2010-03-23 09:10:02, mariola72 napisał(a):
Ja wczoraj znalazlam to http://plastika-morava.cz/
i szukalam tez opinii na temat tego lekarza Polaka,no i wszyscy wypowiadaja sie o nim w samych superlatywach...a ceny szok,dlatego podjelam decyzje i tez sie operuje...KINGMASTERKA jak juz bedziesz po to napisz wrazenia ogolne

Sorry zrobilo sie nie na temat

[ Ostatnio edytowany przez: <i>mariola72</i> 23-03-2010 09:15 ]
powracajac do tego co napisalas..nie za bardzo polecam tego lekarza..wiem ,ze jest tani a do tego ,jak z nim rozmiawialam to wszystko zrobi co chcesz..praktycznie za grosze..tylko ze nie liczy sie ze skutkami ubocznymi..
ja tez mialam na poczatku takie podejscie zeby zrobic wszystko co chce za jednym razem ,bo chcialam plastyke brzucha z liposukcja i do tego liposukcje ramion ..jednak kiedy poczytalam na tym forum ,o ktorym tu wczensiej napisalam ,to zrezygnowalam z twgo pana -Libol Polaka...
rowniez wczesniej znalazlam kilka opini niby pozytywnych ..ale kiedy napisalam do jednej dziewczyny ,napisala mi szybko ze wszystko ok robi i juz nie moglam nic odn iej wyciagnac ,wiec tez do konca nie ufam czy to rzeczywiscie byla ta osoba.czy nie ktos inny..natomiast na tym forum ,dobrymi lekarzami sa Brzuchanski ,ja jade do Furmanka,on pracuej w tej samej klinice co Brzuchanski ..innych az tak nie przeswietlilam .bo tutaj pasuje mi ,ze blisko granicy polskiej.a to ze czeka sie na terminy tez o czyms swiadczy ..ze musi byc dobry..pozdrawiam