Str 2 z 8 |
|
---|---|
PIOTR295 | Post #1 Ocena: 0 2012-02-01 16:32:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-01-2012 Skąd: Atherton |
To Ty jesteś tą Karoliną,Tak? Honoratka mi właśnie mówiła o tym pomyśle z Play centre i ja chętnie bym się tam wybrała,bo jeszcze nie byliśmy tam. Tylko właśnie jest u mnie taki problem ze mój facet różnie pracuje i czasami tez w weekend. Myślę ze następny weekend byłby dobry a najwyżej pójdziemy albo bez mojego,albo wezmie wolne.pa pa
|
niunia_840 | Post #2 Ocena: 0 2012-02-01 16:53:41 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-11-2008 Skąd: Atherton |
tak tak, to ja Karolina od Honoraty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.
|
PIOTR295 | Post #3 Ocena: 0 2012-02-01 18:05:05 (13 lat temu) |
Tak właśnie się domyślałam,bo Honorata mówiła mi,że Karolina(na myśli mam Ciebie),wpadła na pomysł żeby iść do Play Centre,żeby poznać ludzi którzy mieszkają tak blisko siebie a o sobie nawet tak długo nie wiedzieli.. W ogóle widziałam Cie na NK,Ty do mnie tez zaglądałaś.Śliczne masz dziewczynki. Dobrze by było się poznać i żeby dzieci się poznały,bo moja niunia ma bardzo mało kontaktu z innymi dziećmi,a i ja nie będę ukrywać,że się zanudzam siedząc w domu. Miłego wieczorku.
|
Post #4 Ocena: 0 2012-02-03 09:26:13 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
PIOTR295 | Post #5 Ocena: 0 2012-02-03 14:38:43 (13 lat temu) |
Witam Kobietki. Kurcze słoneczko świeci ale zimnoooo jest. Niestety w ten weekend kompletnie odpadam. Moją małą kompletnie połozyło.Strasznie jej w płucach świszczy i jakaś nie do życie jest. A wiecie co jest śmieszne-pojechaliśmy z nią dzisiaj do lekarza bo aż strach ze może ma zapalenie płuc albo oskrzeli,jak zwykle dużo ludzi,spotkać z lekarzem możemy się dopiero jutro.To ja mówię ze dziecko się męczy,nie chce jeść i marudna jest i śpi cały dzień. To pani recepcjonistka wpisała w swój magiczny komputer objawy i kazała przyjść o 13.00 po receptę. Poszłam,receptę wzięłam.Okazało się ze przepisali tabletki dla dorosłych które ma brać niespełna 2 letnie dziecko.Wróciłam się i tłumacze recepcjonistce. Nowa recepta będzie jutro rano. No ludzie. Jak można przepisać antybiotyk dla dziecka bez żadnego osłuchania i ogólnego badania. Wczoraj to już nie wiedziałam co robić taka osłabiona była moja niunia. Nasmarowałam ją Vickiem na noc i dziś już lepiej ale dalej świsty ma. NOOo-to się napisałam.Sorka.Pozdrawiam
|
|
|
PIOTR295 | Post #6 Ocena: 0 2012-02-03 14:44:52 (13 lat temu) |
Aaaa,Starka. Słuchaj-ta Fryzjerka to gdzieś ma swój salon czy po prostu u siebie w domu przyjmuje? Czy może to fryzjerka jest z Wigan? Moje włosy już dawno fryzjera nie widziały. Przydało by się i cięcie i farbowanie.Noo mój facet pojechał do pracy. Trzeba troche porządku zrobić,na obiado-kolację coś przyszykować i pójść dziecko położyć spaś.A przy okazjii i siebie hehee. Pozdrawiam.
|
niunia_840 | Post #7 Ocena: 0 2012-02-03 15:21:44 (13 lat temu) |
witamy Aniu w towarzystwie
![]() ![]() a fryzjerka Kasia ma salon w Atherton na koncu naszego '' deptaku'' - tego centrum wielkiego. mysle , ze moje dziewczynki do nastepnej niedzieli beda juz oki no i ja tez, wiec jak co to w niedzielke po obiedzie mozna sie spotkac ?? co Wy na to ??? Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.
|
Post #8 Ocena: 0 2012-02-03 15:32:38 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
PIOTR295 | Post #9 Ocena: 0 2012-02-03 15:32:45 (13 lat temu) |
Ja jestem jak najbardziej za nastepna niedziela.Mam nadzieje ze Wikunia wydobrzeje i bedzie mogla sie wyszalec. I juz nawet mojemu Piotrowi mowilam o takim pomysle i sie zgodzil. Najwyzej jak bedzie mial w niedziele pracować to wezmie wolne. Ja widzialam profil na NK salonu fryzjerskiego ale,przejezdzajac tamtedy samochodem nie dojrzalam tego salonu.Widocznie zle patrzalam. Trzeba bedzie sie kiedys wybrac w koncu.Wgl to ja jeszcze dobrze nie znam Atherton bo mieszkam tu dopiero 3 miesiace,wczesniej mieszkalosmy w Wigan.Tam tez jest polska fryzjerka,ale przyznam,ze wiele osób narzeka na nia i nawet nie mialam odwagi pojsc do niej zrobic sobie wlosy. zaraz zmykam polozyc dziecie spac. Karolina-zdrowka dla dziewczynek. pozdrawiam,
|
niunia_840 | Post #10 Ocena: 0 2012-02-03 15:44:09 (13 lat temu) |
dzieki, dzieki zdrowko sie przyda.
tak do szkoly nie chodzimy, bo Maja ma zakaz wychodzenia z domu do niedzieli. i w domu idzie swira z nimi wykrecic ![]() to tak wstepnie mozna sie na niedziele przyszla umowic, ja dam znac Agnieszce i Honoracie , ale to najwczesniej w poniedzialek jak bede miala pewnosc , ze mi dziewczynki wyzdrowialy. teraz puscilam im bajki i wyobrazcie sobie , ze ogladaja i mam chwilke na kawe - jak to dobrze ze sa takie udogodnienia. ![]() Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.
|