Prawo jazdy dla każdego

Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » 12 testow i chyba ciaza

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Damskie Sprawy" opiekuj± siê: frelcia, marcheweczka

Strona g³ówna » Damskie Sprawy » 12 testow i chyba ciaza

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 4 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 33)
madzia01

Post #1

2008-01-27 16:01 (6 miesiêcy temu)

madzia01

Z nami od: 15-10-2007

tydzien temu zrobilam test ciazowy byly dwie kreski tylko ta jedna bardzo jasniutka pozniej robilam nastepne i to samo mam 2 dni do okresu zrobilam wlasnie nastepny ta krecha jest prawie ciemna powiedzialam o tym partnerowi , doznal szoku i sie nieodzywa do mnie co mam robic niechce usuwac :-((( wspomne ze mam juz dwie coreczki:-[:-[

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

monikaspodymek

Post #2

2008-01-27 16:46:41 (6 miesiêcy temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Sk±d: colchester

chej madzia - przemysl sprawe dokladnie... jesli za tydzien lub dwa nadal bedziesz 100% pewna ze chcesz dziecka i jestes w stanie to zrobic nawet jak facet cie zostawi - pogadaj powaznie z facetem i moze on tez to przemysli i zmieni zdanie.

mysle ze to powazna decyzja - porozmawiaj z przyjaciolka lub kims komu ufasz...
...XXX...

Do góry stronyOffline

kasiamartins

Post #3

2008-01-27 16:50:11 (6 miesiêcy temu)

kasiamartins

Kobieta

Z nami od: 21-07-2007

Sk±d: Newbury

A on co taki zdziwiony nie wiem skad sie dzieci biora?? Trzepnij go w leb i niech sie obudzi bo musicie razem sie nad tym zastanowic a nie on Cie tak sama zostawia

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

marcheweczka

Post #4

2008-01-27 17:04:09 (6 miesiêcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

Sk±d: ✿✿Rochdale✿✿

o matko....kobietko....albo wspó³¿yli¶cie i wiedzieli¶cie czym to grozi albo na szczê¶liwy traf liczyli¶cie.....moja kofana,porozmawiaj z partnerem spokojnie....mo¿e to tylko szok....w jakim wieku masz córeczki?....ja mam 18 miesieczna corcie i 4 miesiecznego synka...gdybym teraz zaszla w ciaze napewno by³by to szok i musia³abym miec troszke czasu az to do mnie dojdzie....daj swojemu partnerowi i sobie kilka dni na przemyslenie calej sytuacji....poza tym jeste¶ przed okresem i twoje hormony szalej±....chociaz robiac test przed okres musialas miec do tego podstawy...trzymam kciuki za pomyslna rozmowe i jesli okaze sie ,ze jestes w ciazy,to szczerze gratuluje....trzymaj sie cieplutko i sie nie denerwuj...
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anio³, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

ewamik

Post #5

2008-01-27 17:14:10 (6 miesiêcy temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Sk±d: London/Neasden

No to chyba...gratulacje.
Powiem tylko,¿e jak robi³am test 1-wszy raz,to jedna kreseczka by³a tak blada,tak tyci tyci,ze my¶la³am,iz to cieñ pada(?) od tej drugiej.:)
A Twój partner nie wiedzia³ jak siê robi,zeby nie wpa¶æ? Czemu nie odzywa sie?Sama zasz³as w ci±¿ê? Nie rozumiem mê¿czyzn.Przeciez on by³ przy tym,prawda? I to jego''spu¶cizna''! Niech wiêc nie zachowuje siê jak dziecko.

Do góry stronyOffline

madzia01

Post #6

2008-01-27 17:23:24 (6 miesiêcy temu)

madzia01

Z nami od: 15-10-2007

mam dwie corki 2 letnia oliwie i 5 letnia agatke tylko ze moj partner niejest ojcem moich dziewczynek dzisiaj pojechal do polski na tydzien moze potrzebuje czasu ale niepowinien zostawiac mnie bez rozmowy jestem przygotowana na to ze bede szczesliwa mamusia trzeciego dziecka ale raczej juz bez niego bo niepojde i nieusune dziecka

Do góry stronyOffline

Catch

Post #7

2008-01-27 17:37:25 (6 miesiêcy temu)

Catch

Mê¿czyzna

Z nami od: 29-06-2007

Sk±d: Gravesend

coolnie powiem facet zachowa³ siê baaardzo dojrzale
a tak serio je¶li jest Ciebie wart to poradzi sobie z tym je¶li nie to có¿ bêdziesz mia³a wiêcej pociech...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

marcheweczka

Post #8

2008-01-27 17:51:17 (6 miesiêcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

Sk±d: ✿✿Rochdale✿✿

Cytat:

2008-01-27 17:23:24, madzia01 napisa³(a):
mam dwie corki 2 letnia oliwie i 5 letnia agatke tylko ze moj partner niejest ojcem moich dziewczynek dzisiaj pojechal do polski na tydzien moze potrzebuje czasu ale niepowinien zostawiac mnie bez rozmowy jestem przygotowana na to ze bede szczesliwa mamusia trzeciego dziecka ale raczej juz bez niego bo niepojde i nieusune dziecka
w takim razie ciesz siê....kobietki juz zapewne z pamperuszków wyros³y i bêdzie ci l¿ej....a facet powinien sie cieszyæ,¿e sp³odzi³ sobie potomstwo....a mo¿e to bedzie ten pierworodny.....
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anio³, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

mak4701

Post #9

2008-01-27 18:32:21 (6 miesiêcy temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Sk±d: Luton

Nie no zajebiste podejscie - najpierw narobic balaganu a pozniej sie jeszcze nie odzywac do kobiety.... Ostro :(((( Normalnie faceci sa czasem tak debilni ze masakra.

Ps. Nie wszyscy faceci oczywiscie.....

Madzia a za ciebie trzymam kciuki i mam nadzieje ze ten nieodpowiedzialny typ zastanowi sie nad swoim postepkiem i uzna to z godnoscia z jaka powinien przyjac taka wiadomosc. Pozdrawiam cie serdecznie.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

_Steve_

Post #10

2008-01-27 18:51:11 (6 miesiêcy temu)

_Steve_

Mê¿czyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Sk±d: |_ [] |\| |] [] |\|

Cytat:

2008-01-27 18:32:21, mak4701 napisa³(a):
Nie no zajebiste podejscie - najpierw narobic balaganu a pozniej sie jeszcze nie odzywac do kobiety.... Ostro :(((( Normalnie faceci sa czasem tak debilni ze masakra.

Ps. Nie wszyscy faceci oczywiscie.....

No no, wszystko nasza wina hehe
/\/\

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 1 z 4 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony