Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » 12 testow i chyba ciaza

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » Damskie Sprawy » 12 testow i chyba ciaza

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 33)
madzia01

Post #1

2008-01-27 16:01 (5 miesięcy temu)

madzia01

Z nami od: 15-10-2007

tydzien temu zrobilam test ciazowy byly dwie kreski tylko ta jedna bardzo jasniutka pozniej robilam nastepne i to samo mam 2 dni do okresu zrobilam wlasnie nastepny ta krecha jest prawie ciemna powiedzialam o tym partnerowi , doznal szoku i sie nieodzywa do mnie co mam robic niechce usuwac :-((( wspomne ze mam juz dwie coreczki:-[:-[

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

monikaspodymek

Post #2

2008-01-27 16:46:41 (5 miesięcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

chej madzia - przemysl sprawe dokladnie... jesli za tydzien lub dwa nadal bedziesz 100% pewna ze chcesz dziecka i jestes w stanie to zrobic nawet jak facet cie zostawi - pogadaj powaznie z facetem i moze on tez to przemysli i zmieni zdanie.

mysle ze to powazna decyzja - porozmawiaj z przyjaciolka lub kims komu ufasz...
...XXX...

Do góry stronyOnline

kasiamartins

Post #3

2008-01-27 16:50:11 (5 miesięcy temu)

kasiamartins

Kobieta

Z nami od: 21-07-2007

A on co taki zdziwiony nie wiem skad sie dzieci biora?? Trzepnij go w leb i niech sie obudzi bo musicie razem sie nad tym zastanowic a nie on Cie tak sama zostawia

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

marcheweczka

Post #4

2008-01-27 17:04:09 (5 miesięcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

o matko....kobietko....albo współżyliście i wiedzieliście czym to grozi albo na szczęśliwy traf liczyliście.....moja kofana,porozmawiaj z partnerem spokojnie....może to tylko szok....w jakim wieku masz córeczki?....ja mam 18 miesieczna corcie i 4 miesiecznego synka...gdybym teraz zaszla w ciaze napewno byłby to szok i musiałabym miec troszke czasu az to do mnie dojdzie....daj swojemu partnerowi i sobie kilka dni na przemyslenie calej sytuacji....poza tym jesteś przed okresem i twoje hormony szaleją....chociaz robiac test przed okres musialas miec do tego podstawy...trzymam kciuki za pomyslna rozmowe i jesli okaze sie ,ze jestes w ciazy,to szczerze gratuluje....trzymaj sie cieplutko i sie nie denerwuj...
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anioł, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿

Do góry stronyOnline

E-mailNumer gadu-gadu

ewamik

Post #5

2008-01-27 17:14:10 (5 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

No to chyba...gratulacje.
Powiem tylko,że jak robiłam test 1-wszy raz,to jedna kreseczka była tak blada,tak tyci tyci,ze myślałam,iz to cień pada(?) od tej drugiej.:)
A Twój partner nie wiedział jak się robi,zeby nie wpaść? Czemu nie odzywa sie?Sama zaszłas w ciążę? Nie rozumiem mężczyzn.Przeciez on był przy tym,prawda? I to jego''spuścizna''! Niech więc nie zachowuje się jak dziecko.

Do góry stronyOnline

madzia01

Post #6

2008-01-27 17:23:24 (5 miesięcy temu)

madzia01

Z nami od: 15-10-2007

mam dwie corki 2 letnia oliwie i 5 letnia agatke tylko ze moj partner niejest ojcem moich dziewczynek dzisiaj pojechal do polski na tydzien moze potrzebuje czasu ale niepowinien zostawiac mnie bez rozmowy jestem przygotowana na to ze bede szczesliwa mamusia trzeciego dziecka ale raczej juz bez niego bo niepojde i nieusune dziecka

Do góry stronyOffline

Catch

Post #7

2008-01-27 17:37:25 (5 miesięcy temu)

Catch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-06-2007

coolnie powiem facet zachował się baaardzo dojrzale
a tak serio jeśli jest Ciebie wart to poradzi sobie z tym jeśli nie to cóż będziesz miała więcej pociech...

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #8

2008-01-27 17:51:17 (5 miesięcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

Cytat:

2008-01-27 17:23:24, madzia01 napisał(a):
mam dwie corki 2 letnia oliwie i 5 letnia agatke tylko ze moj partner niejest ojcem moich dziewczynek dzisiaj pojechal do polski na tydzien moze potrzebuje czasu ale niepowinien zostawiac mnie bez rozmowy jestem przygotowana na to ze bede szczesliwa mamusia trzeciego dziecka ale raczej juz bez niego bo niepojde i nieusune dziecka
w takim razie ciesz się....kobietki juz zapewne z pamperuszków wyrosły i będzie ci lżej....a facet powinien sie cieszyć,że spłodził sobie potomstwo....a może to bedzie ten pierworodny.....
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anioł, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿

Do góry stronyOnline

E-mailNumer gadu-gadu

mak4701

Post #9

2008-01-27 18:32:21 (5 miesięcy temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Nie no zajebiste podejscie - najpierw narobic balaganu a pozniej sie jeszcze nie odzywac do kobiety.... Ostro :(((( Normalnie faceci sa czasem tak debilni ze masakra.

Ps. Nie wszyscy faceci oczywiscie.....

Madzia a za ciebie trzymam kciuki i mam nadzieje ze ten nieodpowiedzialny typ zastanowi sie nad swoim postepkiem i uzna to z godnoscia z jaka powinien przyjac taka wiadomosc. Pozdrawiam cie serdecznie.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

_Steve_

Post #10

2008-01-27 18:51:11 (5 miesięcy temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Cytat:

2008-01-27 18:32:21, mak4701 napisał(a):
Nie no zajebiste podejscie - najpierw narobic balaganu a pozniej sie jeszcze nie odzywac do kobiety.... Ostro :(((( Normalnie faceci sa czasem tak debilni ze masakra.

Ps. Nie wszyscy faceci oczywiscie.....

No no, wszystko nasza wina hehe
/\/\

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony