MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 21 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

Str 21 z 36

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kolezanka_szkla

Post #1 Ocena: 0

2012-07-08 12:54:20 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Kota nie dostaje, bo krotkie rozstania sa normalne. J wyplywa, R wyjezdza (kiedys wyplywal), ja wyjezdzam (kiedys wyjezdzalam na dluzej)... To normalne. Raz R wyplynal na 6 miesiacy - to juz wesolo nie bylo. Gdy wyjechal do Anglii w maju - ja w grudniu juz tu wyladowalam. Po prostu rodzina na odleglosc, to nie rodzina. I to nie jest kwestia tesknoty, z ktora sobie radze, tylko najzwyczajniej w swiecie taki model zycia mi nie odpowiada.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

_L1V1A_

Post #2 Ocena: 0

2012-07-08 13:08:56 (13 lat temu)

_L1V1A_

Kobieta

Z nami od: 17-06-2012

a je jeszcze tak wtrace od siebie, ze caly czas cos robilam w zwiazku, mimo ze bylo zle to probowalam go ratowac i wymyslac rozne rzeczy, ale czasem sil mi nie wystarczlo, u mnie problem polega na tym ze moj maz uwielbia grac-to jego druga milosc i to czasem jest wazniejsze od dzieci. Potrafimy razem czasem usiasc porozmawiac i jest milo ale to trwa chwile i czerpie energie do dalszego zwiazku poprzez wlasnie TE chwile. Dlatego padlo moje pytanie, ze moze czasem lepiej wyjechac?? Nie wiem czy bym tak potrafila zyc na odleglosc ale czasem po prostu szukam innych wyjsc i sama nie wiem czy lepszych....:-?

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #3 Ocena: +1

2012-07-08 13:15:39 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

L1w1a moje dziecko nie widzialo ojca w Polsce, bo tatus postanowil pracowac od switu do nocy. Wlasnie dlatego wyjechalismy, zeby zyc normalnie. Mniej mamy pieniedzy, ale za to udalo nam sie uratowac rodzine. Dlatego nigdy nikomu nie doradze zmieniac zycie na takie, w ktorym nie widujesz meza/dziecka, za to widzisz portfel. Bez znaczenia, w ktorym kraju.

Do góry stronyOffline

_L1V1A_

Post #4 Ocena: 0

2012-07-08 13:23:14 (13 lat temu)

_L1V1A_

Kobieta

Ale u nas jest tak ze czasem zdarzy sie miec wiecej wolnego mojemu mezowi i co z tego jak i tak chce grac a ja czas spedzam razem z dziecmi, probuje roznych rzeczy aby go gdzies wyciagnac ale czasem to jest wielkie marudzenie. Nie zalezy mi na pieniadzach, moze kiedys wydawaly mi sie one najwazniejsze ale teraz?? Majac dwojke dzieci wlasnie najwazniejsza jest dla mnie rodzina i zawsze wszystko musi sie u nas chrzanic przez granie jego jak nie konsola to telefon....juz 2 razy odratowalam zwiazek ale juz naprawde jestem strzepkiem nerwow na to wszystko i wlasnie tak sobie glupio zaczelam wmawiac ze jak wyjade , niech sie nagra i moze zateskni za nami......za bliskoscia i wspolnymi relacjami ktore sa podstawa w zwiazku....:-?

[ Ostatnio edytowany przez: _L1V1A_ 08-07-2012 13:29 ]

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #5 Ocena: 0

2012-07-08 13:25:38 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Ale to co opisujesz to mi wyglada na jakies uzaleznienie. Cholerka, przykro mi.

Do góry stronyOffline

_L1V1A_

Post #6 Ocena: 0

2012-07-08 13:37:01 (13 lat temu)

_L1V1A_

Kobieta

no tez mi sie tak wydaje i probowalam to powiedziec mojemu mezowi ale niestety zawsze sie wkurza. Widzial ze jest zle jak nasz zwizek wisial 2 razy na wlosku i byla wtedy mala poprawa ale pozniej wszystko wracalo no normy...nie wiem jak to dalej bedzie, szczerze...to narazie stracilam ochote na jakiekolwiek wyjscia i spotykanie sie z innymi bo chce aby wsrod nas moim mezem i dziecmi poprawilo sie.....czasem to mysle ze strasznie mu przeszkadzamy

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-07-08 14:38:19 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-07-08 22:38:02 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #9 Ocena: 0

2012-07-08 22:42:08 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2012-07-08 13:15:39, kolezanka_szkla napisał(a):
L1w1a moje dziecko nie widzialo ojca w Polsce, bo tatus postanowil pracowac od switu do nocy. Wlasnie dlatego wyjechalismy, zeby zyc normalnie. Mniej mamy pieniedzy, ale za to udalo nam sie uratowac rodzine. Dlatego nigdy nikomu nie doradze zmieniac zycie na takie, w ktorym nie widujesz meza/dziecka, za to widzisz portfel. Bez znaczenia, w ktorym kraju.
jak Cię lubię, tak z tą wypowiedź -masz u mnie plusa;-)
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

marleykaaa

Post #10 Ocena: 0

2012-07-15 12:22:58 (13 lat temu)

marleykaaa

Kobieta

Z nami od: 01-07-2012

trudno jest tu o prawdziwych dobrych znajomych wszystkie znajomosci u mnie po czasie sie same jakos rozpadaja a to zawsze brakuje ludziom czasu a to sily ... wszyscy pedza za pieniadzem a wolne dni wola lezec w domu po ciezkim tygodniu pracy..ale trzeba znalesc sile i wychodzic gdzies wsrod ludzi rozmawiac z kims nie tylko z partnerem i ludzmi z pracy tylko nie ma gdzies kogos takiego poznac kogos kto mialby chec czasem po prostu wyjsc gdzies pogadac posmiac sie razem nic wiecej

Do góry stronyOffline

Strona 21 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,