Forum dyskusyjne

Damskie Sprawy » jak efektywnie schudnac

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Damskie Sprawy" opiekuj± siê: frelcia, marcheweczka

Strona g³ówna » Damskie Sprawy » jak efektywnie schudnac

Nowy tematNowy post

Strona 4 z 11 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 4 z 11
moricone

Post #1

2008-01-17 14:45 (7 miesiêcy temu)

moricone

Z nami od: 14-08-2007

Sk±d: London

Witam serdecznie :-) To i ja siê do Was z ogromnym zapa³em i chêci± do³±czam ;-) Próbowa³am juz wielu rzeczy, i z ró¿nym skutkiem, no ale nowy rok, cele, postanowienia... jako¶ optymistyczniej podchodzê do ich realizacji i na razie sie musze pochwaliæ, bo nie wytrzymam :-D... w 11 dni mam 6 kg mniej :-]:-]
Jestem na kopenhadzkiej,( http://www.dietakopenhaska.westld.com/kopenhaska-jadlopis.php ) ale nie polecam innym, bo ³atwa nie jest, energii nie daje, a wrêcz przeciwnie... Po paru dniach by³o mi s³abo, ale na razie da³am rade, jeszcze dwa i pó³ dnia... a potem nie wiem :-? bo mi wszyscy zapowiadaja, ¿e sie d³ugo nie nacieszê:-? ale có¿, zaryzykujê ;-)
Kapuscian± próbowa³am dwa lata temu, pomog³a w stracie 5 kg, ale ju¿ o niej nie chcê s³yszeæ, nie dam rady prze³kn±æ tej zupy, choc próbowa³am ponownie...
Jest jednak o tyle przyjemna, ¿e nie trzeba g³odowaæ ;-)
Czyta³am du¿o o diecie Montignaca, i polecam, zdrowa i nie trzeba siê g³odowac, by³am na niej, ale za wolno traci³am kg, by³am niecierpliwa i przerwa³am, no ale ¿eby nie wróciæ do tego co by³o z przed prawie dwóch tygodni to chyba na ni± przejdê.
Mo¿ecie sie wszystko na jej temat dowiedzieæ z stronki http://dietamm.com/index.phpnullnullnull
Poza tym moja znajoma tez ostatnio du¿o schud³a tylko dlatego, ze nie je wêglowodanów, a je¿eli ju¿, to nie ³±czy z t³uszczami ;-)
Poza bardzo wa¿ne jest ¿eby je¶æ o tych samych porach i nic nie podjadaæ, co ja akurat czêsto robi³am :-?:-D
Juz dzi¶ nawet mi sie ¶ni³o, ¿e zjad³am dwa lody... i nawet smak ich waniliowy pamiêtam... :-o:-];-)
No nic, w ka¿dym razie ¿ycze Wam wszystkim wytrwa³o¶ci i sukcesów w wiadomej sprawie ;-), sobie oczywi¶cie te¿ :-]
Pozdrawiam serdecznie :-)
Z pamiêtnika Syzyfa: "...o, teraz powinno pój¶æ z górki..."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

anaemm

Post #2

2008-01-17 18:00 (7 miesiêcy temu)

anaemm

Kobieta

Z nami od: 22-10-2006

dieta - cud: trwa cale zycie, zakazuje jedzenia, co jest nieprzydatne w danej chwli dla organizmu, zakazuje alkoholu, papierosow, i innych uzywek. Poleca unikac wszystkiego, co jest zmodyfikowane za bardzo, typu pseudowegetarianskie parowki albo jakby kurczkowate nuggety...Poleca picie wody przed wszystkimi posilkami.Zadna z masochistycznych diet odchudzajacych sie do niej nie umywa, zwlaszcza, ze ta jest tez skuteczna!
Ja tez glaszcze sie po niechcianym tluszczyku, ale staram sie zrzucic tylko za pomoca cwiczen, i nie mam odwagi sie wazyc...
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

gosian

Post #3

2008-01-17 18:18 (7 miesiêcy temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Sk±d: z domku....

Oj,dziewczyny podziwiam wasz zapa³ do diet.Ja nigdy sie nie odchudza³am.A teraz po dwóch ci±¿ach mam do pozbycia 5kg. i wielki apetyt prawie na wszystko,a zw³aszcza na s³odkie.Nie mam silnej woli i wiem ¿e jak bym stosowa³a diete to tylko 1 dzieñ bym wytrzyma³a:-?

¯yczê powodzenia wszystkim wytrwa³ym:-]Trzymam za Was kciuki:-]
Pozdrawiam Gosia.
Nie rezygnuj z marzeñ w obawie przed przegran±......

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

trojmama

Post #4

2008-01-17 18:39 (7 miesiêcy temu)

trojmama

Kobieta

Z nami od: 26-07-2006

Sk±d: Anglia, Dagenham Essex

a ja mam zloty lek! schudlam 25 kilo w 3 miesiace. Proste i bezbolesne ale za to drogie. Zainteresowanych prosze na maila kskowyr@interia.pl.
Kasia

Do góry stronyOffline

E-mailNumer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

monia79

Post #5

2008-01-17 21:02 (7 miesiêcy temu)

monia79

Kobieta

Z nami od: 09-10-2007

Sk±d: Ashford

Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Na pozbycie siê nadmiernego t³uszczyku najlepszy jest ruch i jeszcze raz ruch!!!!!!!!wiem co¶ o tym , jak przyjecha³am tutaj 1,5 roku temu to w pare miesiêcy przyby³o mi 6 kilo, poniewaz nie pracowa³am ,siedzia³am w domu i siê ma³o rusza³am ,postanowi³am co¶ z tym zrobic kupili¶my z rodzink± rakiety do tenisa i chodzimy graæ razem i codziennie zaprowadzam córciê do szko³y mamy pól godzinki drogi w jedn± strone na ¶wierzym powietrzu ,wiêc spalam to co zjadam , tak¿e ruch i jeszcze raz ruch , pozdrawiam

Do góry stronyOffline

bajeczka

Post #6

2008-01-18 09:24 (7 miesiêcy temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

Sk±d: londyn

witajcie dziewczyny!!!ja juz jestem po diecie kapuscianej, wytrzyma³am 5 dni ;-)a zupka jest be:-o nie dalam rady!ale 2kg ubylo:-]Równiez do³±cze do was i wspólnie moze jako¶ wytrzymamy.Do konca lutego marze aby jeszcze 3kg mi spadlo bo jade w marcu do Polski i wiecie o co chodzi...:-Dpozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

bajeczka

Post #7

2008-01-18 09:35 (7 miesiêcy temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

Sk±d: londyn

[. Zamiast wody mineralnej, która bardzo szybko wydalana jest z organizmu polecam zagêszczone soki, które eliminuj± uczucie g³odu.

wode mineralna tez mozna piæ oczyszcza toksyny z organizmu i jest dobra;-)zgadzam sie ze soki eliminuja uczucie glodu.Zamiast owocowych które sa s³odkie mozna warzywne moze nie sa juz takie dobre ale...mozna spróbowaæ;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anaemm

Post #8

2008-01-20 21:24 (7 miesiêcy temu)

anaemm

Kobieta

Z nami od: 22-10-2006

Soki zaostrzaja mi tylko apetyt... Pije wode jak bardzo niedobry syrop - szybko i na raz, i to pomaga zmniejszyc porcje, albo ja sie oszukuje;-) Z takich moich "odkryc": czarne jagody, rozmrozone, sluza za substytut "slodkiego", ale czekolade i tak musze zjesc:-[ Cwicze i cwicze, i nic. Pocieszam sie, ze nie widzialam nigdy naprawde grubego wegetarianiana, to moze i mi sie nic drastycznego nie stanie? Poza dietami, macie jakies efektywne cwiczenia??
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

marcheweczka

Post #9

2008-01-20 21:26 (7 miesiêcy temu)

marcheweczka

Moderator

Z nami od: 27-07-2007

Sk±d: ✿✿Rochdale✿✿

to ja juz sie chwale.....od 2 tyg po powrocie z Polski mam 3 kg mniej i troszku mniej ( o jakies 2 cm) w pasie....poprostu nie jem chleba i nie pije napojow gazowanych...no i odrobinka stresu zwiazanego z zazdroscia ......super....bede sie chwalic na biezaco
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anio³, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

magba

Post #10

2008-01-20 21:58 (7 miesiêcy temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Sk±d: Londyn

Marcheweczka gratuluje zapa³u i rezultatu;-)
Lepiej jest nie odzywaæ siê wcale i wydaæ siê g³upim, ni¿ odezwaæ siê i rozwiaæ wszelkie w±tpliwo¶ci.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 4 z 11 - [ przejd¼ do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony