MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak poznac normalnego faceta po 40-stce:))))

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 33 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 31 | 32 | 33 ] - Skocz do strony

Str 8 z 33

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Yosarian

Post #1 Ocena: 0

2012-07-26 17:53:27 (13 lat temu)

Yosarian

Mężczyzna

Z nami od: 31-08-2008

pokaż mi swoją patelnie, tą której uzywasz na codzień a powiem ci jakim typem faceta jesteś;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2012-07-26 18:58:03 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-07-26 19:01:40 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Yosarian

Post #4 Ocena: 0

2012-07-26 19:14:15 (13 lat temu)

Yosarian

Mężczyzna

Z nami od: 31-08-2008

są rózne rodzaje czystości, może być czysta tylko w środku, no bo po co na zewnątrz? skoro tylko środka tylko uzywam;-) lub może być cała wypolerowana, aby ładnie wygladał, lub być normalna:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2012-07-26 19:15:13 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2012-07-26 18:58:03, Nescafik napisał(a):
to pytanie jak poznac normalna kobiete po 30-stce

bo te ktore ostatnio miałem okazje poznac to tylko piatek, sobota ,niedziela balety i picie w tygodniu odpoczywanie ewentułalnie wyskok na drnka do pubu aby nie stracic formy do piatku, zakupy by sie pokazac w klubie w czyms nowym i zycie od wypłaty do wypłaty a jak idziemy razem to ty za wszystko płacisz bo ja jestem z toba!

kobiety opanujcie sie , rozumie ze trzeba sie zabawic ale czas na kino, wypad na wycieczke poza miasto czy wieczór z pizza i winem przed tv czy z ksiazka to tez udany wieczór

ze dwa miesiace temu dzwoni do mnie taka jedna i mówi
- skarbie znalazłam fajna wycieczke na tydzien do greci , masz czas na tydzie na wyskok
- ile kosztuje pytam
- no bys musiał zapłacic 860 funtów
- co? to co jest w cene wliczone
- no ja oczywiscie

rece opadaja!

Niezle masz " kolezanki"... ;-) Kurcze, jestem po 30- tce i jakos mam inne priorytety... Ale przeciez ja jestem
" nie z tej bajki" :-p :-].
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

greta

Post #6 Ocena: 0

2012-07-26 19:27:55 (13 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

ja ostatnio w drodze do Polski poznalam faceta 39 letniego ktory narzekal ze wlasnie zadnej kobiety nie moze znalesc bo on nie pije ,nie pali po pubach nie lazi wiec nie ma gdzie.Mam tez kilka kolezanek w okolicy 30 tki ktore sa same i tez narzekaja ale ich zycie to praca,praca czasami wypad na kolacje w babskim gronie i praca.i to jest wlasnie smutne ze ci porzadni-z dwoch stron-maja problem z poznaniem kogos podobnego z charakteru.
portale randkowe to dla mnie kompletne nieporozumienie,same klamczuchy i desperaci.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2012-07-26 19:37:57 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2012-07-26 16:48:54, kolezanka_szkla napisał(a):
Znam rewelacyjnych wolnych ludzi jednej i drugiej plci. Wolnych z odzysku i nie. Proponuje zajac sie jakas pasja, wyjsc do ludzi (normalnych) i poznac wartosciowych najpierw znajomych, potem kumpli, potem - towarzyszy zycia. Nie ma wtedy mowy o klamstwie.

Czy ja taka juz stara jestem, ze uwazam, ze to najprostszy sposob?

Richmond - jesli chcesz, to z pelna odpowiedzialnoscia moge Ci napisac:
jestes normalna :-)

Ja tez uwazam, ze hobby to bardzo dobra droga do poznania nowych ludzi, nie koniecznie do zwiazku, ale tez moga sie trafic. Najlepiej poznac sie na gruncie kolezenskim, wtedy nikt nie puszy sie jak paw i nie sciemnia jaki jest wspanialy, tylko zachowuje sie standardowo. Mozna sie wiele dowiedziec o czlowieku.

Haha, kurde nie takiej odpowiedzi sie spodziewalam co do normalnosci. Raczej, co kto uwaza za normalne.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-07-26 20:08:33 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MrMaverick1971

Post #9 Ocena: 0

2012-07-26 20:10:18 (13 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

...a sa jeszcze "normalni" faceci po czterdziestce??? Sam mam 41 lat i mam pewne watpliwosci czy jestem jeszcze normalny:-] Lekarze twierdza, ze jestem, a moja zona wrecz przeciwnie...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2012-07-26 20:10:21 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-07-26 18:58:03, Nescafik napisał(a):
to pytanie jak poznac normalna kobiete po 30-stce

bo te ktore ostatnio miałem okazje poznac to tylko piatek, sobota ,niedziela balety i picie w tygodniu odpoczywanie ewentułalnie wyskok na drnka do pubu aby nie stracic formy do piatku, zakupy by sie pokazac w klubie w czyms nowym i zycie od wypłaty do wypłaty a jak idziemy razem to ty za wszystko płacisz bo ja jestem z toba!

kobiety opanujcie sie , rozumie ze trzeba sie zabawic ale czas na kino, wypad na wycieczke poza miasto czy wieczór z pizza i winem przed tv czy z ksiazka to tez udany wieczór

ze dwa miesiace temu dzwoni do mnie taka jedna i mówi
- skarbie znalazłam fajna wycieczke na tydzien do greci , masz czas na tydzie na wyskok
- ile kosztuje pytam
- no bys musiał zapłacic 860 funtów
- co? to co jest w cene wliczone
- no ja oczywiscie

rece opadaja!

ja znam opowieść z drugiej strony.
Laska pojechała z gościem na drugi koniec świata... on za wszytsko płacił.
W zasadzie to ona liczyła że poza widokami i poznaniem nowej kuchni to też zaspokoi bardziej przyziemne potrzeby, tym bardziej ze jak twierdziła "gościu był taki że uuuhhh"

no i pytam ..

No iii?

No i kurna wyobraź sobie ze jakiś nienormalny...
no i NIC nie było :-]:-]:-]:-]

fakt autentyczny tu z Londynu :-]:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 8 z 33 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 31 | 32 | 33 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,