MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Angie86

Post #1 Ocena: 0

2016-07-12 11:21:35 (9 lat temu)

Angie86

Kobieta

Z nami od: 01-01-1970

ale glupoty... sa ludzie dobrzy i zli nie ma wyjatkow czy czarny czy to cygan czy Polak czy Albanczyk , nie wrzuca sie odrazu calego kraju do jednego worka bo natknoles sie na oszusta a co do Albanek to mnostwo jest ktore chca robic kariere i za pieniedzmi obwieszaja sie podrobkami i tipsy silikony ale rowniez jest duzo ktore sa bardzo nturalne i cenia sobie tylko naturalnosc nie pudruja nie maluja znam takich mnostwo :) a co do tej sztucznosci to co ? czy Polek nie ma ? Angielek ? ja widuje co raz to wiecej z dopietymi wlosami i sztucznymi ustami i cyckami .. nie ma reguly jaki kraj to od czlowieka i charakteru zalezy ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2016-07-12 12:15:41 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

A co ma makijaż do tego czy ktoś jest dobry czy zły? Dyskutujemy o pewnych cechach, które wyróżniają jedne narody od drugich bo nie jesteśmy wszyscy tacy sami (dzięki Bogu). Jak Albańczyk jedzie przez Polskę w niedzielne popołudnie i widzi grupki ludzi zmierzające z punktu A do punktu B to się pyta skąd ci ludzie wracają, w odpowiedzi słyszy, że pewnie z kościoła bo jest niedziela. On później pojedzie do swojego kraju i powie, że Polacy chodzą do kościoła. Wszyscy chodzą? Nie, nie wszyscy, ale takie jest wrażenie osoby z zewnątrz

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Angie86

Post #3 Ocena: 0

2016-07-12 16:27:36 (9 lat temu)

Angie86

Kobieta

o dobrych i zlych pisalam do rozmow dotyczacych powyzej na temat oszustow itd. Panowie pisali jacy to nie sa zli bo natknol sie na oszusta , a ja jak narazie to natykam sie na Anglikow i Pakistanow ktorzy zle traktuja ludzi lub sa rasistami i nie skreslam calego kraju tak jak i na Polakow trafilam ktorzy oszukali mnie lub okradli :/ :(

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2016-07-12 17:38:04 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Ale wiadomo że tylko Polak Polaka oszuka i wtedy jest ok, bo zostaje w śród swoich, ale bez przesady, żeby Albanczyk Polaka... No za grosz honoru
;-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

kruuuu

Post #5 Ocena: 0

2016-07-12 17:49:11 (9 lat temu)

kruuuu

Mężczyzna

Z nami od: 11-10-2015

Musicie miec duze szczescie poznawszy tylu Albanczykow, kraj z niespelna 3 mln mieszkańców. Ja znam tylko jednego i jakby kolezanka czytala ze zrozumieniem to by wiedziala ze opinie wyrazilem na przykladzie tego jednego gdyz jest duze prawdopodobienstwo ze drugiego nigdy nie poznam

No a jak drugi raz juz przeczytacie ze zrozumieniem to bedziecie wiedziec tez ze to nie mnie oszukano

jak kolezanka twierdzi ze kazdy jest tak indywidualny i narodowsc nie ma zadnego wplywu na kulture czy cechy charakteru to po co szuka kolezanek w zwiazkach z Albanczykami czy aby nie po to by podpytac o cechy ogolne? Wymienic doswiadczenia? Toz to hipokryzja

[ Ostatnio edytowany przez: kruuuu 12-07-2016 18:04 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2016-07-12 18:58:21 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Chce porównać męskość czy tak inne trafiły czy tylko ona miała szczęście czy pecha ;-);-);-);-);-)

A. Na poważnie. Koleżanka ma też męża Albanczyka, złoty facet, zap@ że aż dziwne, jak w zimie było mało kontaktów w Londynie to łapać klientów nawet Man.

Mam też klientów Albanskich, są i tacy jak wyżej gdzieś opisani że jakoś wiążą koniec z końcem, ale laski odpintolone, do tego bardzo ładne mimo że mają dzieci. Nie przelewa się, ale jak nielegalnych to sobie radzą nie najgorzej. Mam też klientów którzy robią grube interesy, mają całkiem nie małe firmy budowlane i robią niesamowite zlecenia, również dla Rosjan i Arabów. Tam idzie gruba kasa.
Mówisz że ich jest 3 mln? Ja mam w takim razie wrażenie że chyba wszyscy są tutaj.
A. Może to kwestia wejścia w środowisko
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2016-07-12 19:21:22 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Bo ich stamtąd bardzo dużo wyemigrowało poza tym 3 mln to z Albanii pochodzi, drugie tyle Macedonia, Kosowo.
@Angie86 Albańczycy też oszukują i kradną uwierz mi *THUMBS UP* I jak już to robią to są w tym prawie mistrzami świata do tego stopnia, że kiedyś we Włoszech ani złodzieje ani uczciwi Albańczycy nie przyznawali się do swojej narodowości mówili, że są z Grecji albo z Macedonii

Do góry stronyOffline

Angie86

Post #8 Ocena: 0

2016-07-18 12:16:16 (9 lat temu)

Angie86

Kobieta

Nie szukam kolezanki po to by wymieniac jakies doswiadczenia czy dowiadywac sie , latam do Albanii do jego rodziny od 4 lat co chwila, nie mam zadnych watpliwosci co do mojego meza, tak zlotego faceta jak on nie znalam nigdy ma bardzo dobre serce i jego rodzina takze, jesli chodzi o kulture jaka tam poznalam bardzo duzo rozni sie od naszej i szczerze wolala bym tam zyc z nimi niz w Polsce , owszem co bylo kiedys tam mozna by bylo wymieniac .. Kolega juz mnie podsumowal , szukam znajomej z mezem Albanczykiem po to by miec znajomych z ktorymi mozna by bylo usiasc na kawe i moj moglby porozmawiac w swoim jezyku ;)

Do góry stronyOffline

Angie86

Post #9 Ocena: 0

2016-07-18 12:23:54 (9 lat temu)

Angie86

Kobieta

SweetLiar alez oczywiscie ze tak , wierze nie watpie w to jak juz napisalam w poprzednim poscie ja poprostu nie spotkalam sie tam ani tu z zadnym takim Albanczykiem ktory by oszukiwal czy kradl itp.. i jak juz pisalam rozni ludzie z roznych krajow dlaczego skreslac odrazu kazdego lub caly kraj po kilku zlodziejach , jak bym miala tak wymieniac to Ukraina np ani jednego dobrego nie spotkalam zlodzieje i pijacy na przykladnie kilku poznanych osob ktore oszukiwaly i okradaly dobrych ludzi :/ i nie Tylko Albanczycy nie przyznawali sie do swojej narodowosci znam takich osob mnostwo kolezanka ma meza z Iranu zmienil imie i nazwisko ze niby urodzony w UK nie przyznaje sie ze jest z rodziny muzulmanskiej twierdzac ze katolik :/

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2016-07-18 15:57:22 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Jak masz fejsbuka to wpisz sobie shqiptaret ne Anglii jest kilka conajmniej grup, z czego jedna ma ponad 2 tyś polubień. Może napisz do nich, w jednej widziałam numer telefonu, możesz wysłać wiadomość i może dadzą ci jakiś namiar na kogoś. Wiem też, że jest jakaś grupa polska Manczesterzy czy jakoś tak, też kilka tysięcy osób, myślę że prędzej na fejsbuku kogoś znajdziesz, tutaj nie będzie to łatwe. W każdym razie powodzenia

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,