MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam kolezanki w Exeter

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

LunaHeart

Post #1 Ocena: 0

2022-10-24 09:30:30 (3 lata temu)

LunaHeart

Konto usunięte

Hej wszystkim!

Ciezko znalezc kogos przez internet ale jestem osoba niesmiala i jest to moja jedyna droga, wiec sprobuje.:)

Jestem z rocznika 94 i mieszkam w Exeter 2 lata. Przeprowadzalam sie pare razy i mieszkalam w roznych czesciach Anglii az znalazlam swoje miejsce.
Pracuje w biurze od Pon-Pt a w wolnych chwilach jezdze z mezem na grzyby, kempingi albo spedzam czas w domu na czytaniu ksiazek, malowaniu lub graniu w gry online.
Teraz mam bzika na punkcie Diablo Immoral i czesto wracam do gier z dziecinstwa typu Warcraft, Sims czy Carmageddon. Jesli chodzi o ksiazki to trzymam sie kurczowo fantastyki i horroru a moi ulubieni autorzy to Jacek Piekara, Andrzej Sapkowski, Michael J. Sullivan, Andersen Kenneth i Stephen King. Ostatnio jednak przeczytalam Donna Tartt - Tajemna historia (literatura piekna) i sie zakochalam.
Jestem spokojna i tolerancyjna osoba. Czasami wyjde do pubu na english breakfast czy drinka z mezem ale raczej wole spedzac czas w lesie miedzy zwierzetami, lub poprostu spacerujac z kawa czy na kocu karmiac kaczki.

Nie toleruje chamstwa, zazdrosci i obgadywania wiec jesli szukasz kogos by poobgadywac inne osoby, to nie, dziekuje.

Bardzo trudno jest sie opisac w paru zdaniach. To co lubie robic lub jak sie zachowuje jest uwarunkowane od wielu czynnikow zaczynajac od humoru wiec najlepiej sie poznac na zywo i ocenic czy mozemy milo spedzic czas!

Pozdrawiam, Ola :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,