Przegl±daj forum |
Dzia³em "Damskie Sprawy" opiekuj± siê: frelcia, marcheweczka |
|
Strona g³ówna » Damskie Sprawy » jak efektywnie schudnac |
| Autor | Strona: 2 z 9 |
|---|---|
| nuska | Post #1 2008-01-04 20:47 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 09-01-2007 |
Frelcia podziwiam za wytrwa³o¶c w Kopenhadzkiej ja poddawa³am sie w czwartym lub pi±tym dniu.Nie ma innej rady tylko regularne 5 posi³ków,codziennie troche ruchu -choæby szybki spacer,najlepiej trzy razy w tygodniu godzina na basenie,minimum 2l wody niegazowanej.Unikac slodyczy-a jak ³apie wilczy g³ód to szklanka wody albo kilka migda³ów.Nie wiem jak bedzie kiedy urodze i ile przytyje,narazie zaczynam 18 tydzien ci±¿y i nie przyty³am ani kilograma,raczej czuje ze chudne,apetyt umiarkowany i wstrêt do s³odyczy.Ma nadzieje ze tak mi zostanie a organizm wykorzysta posiadane zapasy t³uszczu(wa¿ê 86 kilo przy 176 sm
|
| lady2912 | Post #2 2008-01-04 20:54 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Sk±d: Woking-St.Johns |
Cytat: 2008-01-04 20:11, gosian napisa³(a): A ja mo¿e sie zapytam co zrobiæ ¿eby sie nie ob¿eraæ.Silna wola nie pomaga.Jem bardzo du¿o i bardzo czesto,a jak wróce ze spaceru to bym mog³a zje¶æ -jak to sie mówi-konia z kopytami.i co z tym fantem mam zrobiæ???? gosian mam przepis na tzw. ryzowa szame. jest bardzo dobra a zapycha jak nie wiem co: ugotuj torebke ryzu, potem dodaj jogurt(najlepiej niskotluszczowy), rodzynki, kawaleczki bananow. calosc dobrze wymieszaj i gotowe! jak masz sie napychac slodyczami lub jakims innym swinstwem to lepiej zjedz wlasnie szame na duzy apetyt mozesz pic duzo wody(tak ze 2litry- ale nie na raz:)))) powinno Cie zapchac i wcinaj surowa marchewke lub ogorka(malo kalorii) Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|
| darekbuilder | Post #3 2008-01-04 20:57 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 16-10-2007 |
jesli ktos jest lasuchem i nie moze oprzec sie slodkosciom to polecam
przyjmowanie tabletek chromu. |
| gosian | Post #4 2008-01-04 21:01 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Sk±d: Sevenoaks |
Cytat: 2008-01-04 20:54, lady2912 napisa³(a): Cytat: 2008-01-04 20:11, gosian napisa³(a): A ja mo¿e sie zapytam co zrobiæ ¿eby sie nie ob¿eraæ.Silna wola nie pomaga.Jem bardzo du¿o i bardzo czesto,a jak wróce ze spaceru to bym mog³a zje¶æ -jak to sie mówi-konia z kopytami.i co z tym fantem mam zrobiæ???? gosian mam przepis na tzw. ryzowa szame. jest bardzo dobra a zapycha jak nie wiem co: ugotuj torebke ryzu, potem dodaj jogurt(najlepiej niskotluszczowy), rodzynki, kawaleczki bananow. calosc dobrze wymieszaj i gotowe! jak masz sie napychac slodyczami lub jakims innym swinstwem to lepiej zjedz wlasnie szame na duzy apetyt mozesz pic duzo wody(tak ze 2litry- ale nie na raz:)))) powinno Cie zapchac i wcinaj surowa marchewke lub ogorka(malo kalorii) Dziekuje serdecznie jutro gotujê szame.Tylko co tam po jednej torebce Ugotuje z dwóch.Tak na dobry pocz±tek A co do picia wody,to pije i nawet na czczo i mi nie pomaga g³ód nadal mam. pozdrawiam Nie rezygnuj z marzeñ w obawie przed przegran±......
|
| Pluszowa | Post #5 2008-01-04 21:04 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Cytat: 2008-01-04 20:57, darekbuilder napisa³(a): jesli ktos jest lasuchem i nie moze oprzec sie slodkosciom to polecam przyjmowanie tabletek chromu. Osobi¶cie przetestowa³am równie¿ dietê cukrow± tzn. jemy tylko i wy³±cznie czekoladê! Moja rada - jedzcie co chcecie tylko nie mieszajcie cukrów i t³uszczy! Wtedy jedno zawsze odk³ada siê w postaci sade³ka No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| Pluszowa | Post #6 2008-01-04 21:09 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Cytat: 2008-01-04 21:01, gosian napisa³(a): A co do picia wody,to pije i nawet na czczo i mi nie pomaga g³ód nadal mam. Woda na g³ód nie pomaga. Ciep³a woda pozostaje w organi¼mie d³u¿ej ni¿ zimna, ale zbytnio du¿ej ró¿nicy nie ma. Polecam zagêszczone soki lub mleko (odt³uszczone). No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
| anielka | Post #7 2008-01-04 21:15 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Sk±d: Mitcham |
Ja od przyjazdu tutaj przytylam 10kg.
Przed swietami przez tydz.(tak na probe)stosowalam sposobu WeightWatchers.Chcialam zobaczyc czy da sie to wytrzymac.Uwazam ze jest super a tu w UK bardzo latwa do zastosowania bo w sklepach jest masa produktow typowo przystosowanych dla tej diety.Glodna nie chodzilam a nawet czasami nie zjadalam wszystkiego co mialam.Moja znajoma od wrzesnia jest na tej diecie i wyglada super.Tak wiec od poniedzialku zaczynam. Jak ktos jest zainteresowany taka dieta to moge podac szczegoly. |
| marcheweczka | Post #8 2008-01-04 23:21 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Sk±d: ✿✿Rochdale✿✿ |
temacik by³ ju¿,bo tez sie pyta³am,ale wiem jedno zero angielskiego pieczywa i sylwetka sie zmienia na lepsze...nie mylic z kg,ale ja w ten sposob straci³am 2 rozmiary,ale teraz niestety po miesiacu w Polsce ponownie musze sie pozybyc 2 rozmiarkow......zero chlebka i bedzie o.k
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anio³, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
| AMELKAR | Post #9 2008-01-04 23:41 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 02-07-2007 Sk±d: UK |
Ja chêtnie dowiem siê o tej dietce WW. Anielka czekam na szczegó³y. Z góry dziêki.
Pozdrawiam |
| anielka | Post #10 2008-01-05 09:26 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Sk±d: Mitcham |
Dieta WW polega na zjadaniu kazdego dnia odpowiedniej ilosci tzw.punktow.
Kazda potrawa ma ich okreslona liczbe. Najlepiej wejsc na forum dietomaniacy i tam wszystko jest opisane.Jak obliczyc sobie pkt.Ile ma dany produkt itp. Jest to polkie forum ale istnieje tez bardzo rozbudowana angielska strona WeightWatchers. W UK jest masa produktow w sklepach z oznaczeniem WW i z iloscia pkt,ktore one posiadaja.Mozna dostac chleb,dania obiadowe,wedliny,ryby,dzemy,pasztety,ciastka,lody itp.Niestety nasze kolezanki z polski musza same wszystko przeliczac i gotowac. Najwiekszy asortyment w Asda. |