MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 26 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25 | 26 | 27 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

Str 26 z 36

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PaulaOjanoma

Post #1 Ocena: 0

2012-10-14 18:47:09 (13 lat temu)

PaulaOjanoma

Kobieta

Z nami od: 30-07-2012

no wlasnie ja sie zastanawiam, czego niektore osoby tak naprawde chca.... jak jest "czas" to kreca nosem bo malo kasy, a jak koles potem bierze druga prace, zeby bylo wiecej, to wtedy zaczyna sie "bo nie masz dla mnie czasu"... jezu czego Wy chcecie...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karjo1

Post #2 Ocena: 0

2012-10-14 18:50:27 (13 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Paula, a co ma byc nie tak z tym krajem?
Bo zyje sie latwiej, bo wychodza pewne uciazliwe drobiazgi zycia razem, jak nie ma wsparcia/uprzykrzania rodziny, bo nie ma oporow 'co ludzie powiedza'?

Do góry stronyOffline

PaulaOjanoma

Post #3 Ocena: 0

2012-10-14 21:03:55 (13 lat temu)

PaulaOjanoma

Kobieta

karjo1 a w ten sposob na to nie popatrzylam... i wsumie masz racje. ale znam pare osob, ktore po przyjezdzie tutaj nagle staly sie calkiem innymi osobami... wiesz, w swoim kraju dobrzy przyjaciele, rodzinni ludzie, a tutaj totalnie na odwrot. to ja nie wiem, czy to moze takie osoby, na ktore wplyw ma wszystko i wszyscy, bez zadnych zasad moralnych czy jak to wyjasnic

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-10-15 10:12:44 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-10-15 11:45:52 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2012-10-15 12:48:06 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Od siebie dodam - ze prawda ze ten kraj mnie zmienil- dal mi pewnosc siebie i sile- daj mi mozliwosc odejscia od meza. Miezkalam w mialym miescie - nawet w swojej rodzinie slyszlam ze niewazne jaki ojciec - kazdy ma czasem prwao popic, czy huknac na dzieci - ale tata to jest tata. Niestety ja z ta opinia sie nie zgadzam - nie chce by moje dzieci mialy tak dysfunkycjna rodzine - nie chce by potem moje corki zyly niesczesliwe z alkoholikami-nierobami a synowie przepijali wyplate czy rzeczy z domu wynosili bo taki mieli przyklad z domu.
W Polsce penie dalej bym tkwila w tym tutaj nie musze - i niech sobie kto chce to gada ze mi sie w glowie przewrocilo i Anglia omamila ale to moja glowa i ja bede decydowac o sobie skoro mam te mozliwosc.

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2012-10-15 13:02:20 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PaulaOjanoma

Post #8 Ocena: 0

2012-10-15 23:23:27 (13 lat temu)

PaulaOjanoma

Kobieta

littleflower ale jesli chodzi o Ciebie to ja naprawde gratuluje i podziwiam. wszystkie kobiety, ktore maja podobna sytuacje powinny wziasc z Ciebie przyklad.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2012-10-15 23:36:57 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Dziekuje - tyle ze od strony mego meza i rodziny to wyglada ze mi sie w tej Anglii w dup.... poprzewracalo , rozbijac rodzine, latac po imprezach itp :-) przeciez to nic zlego ze chlop powrzeszczy , klnie jak szewc kazdy ma prawo do nerwow , ze pochleje i poprzepija troche rzeczy -
naprawde nasluchalam i slucham sie co niemiara takich madrosci.

ale mam to gdzies - moje zycie- nikt go za mnie nie przezyje to niech mnie nie ocenia ;-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

PaulaOjanoma

Post #10 Ocena: 0

2012-10-15 23:55:19 (13 lat temu)

PaulaOjanoma

Kobieta

a tym to nie masz sie co przejmowac.. niech sobie gadaja, bo wyglada na to, ze tylko z zazdrosci albo z nudow gadaja.. dobrze zrobilas, ja tez z pijakiem bym nie siedziala. i tu wlasnie nie tylko o dzieci chodzi ale i Ciebie, bo dlaczego niby masz sie meczyc z takim. a jesli matka nieszczesliwa to i dzieci takie beda.
o mnie tez gadaja, ze ucieklam z kraju po rozwodzie itp. ale mam to gdzies. dzis czekam na moje malenstwo, jestem szczesliwa z kims innym i mam gdzies co ludzie powiedza ;) tak trzymac ;)

Do góry stronyOffline

Strona 26 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25 | 26 | 27 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,