MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Adipex,merida kobiety przeczytajcie-ważne ostrzeżenie

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcheweczka

Post #1 Ocena: 0

2008-04-25 13:25:04 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Witam...napisze wam coś kobietki,bo dobrze sie juz znamy i moze komus pomoge w podjeciu decyzji...i troszke naswietle sprawe ADIPEXU...nie bede sie wstydzić wlasnej glupoty i tego,ze wiekszosc z was mnie zna dosc blisko...
kupiłam sobie te tabletki miesiąc temu... pierwszą tabletke wzięłam o 7 rano i po godzinie stałam sie nerwowa,wieczorem powiedziałąm coś mężowi( te nerwy mnie do tego skłoniły) co ledwo nie doprowadziło do rozwodu,na drugi dzień mimo wyjasnienia wszystkiego ja nadal byłam zdenerwowana...kazdego ranka o godzine 7 brałam tabletke i nie musiałam rzeczywiście nic jeść dopiero około 18-stej jadłam obiad by cokolwiek trafiło do żołądka...na poczatku nie zauważyłam ,że stałam się bardziej nerwowa w stosunku do dzieci( bez uzycia siły oczywiscie)płacz syna doprowadzał mnie do szewskiej pasji,zabawy mojej córki również...na początku zwalałam do wszystko na zmęczenie,sama z dwojka malutkich dzieci bez zadnej pomocy,wiec moze to jest powód...nie ważyłam się,ale po bluzkach,spodniach widziałam różnice i oczywiście ja głupia baba nadal brałam tabletki... nigdy wczesniej nie piłam tylu napojów,soków,wody,wystarczyły 2-3 kawy rozpuszczalne z mlekiem na dzień a przy tych tabletkach wciąż miałam szklanke z piciem w reku ,na pocztku mnie to nie dziwiło,ale po jakims czasie zaczelo...od kilku dni kręci mi się w głowie,mimo brania tabletek czuje wieczny głód,co 10 min mogłabym coś jeść,zołądek odmówił posłuszństwa,czuje sie jakbym miała jakiegos wirusa,mdli mnie(fakt faktem nie wymiotuje),kreci mi sie w głowie,cera zrobiła sie brzydka i wyskakuja co rusz nowe ,,syfki,, , jestem wciaz poddenerwowana i wszystko mnie denerwuje nawet dotkniecie dzieci...ciąża jest wykluczona a poza tym przy dwoch nie czułam sie tak jak teraz...dziś podjęłam decyzje i tabletki wyrzuciłam do kosza...to,że straciłam 5 cm w pasie i jakies 5-6 kg nie jest i nie było warte tego wszystkiego...nerwy,złość wyrazajaca sie ostrymi słowami,fatalne samopoczucie a efekt taki jaki uzyskałabym na zdrowej diecie,to,ze mialam kilka kg wedlug mnie za duzo,to głupota...PROSZE WAS DZIEWCZYNY-UWAZAJCIE,NIE KUPUJCIE NIC Z INTERNETU,A NAPEWNO NIE MERIDE I ADIPEX NAWET OD ZNAJOMYCH,CZY Z OGłOSZENIA...SZANUJCIE SWOJE CIAłO I ZDROWIE...w razie pytan jestem na gg...

uff...ulżyło mi...może choć jednej osobie pomogę podjąć słuszną decyzje,nie oceniajcie mnie negatywnie,poprostu kazdy uczy sie na bledach a ja płce w tej chwili za to swoim zdrowiem
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

lady2912

Post #2 Ocena: 0

2008-04-25 13:53:23 (17 lat temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

raz, lub 2 razy w roku przychodzi mi do glowy zeby sie odchudzac( ale szybko mi przechodzi- mam slomiany zapal :-])
kilka razy widzialam oglosznia jakis tabletek ale nigdy nie probowalam. Twoj post mnie ostatecznie przekonal do tego, ze jak chudnac to tylko naturalnie. od miesiaca codziennie jezdze rowerkiem do pracy(w sumie 6mil)i widze duza poprawe sylwetki. dodatkowo smaruje nozki kremem ujedrniajacym. i to na tyle.
jem na co mam ochote i jestem b.szczesliwa. przy 178cm waze 63kg. nie za duzo, nie za malo, tak w sam raz:-]
Pare lat temu przymierzalam sie do diety kopenhadzkiej czy jakos tak. po dwoch dniach stosowania prawie zemdlalam w autobusie i odechcialo mi sie diety- cud.
kobietki zdrowie jest najwazniejsze! nie glodujcie sie, nie lykajcie jakichs podejrzanych tabletek!a jezeli chcecie schudnac to polecam rowerek, bieganie, szybkie spacery.
Marcheweczka bardzo Ci wspolczuje kochana tego, co sie stalo. nie zamierzam Cie potepiac. mam nadzieje , ze szybko wrocisz do normy! trzymam kciuki za Ciebie!:-****
Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-04-25 14:06:42 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #4 Ocena: 0

2008-04-25 14:14:59 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

a to sie dziewczyny nazywa naiwność ,która mną kierowała...te tabletki mają skutki takie same jak przy zażywaniu amfetaminy tyle,ze ja zyłam w ej naiwności,ze organizm mam silny i wcześniej nie miałam żadnych problemów przy braniu jakichkolwiek tabletek....bałam się,że jestem w ciąży,ale wiem,ze jest to niemożliwe,ponownie przeszukałam internet i doczytałam sie ,że kobiety maja podobne odczucia jak ja...co do tabletek Meridia,to z doświadczenia mojej mamy wiem,ze cudu one nie zdzialaly,ale były zakupione w aptece a nie tak jak ja z najszybszego źródła jakim jest internet...teraz muszę wrócić do jakiejs rownowagi psychicznej przede wszystkim,bo kilka osob zranialm swa agresywnością słowną...oj,żebym ja te 30 dni temu byla taka mądra...ale coz stało się i moja kolejna dieta bedzie wiosenna pogoda,energia czerpana ze slonka i walka ze słabościami....na szczescie za miesiac czeka mnie urlopik w Polsce i pomoc rodziny przy dzieciach,wiec ta pozytywna wiadomość również doda mi sił....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

wonka21

Post #5 Ocena: 0

2008-04-27 19:48:23 (17 lat temu)

wonka21

Z nami od: 14-05-2007

A czy zazywalyscie moze chrom bio-gtf forte lub jakis inny chrom?? Podobno zmniejsz apetyt np na slodycze. Jestem ciekawa czy to dziala i przy okazji nie szkodzi??

Do góry stronyOffline

magba

Post #6 Ocena: 0

2008-04-27 19:56:36 (17 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Marcheweczko dobrze że już przestałaś brać te tabletki i że sama do tego doszłaś że nie warto ich brać.
Pozdrawiam
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

olkasz234

Post #7 Ocena: 0

2009-06-09 11:41:04 (16 lat temu)

olkasz234

Kobieta

Z nami od: 09-06-2009

Hejka. Mam do Ciebie pytanie. Mogłabyś mi opisać tak w skrócie działanie tabletek merida? i gdzie można je nabyć?

Do góry stronyOffline

zeluchna

Post #8 Ocena: 0

2011-07-20 19:34:45 (14 lat temu)

zeluchna

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Jezeli chodzi o Adipex to również go brała i faktycznie strasznie duzo zaczełam pic i sie pocic ale nie miałam takich skutków ubocznych co Ty marcheweczka .... to zalezy juz od organizmu !! Mi nic nie było a moja kolezanka w szpitalu wyladowała !! Kazdy musi wiedziec co i kiedy moze brac ,... szczegolnie Przed kazdym braniem jakich kolwiek tabletek czyta sie ulotki :)

Marcheweczka , wspołczuje ci ze akurat Tobie one zaszkodziły :) Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :)

Pozdrawiam :)
.....

Do góry stronyOffline

zeluchna

Post #9 Ocena: 0

2011-07-20 19:39:53 (14 lat temu)

zeluchna

Kobieta

Z nami od: 05-12-2008

Cytat:

2008-04-27 19:48:23, wonka21 napisał(a):
A czy zazywalyscie moze chrom bio-gtf forte lub jakis inny chrom?? Podobno zmniejsz apetyt np na slodycze. Jestem ciekawa czy to dziala i przy okazji nie szkodzi??

chrom biograficzny - faktycznie pomaga na słodycze :) Moja mama je uzywała i moja siostra :) ja na szczescie nie mam problemów ze słodyczami wiec ich brac tez nie musze :P

Ale skoro moja mama je brała to znaczy ze one sa bezpieczne :P
.....

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #10 Ocena: 0

2011-07-20 19:49:10 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Gdzie Wy kurcze kupujecie te tabletki?
W internetowych aptekach nie ma, a w zwyklych w PL tez nie - sprawdzilam ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,