2007-11-09 15:24, 123siwa napisał(a):
ANNECZKA ALE WYMYSLILAS NIE MA CO!TY BYS ODDALA SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI!!!!!!!!!POZDRAWIAM
Przeglądaj forum |
Działem "Damskie Sprawy" opiekują się: frelcia, marcheweczka |
|
Strona główna » Damskie Sprawy » Pomocy! Aborcja? |
| Autor | Strona: 4 z 7 |
|---|---|
| monia28 | Post #1 2007-11-09 15:47 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 15-08-2007 |
Cytat: 2007-11-09 15:24, 123siwa napisał(a): ANNECZKA ALE WYMYSLILAS NIE MA CO!TY BYS ODDALA SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI!!!!!!!!!POZDRAWIAM |
|
|
| 123siwa | Post #2 2007-11-09 15:50 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 30-06-2007 |
monia a ty bys wolala oddac?
|
|
|
| monia28 | Post #3 2007-11-09 15:56 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 15-08-2007 |
Siwa mozemy sie tak licytowac caly dzien:oddac -zabic. zabic-oddac? ja bym nie zrobila zadnego z tych. ale nie o mnie tu mowa i nie ja mam problem. pozdrawiam
|
|
|
| 123siwa | Post #4 2007-11-09 16:11 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 30-06-2007 |
monia ja tez bym nie zrobila nic z tych zeczy... zadalas mi pytanie wiec ja zadalam tez tobie ,piszesz ze mozemy sie licytowac caly dzien wiec po co to pytanie do mnie czy ja bym zabila? bez sensu dla mnie Kasi temat jest juz zamkniety dziekuje pozdrawiam
|
|
|
| mia33 | Post #5 2007-11-09 16:11 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 07-06-2007 Skąd: Manchester |
Witam ,a ja uważam że nikt nie ma prawa jej osądzac i tyle ,opisałas dośc jasną sytuacje ale mam pytanie ,a może tak by przyszły ojciec dziecka trochę pomógł ,w końcu było was dwoje dlaczego sama masz mieć wszystko na głowie ? nie wnikam czy jest wolny ,czy zonaty ,ale chociaz finansowo powinien pomóc ,a jak nie to mysle że mały szantaż nie zaszkodzi .Trzymaj się ,cokolwiek postanowisz będzie dobrze.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem ... wygra doświadczeniem.
|
|
|
| Krzysztof_L | Post #6 2007-11-09 16:14 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 02-10-2007 |
"kazdy czlowiek decyduje sam za siebie" - no wlasnie, wiec lepiej zeby pozwolila sama swojemu dziecku zdecydowac czy chce zyc, czy chce sie zabic - proste.
ja wiem, ze dla wielu osob "takie cos czego jeszcze nie widac na zewnatrz" to nic... no coz przykre - wasze sumienie. mia33: maly szantaz ? kobieta... [ Ostatnio edytowany przez: Krzysztof_L 09-11-2007 16:15 ] |
|
|
| Webmaster | Post #7 2007-11-09 16:16 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Londyn |
Cytat: 2007-11-09 16:11, 123siwa napisał(a): monia ja tez bym nie zrobila nic z tych zeczy... zadalas mi pytanie wiec ja zadalam tez tobie ,piszesz ze mozemy sie licytowac caly dzien wiec po co to pytanie do mnie czy ja bym zabila? bez sensu dla mnie Kasi temat jest juz zamkniety dziekuje pozdrawiam 123siwa jednym słowem Ty i monia28 macie takie same poglądy, nie ma więc powodów do kłótni. Z kolei kasiaplock po lekturze odpowiedzi ma przynajmniej podstawy do podjęcia ostatecznej decyzji. Zostawmy to w jej rękach, dla mnie ważne jest, że tyle osób się wypowiedziało i poradziło, co może zrobić w tej sytuacji. Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...
|
|
|
| anika84 | Post #8 2007-11-09 18:37 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 14-03-2006 Skąd: manchester |
Krzysztof_L no wlasnie czlowiek decyduje sam o sobie. a aborcja wykonywana jest na plodzie a nie na dziecku...
zreszta nieznosze jak faceci wypowoadaja sie na takie tematy bo to nie oni sa w ciazy i nie oni ponosza konsekwencje przez cale zycie tylko my kobiety. a to ze facet placi alimenty - no coz pieniadze to raczej nie zalatwiaja wszystkiego... Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
|
|
|
| zwirek | Post #9 2007-11-09 19:21 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 30-06-2007 Skąd: Londyn |
Wiez mialam dylemat podobny do twego.Zaszlam w ciaze ale jestem juz po rozwodzie,mam juz dwoch doroslych synow ktorych wychowalam sama,myslalam ze teraz juz moge zaczac zyc wlasnym zyciem ale tak nie bylo mi dane,mam trzeciego synka i jest mi czasami ciezko,bo jestem juz po czterdziestce,ale kocham go niesamowicie i wiez mowie sobie ze chyba jak cos nam sie trafia w zyciu takiego to nie bez celu.Uwiez mi nie bylo mi latwo zdecydowac sie ze on bedzie ale sobie powiedzialam ale juz on jest a pomyslalas moze ten ktos da Ci tyle milosci ktorej potrzebujesz.Wiem ze to nie jest latwa decyzja i nie oceniam Cie i napewno zrobisz jak bedziesz uwazala.Zycze trafnego wyboru jaki on by nie byl i wiecej sil i wiary w siebie.
P.s.Wiez ze tu samotna matka ma wiele przewilejow i nie musisz pracowac zeby sie utrzymac.Dostaniesz benefity i to wystarczy Ci zeby zyc tu z dziecmi. Pozdrawiam |
|
|
| kasiamartins | Post #10 2007-11-09 19:40 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 21-07-2007 Skąd: Newbury |
Cytat: Krzysztof_L no wlasnie czlowiek decyduje sam o sobie. a aborcja wykonywana jest na plodzie a nie na dziecku...
Nie wiem czy wiesz anika ale ostatnio ogladalam program o aborcji i powiedzieli lekarze ze dziecko odczuwa bol przy tym zabiegu. Wiec nie mow ze to jest tylko plod bo to jest dziecko ktore ma raczki, nozki i serduszko ktore bije. Teraz aborcja stala sie dla kobiet jak antykoncepcja a antykoncepcja przeciez jest w Anglii za darmo. Nawet spirala ktora w Polsce kosztuje 500zl. Wiec nie wiem dlaczego czasami kobiety nie rusza glowa zanim pojda do lozka. Nie chce absolutnie nikogo krytykowac bo kazdy ma wlasne zdanie i poglady na ten temat. Takie jest tylko moje. Kazdy jest kowalem wlasnego losu... (mam nadzieje ze nikogo nie urazilam a jesli tak to przepraszam) [ Ostatnio edytowany przez: kasiamartins 09-11-2007 19:42 ] |
|
|