| Autor |
Strona: 6 z 9 |
| ewelaa |
Post #1 2007-12-13 23:28 (8 miesiêcy temu) |
Z nami od: 29-11-2007 |
witam!wlasnie wczoraj czytalam ostatnie posty odnosnie kalogenu...,no i czasu mi nie starczylo zeby odpisac.(jak zwykle pisze po nocy,ale niestety tylko wtedy moge..)
Otoz,zdecydowanie jestem za naturalnymi zabiegami i kosmetykami ktore w naszym wieku nie powinny wyprzedzac nasze marzenia,bo czasem mozemy sie rozczarowac ,a pozniej mozemy bardzo zalowac.....
byc moze dla wszystkich to malo zrozumiale,ale jestem zdania ze kalogen moze jeszcze poczekac....lub ...
Zmarszczki pokazuja i odzwierciedlaja duzo ,jasne ze i nawet przebyte orgazmy,(o ile je sie ma ...)Patrzac czasem na siebie dochodze do wniosku i mowie sobie( Kobito ,narazie nie jest tak zle,teraz naturalne i zdrowe kombinacje .....a laleczki plaskiowe,gumowe itp to jeszcze daleko od ciebie.....(no chyba ze depresja juz tak blisko..!!)ha   co nie ? zgadzam sie z wypowiedziami ewymik.pozdrawiam
acha zaczelam gryzc marchewke,wypedzam gosci!!!!
a tak naprawde to moich przyjaciol!
chyba wiecie o czym pisze??
|
|

|
 |
|
| Pluszowa |
Post #2 2007-12-14 00:11 (8 miesiêcy temu) |

Z nami od: 13-02-2007 |
Rzeczywi¶cie za wcze¶nie zaczyna siê stosowaæ kosmetyki z kolagenem. Czasami jednak jest tak, ¿e maj±c 20-kilka lat i widz±c pierwsz± zmarszczkê zaczynamy panikowaæ. U mnie by³o podobnie tylko ¿e z pierwszym siwym w³osem
Na cerê polecam zdrow± dietê oraz witaminy A i E oraz C ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Kremy równie¿ s± bardzo wa¿ne szczególnie teraz, przy chlorowanej wodzie i du¿ym zanieczyszczeniu powietrza. Powtórzê jednak to co napisa³y inne forumowiczki - wybieraj±c krem nie wolno sugerowaæ siê tym co pisze na opakowaniu. Je¶li produkt zalecany jest od 30 roku ¿ycia najlepiej stosowaæ go po 35.
I jeszcze jedno. Najlepiej zrobiæ test na zawarto¶æ lipidów w skórze, który sprawdza równie¿ poziom jej nawil¿enia, dziêki czemu bêdzie mo¿na wybraæ najlepszy dla nas produkt. Nie sugerujmy siê tylko dobrze znanymi nam typami cery (sucha, mieszana itd.). Nie zawsze odpowiada to bowiem wymaganiom naszej skóry.
Pozdrawiam  No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
|

|

|
|
| invisible |
Post #3 2007-12-14 13:46 (8 miesiêcy temu) |
Z nami od: 10-06-2007 |
tak ,tak czekajcie dziewczyny.Jak ze wszystkim trzeba zapobiegac,anie leczyc.To tak jak z chorobami,zebami itp.jesli juz masz chorobe czasami trzeba ja leczyci dlugo,czasami nie ma szan na wyleczenie,jesli masz dziury w zebach,pruchnice ,to tez juz trzeba leczyc.A NIE MOZNA BYLO TEMU ZAPOBIEC,OCZYWISCIE ,ZE TAK.TRZEBA DOBRZE SIE ODRZYWIAC,UPRAWIAC SPORT,DUZO ODPOCZYWAC,MYC CZESTO ZEBY ITP.Tak samo jest ze zmarszczkami jesli juz jemasz to na nic ci dobre kremy,botoxy itp.ONE JUZ NIE ZNIKNOM.Dlaczego chinczycy ci starzy,zyjapo tyle lat,to nie zadna tajemnica chinskiej medycyny.dawno temu w Chinach lekarza trzymano na etacie do momentu ,kiedy pacjenci byli zdrowi.Wmomencie kiedy zaczynali chorowac,medyka zwalniano.Lekarzmilarobic wszystko ,aby utrztmywac ludzi w dobrej kondycju,czyli zapobiegac chorobom.Dlaczego mowi sie teraz tak duzo o profilatyce,zapobieganiu.Nie ma dymu bez ognia,a ognia bez zapalek.......to jest lancucuch.Jak dbasz o cialo,masz na starosc nagrode.Ewamik,a ty przezywaj teraz orgazmy ,dopukimozesz,bo na straosc zepene nikt juz na ciebie nie spojrzy
|
|

|
 |
|
| ewamik |
Post #4 2007-12-14 15:12 (8 miesiêcy temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Sk±d: London/Neasden |
Cytat:
2007-12-14 13:46, invisible napisa³(a):
tak ,tak czekajcie dziewczyny.Jak ze wszystkim trzeba zapobiegac,anie leczyc.To tak jak z chorobami,zebami itp.jesli juz masz chorobe czasami trzeba ja leczyci dlugo,czasami nie ma szan na wyleczenie,jesli masz dziury w zebach,pruchnice ,to tez juz trzeba leczyc.A NIE MOZNA BYLO TEMU ZAPOBIEC,OCZYWISCIE ,ZE TAK.TRZEBA DOBRZE SIE ODRZYWIAC,UPRAWIAC SPORT,DUZO ODPOCZYWAC,MYC CZESTO ZEBY ITP.Tak samo jest ze zmarszczkami jesli juz jemasz to na nic ci dobre kremy,botoxy itp.ONE JUZ NIE ZNIKNOM.Dlaczego chinczycy ci starzy,zyjapo tyle lat,to nie zadna tajemnica chinskiej medycyny.dawno temu w Chinach lekarza trzymano na etacie do momentu ,kiedy pacjenci byli zdrowi.Wmomencie kiedy zaczynali chorowac,medyka zwalniano.Lekarzmilarobic wszystko ,aby utrztmywac ludzi w dobrej kondycju,czyli zapobiegac chorobom.Dlaczego mowi sie teraz tak duzo o profilatyce,zapobieganiu.Nie ma dymu bez ognia,a ognia bez zapalek.......to jest lancucuch.Jak dbasz o cialo,masz na starosc nagrode.Ewamik,a ty przezywaj teraz orgazmy ,dopukimozesz,bo na straosc zepene nikt juz na ciebie nie spojrzy
Oj ciê¿ko czyta sie Twoje pisemko.Musze chyba jeszcze pare razy przeczytac co Ty tam masz m±drego do powiedzenia.
Jesli ja powiedzia³abym mojej bratowej(ukonczy³a 3-letnia szko³e kosmetyczn± w USA),¿e ju¿ teraz uzywam kolagen,to chyba by mnie wy¶mia³a.Jesli dobrze rozumiem,¿e jak najwczesniej trzeba zapobiegac zmarszczkom,to mo¿e ja ju¿ mojej 6-letniej córce zacznê wcieraæ kolagen w buziê.Przeciez tez bêdzie kiedy¶ mieæ zmarszczki,prawda? Zaczne juz teraz zapobiegaæ.
Cos tam pisa³as o zêbach ale nie umiem tego przytoczyc,jako¶ takim jêzykiem...Chyba d³ugo tu jeste¶ i zapomnia³as polskiego.
O moje orgazmy to siê nie martw.Moge siê nimi i z Toba podzieliæ.Ty martw sie o swoja buzie,bo moze ja masz ale z orgazmami...cieniutko.
zalezy mi tylko na mê¿u i to jemu podobam siê i nie musze podobac sie innym panom ,ani nie oczekuje orgazmów od innych.
¯ebyc wiedzia³a jakiego mam mê¿a....Jezu,kiedy on z pracy w koncu wróci...grrrrrr...
|
|

|
 |
|
| ewamik |
Post #5 2007-12-14 15:31 (8 miesiêcy temu) |
Apropo,a co ma sport i odpoczynek do zêbów? Chyba chodzi Ci o dyscyplinê typu ¿ucia gumy.A odpoczynek,gdy juz siê ta gumê wy¿uje(dobrze napisa³am?)
Oj dziewczny,zejd¼my juz z tego tematu,bo mnie kolagen zaleje.
czy u¿ywacie anykoncepcji? Chodzi mi o to,czy mia³y¶cie jakies skutki uboczne.Ja rok temu mia³am plastry evra i tylko 3 mies wytrzyma³am.
By³o mi niedobrze,wymiotowa³am,zawroty g³owy i przyty³am 4kg w ci±gu 3tyg.
Teraz jade do Polski i ide do lekarza.Mówi³,ze mnie zbada ginekologicznie,badanie krwi,moczu,tarczycy i na tj podstawie przepisze tabletki.Mój m±z jednak nie chce,bo boi siê,ze znowu bede mia³a te dolegliwo¶ci.
A jak to sie mma tu w Anglii? Tez robia takie badania?
|
|

|
 |
|
| Lirienne |
Post #6 2008-01-02 23:17 (8 miesiêcy temu) |
Z nami od: 19-11-2007 Sk±d: Londyn |
W zwi±zku ze zbli¿aj±c± siê zim± (wybieram siê na miesi±c do Polski i mam zamiar spêdziæ ten urlop na nartach ) - jaki krem najlepiej u¿ywaæ na du¿e mrozy? Do tej pory stosowa³am jedynie zwyk³y Nivea, który nat³uszcza³ skórê, a który nie spisywa³ siê zbyt dobrze przy d³u¿szym pobycie na mrozie... There's so many different worlds, so many different suns... and we have just one world, but we live in different ones
|
|

|
 |
|
| martitka25 |
Post #7 2008-01-17 12:03 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 25-11-2007 Sk±d: Manchester |
a ja mam pytanko z innej beczki.czy ktoras z was przedluzala kiedys wlosy?ja mam bardzo cienkie i od lat probuje je zapuscic i nic z tego.Moze macie jakas wyprobowana metode przedluzania?Bardzo prosze o info i dziekuje.pozdrawiam
|
|

|

|
|
| squirrel |
Post #8 2008-01-17 21:58 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 20-09-2007 |
Kobietki! Mam problem z cera, jest mieszana i strasznie trudno jest mi dobrac kosmetyki, po uzyciu kremu do skory tlustej mialam tak wysuszona cere ze nie moglam sobie z nia pozniej poradzic, po innych kremach swiecilam jak :zarowka:jestem bezradna, wiem ze powinnam pojsc do kosmetyczki ale naprawde nie mam czsu, prosze o porade???!!!
|
|

|
 |
|
| ewamik |
Post #9 2008-01-17 23:50 (7 miesiêcy temu) |
mam podobny problem.Teraz gdy by³am w Polsce,to posz³am do kosmetyczki.Równie¿ mam mieszana cere ale nos mi sie ³uszczy wiêc nawet mam sk³onno¶c do suchej cery.Szczególnie zima gdy przebywamy w klimatyzowanych pomieszczeniach.
Kosmetyczka w Polsce robi³a mi zabiegi na twarz kosmetykami firmy THALGO,naprawde rewelacja.Mój m±¿ ma cere t³usta ale wra¿liw± i jemu tez robi³a.U niego to róznica jest ogromna,naprawde twarz czysta,taka estetyczna.
Mi kosmetyczka powiedzia³a,bym uzywa³a kosmetyków do cery suchej albo ze sk³onno¶cia do przesuszania siê.
Nie uwiezycie jaka piekna twarz ona mia³a,dos³ownie rewelacja!!!
delikatna,taka miêciutka,g³adziutka.Fakt mia³a takie tyci tyci zmarszczki pod oczami ale to dodawa³o jej uroku.Ale nie by³y to jakies rowy ale delikatniutkie zmarszczki mimiczne.
Pyta³am jakich kosmetyków u¿ywa i ona powiedzi³a mi,ze w³asnie THALGO.Tam jest kilka tych serii,dla zainteresowanych moge powiedziec co i jak.Fakt faktem kosmetyki sa drogie,bo francuskie z algami i mnera³ami z morza.Ja jescze nie kupi³am nic,ani kremu ani maseczki czy pellingu.Troszke to drogie ale mo¿e w wakacje sobie kupiê.Nie wiem czy tu sa w sprzeda¿y.
Cos ciekawego mi powiedzia³a kosmetyczka.Je¶li mleczkiem zmywamy twarz,to nalezy póxniej twarz przemyc jeszcze woda,a nastêpnie wklepac tonik.To dlatego,¿e mleczko mo¿e zatykac pory,jest t³uste i przez to mog± pojawiac sie nieproszeni go¶cie.Sama zaczê³am tak robiæ.
Na noc stosuje krem t³usty nawilzaj±co-regeneruj±cy firmy soraya.I jest ok.
|
|

|
 |
|
| bellatre1 |
Post #10 2008-01-18 19:48 (7 miesiêcy temu) |
Z nami od: 10-01-2008 Sk±d: Manchester |
Cytat:
2007-11-30 13:11, martitka25 napisa³(a):
VICHY wygralo  a ja mam pytanie troche z innej beczki.Dziewczyny czy ktoras z was wie jak wzmocnic brwi?Mam bardzo rzadkie a na dodatek jasne brwi.Henne robie ale rzadko bo boje sie ze mi calkiem wyleca.Moze ktoras z was zna jakas sprawdzona odzywke do brwi?
Znowu siê spotykamy Martiko ...nie sledze Ciebie hehheh
Znam produkt jeszcze z Polski ale mozna kupic go tez w Angli w profesjonalnych salonach kosmetycznych nazywa siê REJUVI EYEBROW REVITALIZER-DZIA£A STYMULUJ¡CO NA CEBULKI W£OSÓW.Juz po kilku tygodniach brwi s± gê¶ciejsze.Na pocz±tku skóra swêdzi i jest zaczerwieniona ale to nic w porównaniu z efektem.
Pozdrawiam Jowita Wojtal -Koz³owska
Kosmetyczka Dyplomowana
ZAPRASZAM NA POST PORADY KOSMETYCZKI!!!!!!!!!!!!

Z Rado¶ci± i Satysfakcj± zapraszam...
Jowita koz³owska
|
|

|

|
|