Str 8 z 33 |
|
---|---|
Yosarian | Post #1 Ocena: 0 2012-07-26 17:53:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2008 Skąd: Middlesbrough |
pokaż mi swoją patelnie, tą której uzywasz na codzień a powiem ci jakim typem faceta jesteś
![]() |
Post #2 Ocena: 0 2012-07-26 18:58:03 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2012-07-26 19:01:40 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Yosarian | Post #4 Ocena: 0 2012-07-26 19:14:15 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2008 Skąd: Middlesbrough |
są rózne rodzaje czystości, może być czysta tylko w środku, no bo po co na zewnątrz? skoro tylko środka tylko uzywam
![]() ![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #5 Ocena: 0 2012-07-26 19:15:13 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Cytat: 2012-07-26 18:58:03, Nescafik napisał(a): to pytanie jak poznac normalna kobiete po 30-stce bo te ktore ostatnio miałem okazje poznac to tylko piatek, sobota ,niedziela balety i picie w tygodniu odpoczywanie ewentułalnie wyskok na drnka do pubu aby nie stracic formy do piatku, zakupy by sie pokazac w klubie w czyms nowym i zycie od wypłaty do wypłaty a jak idziemy razem to ty za wszystko płacisz bo ja jestem z toba! kobiety opanujcie sie , rozumie ze trzeba sie zabawic ale czas na kino, wypad na wycieczke poza miasto czy wieczór z pizza i winem przed tv czy z ksiazka to tez udany wieczór ze dwa miesiace temu dzwoni do mnie taka jedna i mówi - skarbie znalazłam fajna wycieczke na tydzien do greci , masz czas na tydzie na wyskok - ile kosztuje pytam - no bys musiał zapłacic 860 funtów - co? to co jest w cene wliczone - no ja oczywiscie rece opadaja! Niezle masz " kolezanki"... ![]() " nie z tej bajki" ![]() ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
|
|
greta | Post #6 Ocena: 0 2012-07-26 19:27:55 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2007 Skąd: liverpool |
ja ostatnio w drodze do Polski poznalam faceta 39 letniego ktory narzekal ze wlasnie zadnej kobiety nie moze znalesc bo on nie pije ,nie pali po pubach nie lazi wiec nie ma gdzie.Mam tez kilka kolezanek w okolicy 30 tki ktore sa same i tez narzekaja ale ich zycie to praca,praca czasami wypad na kolacje w babskim gronie i praca.i to jest wlasnie smutne ze ci porzadni-z dwoch stron-maja problem z poznaniem kogos podobnego z charakteru.
portale randkowe to dla mnie kompletne nieporozumienie,same klamczuchy i desperaci. |
Richmond | Post #7 Ocena: 0 2012-07-26 19:37:57 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2012-07-26 16:48:54, kolezanka_szkla napisał(a): Znam rewelacyjnych wolnych ludzi jednej i drugiej plci. Wolnych z odzysku i nie. Proponuje zajac sie jakas pasja, wyjsc do ludzi (normalnych) i poznac wartosciowych najpierw znajomych, potem kumpli, potem - towarzyszy zycia. Nie ma wtedy mowy o klamstwie. Czy ja taka juz stara jestem, ze uwazam, ze to najprostszy sposob? Richmond - jesli chcesz, to z pelna odpowiedzialnoscia moge Ci napisac: jestes normalna ![]() Ja tez uwazam, ze hobby to bardzo dobra droga do poznania nowych ludzi, nie koniecznie do zwiazku, ale tez moga sie trafic. Najlepiej poznac sie na gruncie kolezenskim, wtedy nikt nie puszy sie jak paw i nie sciemnia jaki jest wspanialy, tylko zachowuje sie standardowo. Mozna sie wiele dowiedziec o czlowieku. Haha, kurde nie takiej odpowiedzi sie spodziewalam co do normalnosci. Raczej, co kto uwaza za normalne. Carpe diem.
|
Post #8 Ocena: 0 2012-07-26 20:08:33 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MrMaverick1971 | Post #9 Ocena: 0 2012-07-26 20:10:18 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
...a sa jeszcze "normalni" faceci po czterdziestce??? Sam mam 41 lat i mam pewne watpliwosci czy jestem jeszcze normalny
![]() |
krakn | Post #10 Ocena: 0 2012-07-26 20:10:21 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2012-07-26 18:58:03, Nescafik napisał(a): to pytanie jak poznac normalna kobiete po 30-stce bo te ktore ostatnio miałem okazje poznac to tylko piatek, sobota ,niedziela balety i picie w tygodniu odpoczywanie ewentułalnie wyskok na drnka do pubu aby nie stracic formy do piatku, zakupy by sie pokazac w klubie w czyms nowym i zycie od wypłaty do wypłaty a jak idziemy razem to ty za wszystko płacisz bo ja jestem z toba! kobiety opanujcie sie , rozumie ze trzeba sie zabawic ale czas na kino, wypad na wycieczke poza miasto czy wieczór z pizza i winem przed tv czy z ksiazka to tez udany wieczór ze dwa miesiace temu dzwoni do mnie taka jedna i mówi - skarbie znalazłam fajna wycieczke na tydzien do greci , masz czas na tydzie na wyskok - ile kosztuje pytam - no bys musiał zapłacic 860 funtów - co? to co jest w cene wliczone - no ja oczywiscie rece opadaja! ja znam opowieść z drugiej strony. Laska pojechała z gościem na drugi koniec świata... on za wszytsko płacił. W zasadzie to ona liczyła że poza widokami i poznaniem nowej kuchni to też zaspokoi bardziej przyziemne potrzeby, tym bardziej ze jak twierdziła "gościu był taki że uuuhhh" no i pytam .. No iii? No i kurna wyobraź sobie ze jakiś nienormalny... no i NIC nie było ![]() ![]() ![]() ![]() fakt autentyczny tu z Londynu ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|