Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » "Fitnesski" mile widziane...:-)))

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » "Fitnesski" mile widziane...:-)))

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 4
karolain211

Post #1

2008-05-02 08:50:14 (2 miesiące temu)

karolain211

Kobieta

Z nami od: 29-04-2008

ja cwicze codziennie ale bez zadnego sprzetu, moj maz niedlugo sobie cos zakupi to moze tez sproboje ale jak na raie efekty mam po regularnym cwiczeniu brzuszkow i miesni nog, takze nie narzekam bo samo czeste wychodzenie z domu i glupi ruch duzo daje, kazda forma jest dobra tylko systematycznie trzeba je stosowac hihi:-] ja jestem pewna ze codziennie bede cwiczyc i nie zmarnuje tego bo nie oplaca sie miesiac intensywnie cwiczyc i meczyc sie a potem dac se spokoj i wrocic do tego co bylo chodz jak bedzie czas na dzidzie druga to wtedy hihi dam luzu a teraz zamierzam isc na basen i zapisac sie na silownie z mezusiem chcemy aktywnie spedzac ten cenny czas:-D:-D:-]razem:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

lidzia23

Post #2

2008-05-02 09:30:20 (2 miesiące temu)

lidzia23

Kobieta

Z nami od: 14-03-2007

Cytat:

2008-04-05 10:52:25, AMONIAK napisał(a):
hahahaha....dzieki Ex raczku..., poprawiles mi humor...;-)

swoja droga to sam chyba jakos dbasz o wyglad swojego piwnego brzuszka co..???:-]

pozdrowka

ciekawy link...:-]
aerobiczna szostka Weidera

co do aerobicznej 6 weidera to cwiczenia obciazaja kregoslub i sa bardzo monotonno nie polecam choc efekty sa widoczne aczkolwiek pojawiaja sie bole kregoslupa!! ja juz od 2 tygodni nie moge sie ze brac na bieganie i na cokolwiek wolalabym z osoba towarzyszaca!
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem...

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

wonka21

Post #3

2008-05-02 09:33:23 (2 miesiące temu)

wonka21

Z nami od: 14-05-2007

Szkoda ze ja nie mam tyle motywacji do dzialania :-( z checia bym troszkie popracowala nad swoim cialkiem , nie jest ze mna zle ale zawsze moze byc lepiej :-D Ktos ma pomysl jak sie zmotywowac do pracy??

Do góry stronyOffline

Nenna1

Post #4

2008-05-02 09:36:15 (2 miesiące temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Z nami od: 22-05-2007

Ja mam ...;-) kupic sobie wystrzalowa kiecke...o dwa numery za mala:-D:-D
"... Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć... ....."

Do góry stronyOnline

Numer gadu-gadu

Richmond

Post #5

2008-05-02 09:51:05 (2 miesiące temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Hm... nie widzialam w sklepach numeru 6 ;) To chyba bylabyla lekka przesada zgubic dwa numery w moim przypadku ;)

Mi wystarcza lustro w celach motywacyjnych ;)
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOnline

Nenna1

Post #6

2008-05-02 09:53:43 (2 miesiące temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Z nami od: 22-05-2007

Nooo jak ktos ma 8 ...to nie ma problemu;-);-) po prostu nie musi nic "zgubic"...:-D:-D
"... Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąć... ....."

Do góry stronyOnline

Numer gadu-gadu

magba

Post #7

2008-05-02 09:57:12 (2 miesiące temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Ja już zaczełam ćwiczyć 6 weidera . Jestem 4 miesiące po porodzie i brzuch i boczki mi zostały:-] Więc musze coś z tym zrobić. Również zaczełam systematycznie jezdzić na rowerku( domowym) i ćwicze codziennie na stepownicy,
Chętnie bym poszła na areobik;-)

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #8

2008-05-02 10:00:05 (2 miesiące temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2008-05-02 09:53:43, Nenna1 napisał(a):
Nooo jak ktos ma 8 ...to nie ma problemu;-);-) po prostu nie musi nic "zgubic"...:-D:-D

Oj tluszcz zawsze sie gdzies zbiera, tylko jest go proporcjonalnie mniej do wielkosci czlowieka ;) Jak rowniez moze nastapic problem z mieszczeniem sie w ten rozmiar, a garderoby wymieniac nie planuje, to byloby pojscie na latwizne.

Magba gratuluje systematycznosci :-)
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOnline

bajeczka

Post #9

2008-05-02 10:00:06 (2 miesiące temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

Witajcie fitnesski!:-D Ja swojego czasu duzo cwiczylam ale teraz przy dziecku to nie ma sie zbytnio czasu ale 15 minutek poswiecam co wieczor na ABS sa to super cwiczonka i tylko 15 MINUTEK znalazlam je na www.fit.pl oczywiscie tam jest duzo przeroznych cwiczen.Polecam dla zapracowanych i nie tylko:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

AMONIAK

Post #10

2008-05-02 17:55:36 (2 miesiące temu)

AMONIAK

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

czesc...cieszy mnie wasz zapal do zdrowego stylu zycia!!!pracujcie nad motywacja bo wiosna nieublagalnie rozbiera nas z zimowych ciuszkow!!!:-]
lidzia..., jezeli w czasie cwiczen 6 Weidera bolal cie kregoslup to najwyrazniej zle wykonywalas cwiczenia, w nich liczy sie technika, przy dobrze napietych miesniach brzucha i prawidlowym oddychaniu nie mam mowy o bolu plecow i karku, w kazdych cwiczeniach na miesnie brzucha(nawet tych zwyklych tradycyjnych brzuszkach) trzeba pamietac, ze nie liczy sie ilosc tylko jakosc!;-) ale zgadzam sie z Toba, ze sa monotonne choc swietnie dzialaja!!!

koncentracji i wytrwalosci ucza cwiczenia Pilatesa, polecam goraco!
ja cwicze ze specjalna pilka Pilates, ktora ma dodatkowo gumowe wypustki masujace skore w czasie cwiczen, swietne na cellulit!!!

Pilates

poza tym polecam kwietniowy numer "SHAPE", do ktorego dodano plytke cd z dwoma muzycznymi programami kardio do biegania, przetestowalam , swietne! fajna muzyka, glos trenerki mowi z jaka intensywnoscia biec i jak dlugo, bardzo mobilizuje do dzialania!
chetnie sie podziele jesli znajda sie jakies zainteresowane fitnesski;-)

pozdrowka dla aktywnych dziewczyn!!!:-]
bye bye beautiful :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony