"Nie znam tego o biskupie, ale z tym bykiem za rogi to dobre. Tylko że tu byś miała do dyspozycji jednego roga. No a z tym rogiem to też nie taka prosta sprawa bo w najmniej oczekiwanym momencie róg wymięka. "..a w domu wszyscy zdrowi

Str 2 z 2 |
|
---|---|
mata-tygrys | Post #1 Ocena: 0 2014-06-10 01:19:19 (11 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2014 Skąd: Phillipstown |
"Nie znam tego o biskupie, ale z tym bykiem za rogi to dobre. Tylko że tu byś miała do dyspozycji jednego roga. No a z tym rogiem to też nie taka prosta sprawa bo w najmniej oczekiwanym momencie róg wymięka. "..a w domu wszyscy zdrowi ![]() ![]() |
kik1976 | Post #2 Ocena: 0 2014-06-10 07:28:39 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
matylko, to jest kolega, a nie kolezanka. a reszta kolegow owija w bawelne
![]() Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
ie2ox4-b | Post #3 Ocena: 0 2014-06-10 07:58:01 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Cytat: 2014-06-10 01:19:19, mata-tygrys napisał(a): (...)nie pisze się 'roga' tylko róg.Po trzecie skojarzenia debilne,ale może adekwatne do poziomu inteligencji.....zaraz JAKIEJ inteligencji ![]() Rzeczywiście przykre, inteligencja wyłącza się koło północy, więc wybaczam Ci. Szukając przyjaciółek o tej godzinie, co piszesz, to niestety nie znajdziesz takiej do pogadania. Takie do pogadania już śpią. Co do roga to masz rację, pełną rację. Tylko że ten Twój róg musiałby rosnąć na czaszce, ten nieodmienialny, umiejscowiony jest gdzie indziej... No tak, ale po północy to inteligencja jest wyłączona... Napisz jeszcze co bierzesz... chciałbym unikać tej używki. |
mata-tygrys | Post #4 Ocena: 0 2014-06-10 10:36:40 (11 lat temu) |
"Rzeczywiście przykre, inteligencja wyłącza się koło północy, więc wybaczam Ci. Szukając przyjaciółek o tej godzinie, co piszesz, to niestety nie znajdziesz takiej do pogadania. "-Przepraszam Cię Kolego,byłam trochę niemiła.Co do późnej godziny to się mylisz,są tzw."nocne marki",co do używek to stosuję w ilościach umiarkowanych-
![]() |
ie2ox4-b | Post #5 Ocena: 0 2014-06-10 20:11:34 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Miło mi że już nie chcesz się sprzeczać więcej, ale wracając do tego roga, powiedz mi jak powiedzieć: "podaj mi tego rogu?" Noooo, nie "podaj mi tego roga", lub "podaj mi swego rogu?" Noooo, nie, "podaj mi swego roga". Zresztą, może tacy "ą, ę..." mówią jak Ty, ale tacy luzacy, co wolą pogadać o "ludzkiej" porze, mówią jak ja. Jeżeli mówią inaczej to znaczy że są inni niż ja. Inni mówią np. "Przyszłem do Ciebie bo mi się nudziło", ja należę do tych co powiedzą: "Przyszedłem do Ciebie bo lubię z Tobą przebywać...itd".
Za życzenia powodzenia bardzo serdecznie dziękuję, z tym że ja nie muszę zmagać się... Ten język sam mi przychodzi. ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-06-10 20:15:01 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
mata-tygrys | Post #7 Ocena: 0 2014-06-11 08:45:35 (11 lat temu) |
Podaj mi "ten rog" -dziękuję za pomoc-
![]() Drugiemu Panu życzę wszystkiego co najlepsze. "Za życzenia powodzenia bardzo serdecznie dziękuję, z tym że ja nie muszę zmagać się... Ten język sam mi przychodzi.",cieszę się,że masz takie podejście do tematu.Nie chciałam Cię obrazić,bardziej niż forma gramatyczna uraził mnie sam podtekst Twojej wypowiedzi,ale i ja Ci wybaczam,zapominam.Nie lubię się kłócić.Poznałam tutaj już 2 fajne osoby. Życzę WSZYSTKIM miłego dzionka!!! |
mata-tygrys | Post #8 Ocena: 0 2014-06-11 08:51:13 (11 lat temu) |
I jeszcze raz zachęcam wszystkich,którzy tutaj wchodzą.ODWAGI!
Wiem,że z poznawaniem się w necie różnie bywa,ale czasem warto spróbować wyjść poza utarty schemat- ![]() |