Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » o podziemiu aborcyjnym w UK

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » o podziemiu aborcyjnym w UK

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
monikaspodymek

Post #1

2008-08-29 12:36:10 (3 miesiące temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Cytat:

2008-08-28 22:55:16, krakn napisał(a):
aborcja to tu w angli rodzaj antykoncepcji, laski się pier* zgarniecie laski z imprezy w klubie to żaden problem, wręcz trzeba by sie postarać by wracać samemu,

Jak zawsze: dziewczyna sypia z wieloma facetami: k***a. Facet sypia z wieloma kobietami: bohater. Jest zapotrzebowanie - jest popyt:-]

Faceci: nie myslcie ze jak sypiacie w kazda noc z inna to udowadniacie swoja meskosc! Takie same z was d****i jak z tych lasek...
...XXX...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2

2008-08-29 19:31:32 (3 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-08-29 12:36:10, monikaspodymek napisał(a):
Cytat:

2008-08-28 22:55:16, krakn napisał(a):
aborcja to tu w angli rodzaj antykoncepcji, laski się pier* zgarniecie laski z imprezy w klubie to żaden problem, wręcz trzeba by sie postarać by wracać samemu,

Jak zawsze: dziewczyna sypia z wieloma facetami: k***a. Facet sypia z wieloma kobietami: bohater. Jest zapotrzebowanie - jest popyt:-]

Faceci: nie myslcie ze jak sypiacie w kazda noc z inna to udowadniacie swoja meskosc! Takie same z was d****i jak z tych lasek...

wcale tak nie powiedziałem, laski które z każdej imprezy wychodza z innym to kobiety wyzwolone.8-)

A tak na poważnie mnie tam nie obchodzi co robią ze swoim tyłkiem ich sprawa, czy uprawia sex z 5 facetami w tydzien czy z 5 innymi parami tego samego wieczora na orgi, jak tak lubi OK napisałem tylko ze są tak naprane i tak bezmyślne że aborcje traktuja jako antykoncepcje, a że często z i byle kim to nawet nie wie z kim zaszła.
8-)
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express ! Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

anneczka

Post #3

2008-08-30 12:51:19 (3 miesiące temu)

anneczka

Z nami od: 20-09-2007

"kobiety wyzwolone" tak siebie kiedyś nazwała Agnieszka Frykowska"FRYTKA" dobre dobre. niewazne czy facet czy kobieta która traktuje sex jako rozrywke co chwila z innym lub inna ma w oczach wielu ludzi takie samo zdanie. MOŻE PORA JUŻ ZŁAMAC STEREOTYP KOBIETY K***Y A FACETA BOHATERA...TAK BYŁO KIEDYS...TERAZ JUZ TAKI FACET NIE MA ZA WIELKIEGO POWODZENIA, ODSTRASZAJĄ CHOROBY WENERYCZNE ITP....TO KAZDEGO OSOBISTA SPRAWA CO ROBI.....TYLKO POTEM PŁACZĄ, ŻE JAKIEŚ CHORUBSKA ICH DOPADŁY.....ja nie wiem czego tu sie czepiać...kązdy ma prawo robic co cce jeden chodzi 2 razy dziennie do koscioła inny uprawa sex 10razy dziennie i to w/g mnie ich prywatne sprawy......szkoda tylko tych malenkich dzieciątek które są usuwane przez bezmyślność ich matek!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego większość ludzi mających kase robi z siebie BIEDAKÓW??To jest żałosne

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

agaga76

Post #4

2008-08-30 19:00:04 (3 miesiące temu)

agaga76

Kobieta

Z nami od: 13-08-2008

Tez mam wrazenie,ze mlode dziewczyny traktuja aborcje jak sposob antykoncepcji.Jestem przerazona podejsciem do zycia i seksu.Zaczynam sie juz bac choc moj syn ma dopiero szesc lat,ale z drugiej strony jest tak młody,ze łatwiej bedzie mu przejac angielski styl zycia.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #5

2008-08-30 19:42:46 (3 miesiące temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

a tu znowu o d...marynie. wychowanie powinno zaczac sie w domu. trzeba dziecku wtlumaczyc roznice miedzy aborcja , a prezerwatywa i juz.

Do góry stronyOffline

Numer MSN MessengerNumer gadu-gadu

agaga76

Post #6

2008-09-03 07:57:34 (3 miesiące temu)

agaga76

Kobieta

myslisz,ze to takie proste?
Zapewne słuchałaś i robiłas wszystko o czym mowili ći rodzice.Gratulacje

Do góry stronyOffline

anna69

Post #7

2008-09-03 08:13:18 (3 miesiące temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2008-09-03 07:57:34, agaga76 napisał(a):
myslisz,ze to takie proste?
Zapewne słuchałaś i robiłas wszystko o czym mowili ći rodzice.Gratulacje

Ja nie koniecznie, ale rodzice mi wpoili, ze sex to nie jets nic zlego, ze to dla ludzi. Ale jest to tak intymna sprawa, tak waznea w zyciu kazdego czlowieka, ze nie moze byc z kims przypadkowym. Ze trzeba bycpewnym drugiej osoby, ufac jej i kochac ja, ze zawsze lepiej poczekac i ze zawsze moge przyjsc i porozawiac. Nigdy nie byl to temat tabu. Jak mialam 16lat wytlumaczyli mi wszelkie najbardziej dostepne metody antykoncepcji pomimo tego ze nie potrzebowalam tego wuwczas, tzn nie mialam chlopaka ani zadenj sympati, chciali powiedziec za wczasu. I pokazywali mi na kazdm kroku ze milosc jest najwazniejsza w kazdym zwiazku...i pomimo roznego towazystwa w jakim sie obracalam w tej kwestii ich usluchalam, bo to nie byl owoc zakazany ale cos pieknego na co przyjdzie i moja kolej. Mozna dziacko wychowac i zdobyc jego zaufanie w pewnych kwwestach ale trzeba to zrobic odpowiednio szybko i kto jak nie rodzice powinni wiedziec kiedy??

Do góry stronyOffline

agaga76

Post #8

2008-09-03 11:04:53 (3 miesiące temu)

agaga76

Kobieta

Na warunki angielskie 16 lat to troche za pozno,tutaj trzeba zaczac uswiadamiac dzieci troche wczesniej tylko kiedy?mysle,ze to indywidualna sprawa i mam nadzieje,ze dobrze wyczuje moment

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #9

2008-09-03 11:06:06 (3 miesiące temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Zgadzam się z kik1976 i z anna69. Może nie zawsze słucha się rodziców, ale jesli za młodu wpoimy dzieciom szacunek do samych siebie, to kiedys to zaowocuje. Pewnie, że to nie jest proste, ale cały proces wychowania taki nie jest. Rodzicielstwo to ciężka praca, która wymaga sporo cierpliwosci. A wiadom... czym skorupa za młodu nasiąknie...
Gdyby kropla powiedziała, że nie jest potrzebna... nie byłoby oceanu...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony