Głowa do góry i ciesz się że rozwija sie w tobie NOWE ŻYCIE
Przeglądaj forum |
Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka |
|
Strona główna » Damskie Sprawy » 12 testow i chyba ciaza |
| Autor | Strona: 2 z 4 |
|---|---|
| gosian | Post #1 2008-01-27 21:04:20 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: Sevenoaks |
Madzia,jeżeli sie okaze że jednak jesteś w ciąży to serdecznie ci gratuluje.Dzieci to wielkie szczęście i radość.To jest sens naszego życia,więc jeżeli partner okaże sie mało dojrzały do roli ojca to znaczy że nie jest ciebie wart.
Głowa do góry i ciesz się że rozwija sie w tobie NOWE ŻYCIE Nie rezygnuj z marzeń w obawie przed przegraną......
|
| Pluszowa | Post #2 2008-01-27 21:21:10 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
To że facet nie zareagował zachwytem to nie znaczy, że nie chce dziecka. Może po prostu jeszcze o tym nie myślał i troszkę go to zaskoczyło (i nie chodzi mi o to, że nie wiedział skąd się biorą dzieci
Z mojej strony życzę Ci wszystkiego dobrego i aby Twój facet okazał się dobrym ojcem [ Ostatnio edytowany przez: Pluszowa 27-01-2008 21:22 ] No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| mak4701 | Post #3 2008-01-27 23:14:14 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 12-04-2007 Skąd: Luton |
Cytat: 2008-01-27 18:51:11, _Steve_ napisał(a): Cytat: 2008-01-27 18:32:21, mak4701 napisał(a): Nie no zajebiste podejscie - najpierw narobic balaganu a pozniej sie jeszcze nie odzywac do kobiety.... Ostro :(((( Normalnie faceci sa czasem tak debilni ze masakra. Ps. Nie wszyscy faceci oczywiscie..... No no, wszystko nasza wina hehe Steve Bron Cie Panie Boze nie myslalam o wszystkich facetach wiem ze sa wyjatki bo sa - moj maz jest wyjatkiem :) hehehehe wierze ze TY tez jestes tym wyjatkiem:) Pozdrawiam. Pluszowa wiesz dla mnie jest bardzo dziwne ze facet nie zareagowal zachwytem bo skoro robi takie rzeczy i wie co do czego sluzy - to powienien wiedziec rowniez jakie moga byc ewentualne tego konsekwencje, wiec niech pozniej nie bedzie nie zachwycony????? Sa przedmioty ktore sluza do zabezpieczenia sie przed niepozadana ciaza??? Co on zacofany jakis jest ze o takich sprawach juz nie wie - skoro tych dzieci nie chce miec? Ja uwazam bynajmniej za jak juz dochodzi do zblizenia dwojga ludzi to kazde z nich powinien miec taka swiadomosc ze takie sytuacje moga zaistniec. A nie on jeszcze focha na nia strzela...... [ Ostatnio edytowany przez: mak4701 28-01-2008 00:23 ] Pozdrawiam
|
| Pluszowa | Post #4 2008-01-27 23:29:43 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Nie znam faceta, więc go bronić nie będę, chciałam tylko zaznaczyć, że to co jest oczywiste dla kobiety nie zawsze takim jest dla mężczyzny - jeśli kogoś to dziwi zachęcam do lektury na temat różnic charakteru osobników płci męskiej i żeńskiej
Może rzeczywiście uciekł a może nie, może się cieszy a może myśli jak się od tego wywinąć... Nikt tego tutaj nie jest w stanie powiedzieć. No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| magba | Post #5 2008-01-28 09:56:28 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-06-2007 Skąd: Londyn |
Męszczyzni różnie reagują i każdy jest inny.Miejmy nadzieje że poprostu nie był na to gotowy i musi to sobie przemyślec. Musze to napisac , ale Faceci są jak dzieci-strzelił focha i uciekł.
Tobie życzę dużo szcześcia , zdrówka i aby wszystko sie dobrze ułożyło i oczywiście aby ojciec dziecka zachował sie jak prawdziwy meszczyzna. Pozdarawaiam Zobaczysz wszystko się ułoży
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
|
| xFish | Post #6 2008-01-28 12:30:08 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 28-12-2006 |
Moim zdaniem jezeli kobieta nic nie mowi (przed) o zabezpieczeniu znaczy wie ze nie ma zagrozenia (np. bierze tabletki) bo raczej widzi, ze facet sie nie zabezpieczyl.
Dlatego pierwsze odczucia faceta w podobnej sytuacji sa mniej wiecej takie: nie mogla powiedziec ze jest ryzyko? ewentualnie: zrobila mnie w balona bo wiedziala, ze jest ryzyko a nic nie powiedziala. Dlatego prosze nie robic z niego potwora tylko zrozumiec ze faceci mysla inaczej i mimo, ze zdaniem kobiet, oboje powinni o tym myslec to wiekszosc facetow i tak uwaza, ze to bardziej kobieta powinna miec swiadomosc kiedy jest zagrozenie (mimo ze w twarz wam tego nie powiedza) Tak wiec dla niego to tez szok i musi miec czas na podjecie decyzji. Niektorzy w takich sytuacjach sa podpora dla kobiety a inni sami potrzebuja opieki. Wazne jest jak to zakonczy - bo wiadomo, ze prawdziwego faceta poznaje sie po tym jak konczy. |
| nikada | Post #7 2008-01-28 13:57:13 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 28-10-2007 Skąd: bedfordshire |
Moim zdaniem niezachowal sie najlepiej.Uwazacie,ze on potrzebuje czasu a co kobieta ma czuc w stanie blogoslawienstwa z dwojka dzieci Ona niepotrzebuje wsparcia.
Nie wiem jakie byly relacje miedzy wami i na jakiej zasadzie ten zwiazek dzialal,ale jezeli mieszkaliscie razem i zaakceptowal Twoje coreczki,to naprawde jestem w szoku,ze tak Cie zostawil. Powinno byc troche na odwrot. To Tobie powinienen zaproponowac wyjazd do polski moze do lekarza chociaz zapytac. W jakis sposob Cie wesprzec dodac Ci otuchy a nie wyjechal w jakim celu nierozumie.Takie zachowanie dlamnie jest naprawde zle.Nie znam Twojego partnera,ale kobieta po przejsciach bo pisalas,ze masz dzieciaczki z poprzedniego zwiazku powinna byc ostrozna czy on niewzbudzal w Tobie zadnych podejzen wczesniej? czy to poprostu bylo na zasadzie jak nastolatka mam chlopapaka i w wolnej chwili sie spotkamy.Najwiecej konekwencji ponosza dzieci takich ludzi wieczne pytania co robi twoj tata? albo gdzie pracuje? najczesciej takie dzieci klamia popadaja w depresje i sa inne niema co ukrywac.Przykra sprawa naprawde,ze ludzie dorosli sa tak nieodpowiedzialni. |
| jojomaster | Post #8 2008-01-28 14:23:37 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-07-2007 |
a moze on ma jakas rodzine w polsce albo dzieci i dlatego tak sie zachowal - jak dobrze go znasz? albo po prostu zszokowalas go i musi pobyc sam na sam ze swoimi myslami. a jak zwyczajnie zwial to jest nic nie warty gowniarz......
|
| madzia01 | Post #9 2008-01-28 19:51:52 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 15-10-2007 |
niestety trzeci dzien sie nieodzywa i nieodpowiada na smsy musialam dzisiaj do lekarza bo mam silny bol zbadal naszczescie infekcji niema ale ide do szpitala na wczesniejszy scan
|
| monikaspodymek | Post #10 2008-01-28 21:52:36 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 11-10-2006 Skąd: colchester |
madzia - to ze zapomnialas wziasc przez 3 dni - nie ma znaczenia (pigulka dziala na kilka sposobow: przede wszystkim zmienia troszke twe hormony i zapomnienie przez 3 dni nie "wyprostowalo by" tego. lekarze przestrzegaja ze jesli chcesz zajsc w ciaze to moze to byc niemozliwe nawet przez pare miesisecy po odstawieniu pigulki zanim twe cialo wroci do rownowagi)... po prostu stalo sie - pigulka zabezpiecza na jakies 99,9%... i w twoim przypadku byl to ten jeden setny procencik... nie ma tu kogo winic o "wpadke"..
...XXX...
|