MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak poznac normalnego faceta po 40-stce:))))

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 16 z 33 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 31 | 32 | 33 ] - Skocz do strony

Str 16 z 33

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-07-28 16:05:41 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2012-07-28 16:06:22 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2012-07-28 15:59:45, czarnaelka napisał(a):
Ja chyba z innej planety jestem ,ale temat towarzysze ciekawy.
tak mnie nurtuje jedna mysl czy mozna pierw sprawdzic czy zwiazek nam sie oplaca a pozniej sie zakochac ,zakochujemy sie w danej osobie bo chcemy (bo sie oplaca)czy to cos co przychodzi Bog wie skad i kiedy?A moze milosci w ogole nie ma tylko ja w nia naiwnie wierze??

Mozna sprawdzic co sie da o drugiej stronie, a potem zastanowic sie czy spotykac sie z nia i ewentualnie pozwolic sobie na poplyniecie z pradem. Zakochasz sie albo nie. Ale nawet jak sie zakochasz, to moze sie okazac, ze i tak nie pasujecie do siebie i zdrowy rozsadek kaze zakonczyc zwiazek. Sa tacy, ktorzy beda kontynuowali i probowali sprawic by zwiazek dzialal, a sa tacy, ktorzy go zakoncza zanim za bardzo zaanagazuja sie emocjonalnie.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

szmyk

Post #3 Ocena: 0

2012-07-28 16:12:13 (13 lat temu)

szmyk

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2007

Cytat:

2012-07-28 15:53:46, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Byl taki jeden Pan kilka stron wczesniej, co to pewnie Madagaskar go "testuje" :-D. Szmyk? :-D i dobrze ;-).
Zadne miejsce nie jest zle do poznania faceta/ kobiety ;-).
Bo czym w dzisiejszych czasach, internet rozni sie od dyskoteki, sklepu, czy biblioteki? ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Nie_z_tej_bajki</i> 28-07-2012 15:55 ]

Jestem jestem..nikt nikogo nie testuuje..:)))
Wlasnie sobie zrobilem pyszne nalesniki:p
Mariusz

Do góry stronyOffline

Yvonne_67

Post #4 Ocena: 0

2012-07-28 16:22:14 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Mysle, ze to sie zmienia z wiekiem.

Jak jestesmy mlodzi, oboje startujemy w zyciu nic nie majac, zakochujemy sie bardziej sercem, niz rozumem i dopiero po jakims czasie tak naprawde poznajemy sie nawzajem.
Jedni zostaja razem, inni sie rozwodza.

Po nieudanym zwiazku lub kilku zaczynamy wiedziec, czego tak naprawde oczekujemy od drugiej strony i dlatego jestesmy bardziej wybredni - w gre zaczyna wchodzic rozum.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kolezanka_szkla

Post #5 Ocena: 0

2012-07-28 16:22:38 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2012-07-28 16:02:02, MrMaverick1971 napisał(a):
Cytat:

2012-07-28 15:38:59, kolezanka_szkla napisał(a):
Problem sie pewnie rozwiazal. :-)

Albo mamy rozne pojecie nt pieniedzy i szczecia, albo ci, ktorzy tak namietnie szarpia sie do kasy, nigdy jej w normalnych ilosciach nie widzieli. Nie widzieli rowniez jak kasa zmienia ludzi i przyjaciol. Jak niszczy zwiazki.
Jak tak czytam niektore wpisy, to stwierdzam, ze musze byc wybitnie nienormalna. Wyjedzajac z Polski zrobilam z zaradnego meza - zyciowa fajtlape. I wiecie co? I chwala mi za to! Przynajmniej mam rodzine, a nie "zaradnego faceta".

Zgadzam sie z Toba, kasa zmienia ludzi, ale tylko tych ktorzy nigdy jej nie mieli i nagle te kase maja . Wtedy wydaje im sie, ze sa pempkiem swiata i wszystkich dookola traktuja jak podgatunek ludzi.

Zupelnie nie to mialam na mysli. :-o
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2012-07-28 16:33:45 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2012-07-28 16:22:38, kolezanka_szkla napisał(a):
Cytat:

2012-07-28 16:02:02, MrMaverick1971 napisał(a):
Cytat:

2012-07-28 15:38:59, kolezanka_szkla napisał(a):
Problem sie pewnie rozwiazal. :-)

Albo mamy rozne pojecie nt pieniedzy i szczecia, albo ci, ktorzy tak namietnie szarpia sie do kasy, nigdy jej w normalnych ilosciach nie widzieli. Nie widzieli rowniez jak kasa zmienia ludzi i przyjaciol. Jak niszczy zwiazki.
Jak tak czytam niektore wpisy, to stwierdzam, ze musze byc wybitnie nienormalna. Wyjedzajac z Polski zrobilam z zaradnego meza - zyciowa fajtlape. I wiecie co? I chwala mi za to! Przynajmniej mam rodzine, a nie "zaradnego faceta".

Zgadzam sie z Toba, kasa zmienia ludzi, ale tylko tych ktorzy nigdy jej nie mieli i nagle te kase maja . Wtedy wydaje im sie, ze sa pempkiem swiata i wszystkich dookola traktuja jak podgatunek ludzi.

Zupelnie nie to mialam na mysli. :-o

Jesli czlowiek jest normalny, to "nadwyzka" pieniedzy za nic w swiecie go nie zmieni.
Znam obie grupy - i takich co zwariowali, bo chwilowo mieli wiecej i takich co nie mieli i nagle sie wzbogacili - i chyba mam szczescie do znajomych, bo zaden z nich nie zglupial tak naprawde od nadmiaru... Nawet Ci pierwsi sie ogarneli i wrocili do " normalnosci"...
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

MrMaverick1971

Post #7 Ocena: 0

2012-07-28 17:44:34 (13 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Oczywiste jest to, ze czasem nadmiar pieniedzy powoduje dziwne zachowania. Jestesmy tylko ludzmi i nasze slabostki oraz proznosc wychodzi wtedy jak diabelek z pudeleczka. Tak jak napisalas, trzeba sie ogarnac i nie dac sie poniesc proznosci. Normalni ludzie potrafia sie znalezc w kazdej sytulacji. Bardzo dobry post musze przyznac.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2012-07-28 17:58:22 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2012-07-28 17:44:34, MrMaverick1971 napisał(a):
Oczywiste jest to, ze czasem nadmiar pieniedzy powoduje dziwne zachowania. Jestesmy tylko ludzmi i nasze slabostki oraz proznosc wychodzi wtedy jak diabelek z pudeleczka. Tak jak napisalas, trzeba sie ogarnac i nie dac sie poniesc proznosci. Normalni ludzie potrafia sie znalezc w kazdej sytulacji. Bardzo dobry post musze przyznac.

Tez miewalam "nadwyzki". I nie zauwazylam u siebie proznosci. Ani tego, zeby ktokolwiek "przylepil" sie do mnie z tego powodu, lub odwrocil.... To chyba bardziej lezy w charakterze czlowieka. I tego jakie ma podejscie do zycia.

Wracajac do tematu - czy ktos ma pieniadze,czy tez nie, nie swiadczy o nim jjako o czlowieku (facecie w przypadku tego tematu). Albo sie ludzie dopasuja, albo nie. I kropka.
No chyba, ze ktos jest materialista/materialistka. Wtedy inaczej sie patrzy na przyszlego wybranka / wybranke.... :-/
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

krakn

Post #9 Ocena: 0

2012-07-28 18:07:28 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Jak widziałem że laska za bardzo interesuje się tym co robię i ile zarabiam, to bardzo szybko kończyła się przygoda.

Parę razy i pa ;-)
Czasami zagralem i za bawiłem się na jej zainteresowaniu.

Nie znosze tematów i pytań ile zarabiasz.
Nigdy nie próbowałem na kasę podrywac.

I żenujące wydają mi się ogłoszenia

"Dobrze usytulowany biznesmen szuka... "

Jedno pewne
Znajdzie dziunie,
Ale każdy robi jak chce.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #10 Ocena: 0

2012-07-28 18:12:48 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 33 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ... 31 | 32 | 33 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,