Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Szukamy Przyjaciół » Chce tylko z kims "popisac"-bez zobowi...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Szukamy Przyjaciół" opiekują się: frelcia, Nenna1

Strona główna » Szukamy Przyjaciół » Chce tylko z kims "popisac"-bez zobowiazan!!!

Nowy tematNowy post

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 7 z 8
karolain211

Post #1

2008-04-30 10:56:33 (3 miesiące temu)

karolain211

Kobieta

Z nami od: 29-04-2008

hihi tak czytam i czytam i tez brakuje mi chwil z moimi przyjacolmi no ale coz:-)maz wyjechal (praca zalatwiona), ja po dwoch miechach dojechalam z rocznym synkiem (kontakt z angielskim minimalny tak jak maz)i tak minelo juz 5 miechow. Pamietam jak ryczalam gdy sie zwolnil z pracy w polsce gdyz nie zarabial zle w czym wcale sie nie napracowal.:-D ja pracowalam na pol etatu no ale zaryzykowalismy, wyjechalismy i jakos leci. z checia sobie poklikam jesli ktos ma ochote moje gg 3520393 Irlandia Polnocna:-]:-]:-]:-]:-];-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

karolain211

Post #2

2008-04-30 11:16:54 (3 miesiące temu)

karolain211

Kobieta

czy wogole zagladaja tu ludziska z lisburn:-o:-o:-o tak sie pytam hihihi:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Netta6

Post #3

2008-04-30 16:17:53 (3 miesiące temu)

Netta6

Kobieta

Z nami od: 19-01-2006

Cytat:

2008-04-29 21:00:46, anabella napisał(a):
To jak sobie tak piszemy to moze cos na temat samotnosci w uk.
Chodzi mi o ludzi ktozy sa rozdzieleni z rodzina UK - Polska, jakie macie zdanie?

Cytat:
nie ma juz nikogo?

Są, są, jak najbardziej. Mój mąż od 2,5 roku jest w UK. Prawie 2 lata mieszkał sam i samotność doskwierała mu bardzo. Dlatego w zeszłym roku wziął do siebie 12 - stoletniego syna a po Świętach Wielkanocnych został u niego nasz drugi 17 - nastoletni syn. Mnie samotność przy czwórce dzieci i pracy którą wykonuję nie miała czasu doskwierać. Ale moje dni są policzone bo jak długo można tak żyć. W anglii mąż z dwójką dzieci i ja w Polsce z dwójką. Najprawdopodobniej jak polecimy w wakacjie to już nie wrócimy. A takim ostatecznym terminem są przyszłe wakacjie. Z jednej strony nie chciałabym wyjeżdżać a z drugiej już mam dosyć życia na walizkach.
Moim językiem są cyfry, alfabetu używam tylko do algebry.

Do góry stronyOffline

anabella

Post #4

2008-04-30 18:58:46 (3 miesiące temu)

anabella

Z nami od: 22-02-2008

Masz racje nie ma na co czekac, ja tez musialam podjac taka decyzje. Na poczatku tesknilam bardzo za Polska i bliskimi ale teraz juz mi przeszlo (troche).
Mozna sie przyzwyczaic a najwazniejsze moim zdaniem zeby rodzina byla razem.
Trzyma kciuki za wszystkich ktozy musza podejmowac takie trudne decyzje.:-)

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #5

2008-04-30 21:39:49 (3 miesiące temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Jak to jest, ze najbardziej sie nudza osoby, ktore maja dzieci, mezow (lub zony :-] )
/\/\

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Netta6

Post #6

2008-04-30 21:56:57 (3 miesiące temu)

Netta6

Kobieta

Z nami od: 19-01-2006

Ja nie wiem co to nuda. Wręcz chciałabym się ponudzić. Nawet na forum za bardzo ostatnio nie miałam czasu popisać, ale odbije sobie w wakacje. Jeśli chodzi o te mamy które podobno się nudzą to myślę, że nie chodzi im o typową nudę tylko o oderwanie się od codziennych obowiązków typu pranie, sprzątanie i gotowanie. Wiem, że czas spędzony z dzieckiem jest dla matki i dziecka bezcenny ale żeby nie dać się zwariować trzeba wyjść do ludzi lub właśnie z kimś popisać choćby o niczym. Tak przynajmniej było w moim przypadku.

[ Ostatnio edytowany przez: Netta6 30-04-2008 21:58 ]

Moim językiem są cyfry, alfabetu używam tylko do algebry.

Do góry stronyOffline

karolain211

Post #7

2008-05-01 10:29:15 (3 miesiące temu)

karolain211

Kobieta

Cytat:

2008-04-30 21:56:57, Netta6 napisał(a):
Ja nie wiem co to nuda. Wręcz chciałabym się ponudzić. Nawet na forum za bardzo ostatnio nie miałam czasu popisać, ale odbije sobie w wakacje. Jeśli chodzi o te mamy które podobno się nudzą to myślę, że nie chodzi im o typową nudę tylko o oderwanie się od codziennych obowiązków typu pranie, sprzątanie i gotowanie. Wiem, że czas spędzony z dzieckiem jest dla matki i dziecka bezcenny ale żeby nie dać się zwariować trzeba wyjść do ludzi lub właśnie z kimś popisać choćby o niczym. Tak przynajmniej było w moim przypadku.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Netta6</i> 30-04-2008 21:58 ]

Netta tak wlasnie sie czuje:-? brak mi ludzi pogaduszek i spotkan z kolezankami i z ich pociechami:-[ wiedzialam ze tak bedzie ale nie chcialam zostac sama w polsce mowie o mezu bo rodzinke mam wielka! jestem mloda, dopiero sie docieramy i nie wiem jak bysmy przezyli rozlake, to nie dla mnie ja potrzebujhe czulosci i pieszczot a nie tylko gg. niedlugo mam nadzieje pojde do pracy (od lipca) tylko na razie musze poszukac jakies opiekunki, nie wiem czy bedzie mi sie to oplacalo ale chociaz non stop w chacie nie bede siedziec tak tak:-] aprops kobietki wiecie ile sie placi niewykfalifikowanej opiekunce, mowie o jakies kobitce z wlasnym dzieckiem???????hmm ja nie mam pojecia pozdrawiam:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anabella

Post #8

2008-05-01 10:31:31 (3 miesiące temu)

anabella

Z nami od: 22-02-2008

Moi znajomi placili 100 na tydzien. Dziennie opiekunka siedziala okolo 8 godzin.

Do góry stronyOffline

karolain211

Post #9

2008-05-01 12:22:23 (3 miesiące temu)

karolain211

Kobieta

Cytat:

2008-05-01 10:31:31, anabella napisał(a):
Moi znajomi placili 100 na tydzien. Dziennie opiekunka siedziala okolo 8 godzin.

dziekuje ci Anabella, tak tez myslalam aby polowe swojej wyplaty zaplacic, a zarobie napewno z 800f dobre i to. Mam tez prosbe jesli zna ktos mamuske z lisburn chetna zaopiekowania sie 17 mesiecznym brzdacem dajcie znac kochane, hmmm mieszkam blisko BOW chyba dobrze napisalam:-?:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

malke

Post #10

2008-06-14 20:40:44 (miesiąc temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Witam.
Tez chętnie poznam nowych ludzi bez zobowiązań tak poprostu do pogadania.Mam 30 latek w UK od 4 lat,jestem mężatką od kilku miesięcy.Piszcie do mnie jak sie czasem nudzicie.;-)
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony