bo tak jak mówisz dorosły chlop bez baby to gey albo impotent, defekt musi jakiś mieć

inaczej zawsze jakaś tam jest.
inna sprawa, czy to ta która nam pasuje na dłużej niż chwile.
Str 33 z 33 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2012-10-19 08:44:29 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no ale to przecież niemal norma że te młode niunie, szukają starszych, często zajętych facetów.
bo tak jak mówisz dorosły chlop bez baby to gey albo impotent, defekt musi jakiś mieć ![]() inaczej zawsze jakaś tam jest. inna sprawa, czy to ta która nam pasuje na dłużej niż chwile. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #2 Ocena: 0 2012-10-19 08:52:31 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2012-10-19 09:08:31 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ciesza | Post #4 Ocena: 0 2012-10-19 09:15:30 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
Rzeczywiscie nie dzisiejsza jestem.
A tak na poprawe nastroju to sobie dzisiaj po imprezuje, a co mi tam. Mloda jestem, atrakcyjna i na dodatek wolna. Facetom dzisiaj mowie nie, do tematu wroce jak zaczna sie dluuugie zimowe wieczory, bo narazie facet mi do niczego nie potrzebny. |
Post #5 Ocena: 0 2012-10-19 09:23:52 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Dinth1906 | Post #6 Ocena: 0 2012-10-19 09:33:09 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-10-19 08:01:54, ciesza napisał(a): "Z nami kobietami jest cos nie tak", zapewne i jest nie neguje, sama za standardowa kobiete sie nie uwazam. Taka zocha samocha ze mnie, ze sama jestem w szoku gdy czasami zaloze sukienke i buty na obcasie. A widzisz ![]() ![]() ![]() Cytat: a propo nie teges, to przeciez musi byc powod dla ktorego facet po 25 roku zycia jest sam, tylko mi nie mowcie, ze to zla kobieta byla i dlatego zwiazek nie wypalil, bo jakos ciezko mi uwierzyc ze one wszystkie takie zle.
Oj powodow napewno jest dokladnie tyle ile samotnych facetow po 25 roku zycia ![]() ![]() Dlaczego 25 lat tak w ogole? 25-letni facet to wcale jeszcze nie jest stary byk do zwiazku - mierzysz facetom wiek wedlug kobiecej miary ![]() Cytat: Moj pan zostawil mnie dla innej takze niektore maja bardzo duzo wiary w siebie i swoje mozliwosci, ale jakos nie chciala bym zyc ze swiadomoscia ze zniszczylam komus rodzine dla wlasnej wygody.
Primo, mozesz miec skrupoly przed wyrwaniem komus faceta, ale to naiwnosc - bo jak Ty w koncu znajdziesz sobie faceta ktorego inne beda Ci zazdroscic - to wtedy "te inne" takich skrupolow moga nie miec. Secundo, nigdy nie wiesz czy zniszczylas komus rodzine, bo nie znasz przyszlosci. A moze ten zwiazek by sie i tak rozpadl, moze ona by odeszla do innego, albo on przez jedze tesciowa by cierpial do konca zycia ![]() Tertio, nie wlasnej wygody, tylko milosci i wlasnej rodziny, a coz moze byc wazniejszego w zyciu? Napewno nie cudza wygoda ![]() Lol, nigdy by mi przez usta nie potrafily przejsc zadne inwektywy w stosunku do kobiet ktore ten tego na boku, a za rzucanie takimi inwektywami ktos moglby bezinteresownie zarobic w jape. Rozumiem ze kobieta tez ma swoje potrzeby, a jak z nich korzysta to sprawa miedzy nia a jej stalym partnerem. [ Ostatnio edytowany przez: Dinth1906 19-10-2012 09:59 ] |
Post #7 Ocena: 0 2012-10-19 09:33:10 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ciesza | Post #8 Ocena: 0 2012-10-19 09:39:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
W ramach sprostowania, to uczepilam sie tych 25 lat bo to moja dolna granica mierzenia wieku mezczyzny. Zaznaczam mezczyzny a nie chlopaka. Kogos kto powinien miec juz jakos w glowie poukladane.
Za stara panne sie nie uwazam (dobrze ze do 30 jeszcze kilka miesiecy zostalo ![]() Kazdy ma jakies wartosci w swoim zyciu moje sa moze i staroswieckie, ale nie buduje swojego szczescia na nieszczesciu nawet chwilowym innych. |
Dinth1906 | Post #9 Ocena: 0 2012-10-19 09:40:34 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Ciesza ale tak jak napisalem wyzej - Twoje szczescie wcale automatycznie nie oznacza czyjegos nieszczescia.
Nigdy nie wiesz, nie mozesz tego wiedziec, czy odbijajac faceta, zabralas komus szczescie. Moze facet jest super, ale tamta kobieta by go nie doceniala i nie byla z nim szczesliwa, a on bylby nieszczesliwy bedac niedocenianym? To wcale nie jest rzadki przypadek. [ Ostatnio edytowany przez: Dinth1906 19-10-2012 10:10 ] |
Dar123 | Post #10 Ocena: 0 2013-02-23 02:04:40 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2008 Skąd: London |
Jak wszyscy będą myśleć ..że nie jesteśmy pewni czy z obecną/ym by mu/jej wyszło i dlatego kusząc nakłaniają do "grzechu" - to ja ślicznie dziękuje.
Pomijając fakt że w życiu różne kłótnie się zdarzają i można być w dole z którego taka "pomocna" ręka chce mnie wyciągnąć - każdy jest tylko człowiekiem. Często "złu" się nie damy ...ale ... ________________________________
Im mniej zębów tym większa swoboda języka
|