MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Atherton, Leigh, Bolton-mamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 2 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PIOTR295

Post #1 Ocena: 0

2012-02-01 16:32:25 (13 lat temu)

PIOTR295

Mężczyzna

Z nami od: 13-01-2012

To Ty jesteś tą Karoliną,Tak? Honoratka mi właśnie mówiła o tym pomyśle z Play centre i ja chętnie bym się tam wybrała,bo jeszcze nie byliśmy tam. Tylko właśnie jest u mnie taki problem ze mój facet różnie pracuje i czasami tez w weekend. Myślę ze następny weekend byłby dobry a najwyżej pójdziemy albo bez mojego,albo wezmie wolne.pa pa

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

niunia_840

Post #2 Ocena: 0

2012-02-01 16:53:41 (13 lat temu)

niunia_840

Kobieta

Z nami od: 25-11-2008

tak tak, to ja Karolina od Honoraty :):):):):), moj tez ma niekiedy soboty pracujace i my dodatkowo jezdzimy w soboty z rana do polskiej szkoly wiec musimy jakos sie zgadac, ja tak myslalam ze albo sobota tak okolo 15 albo w niedziele okolo 14 i sobie tam posiedziec i pogadac. ja bylam tak juz 2 razy i jestem mega zadowolona :) pozdrawiam
Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

PIOTR295

Post #3 Ocena: 0

2012-02-01 18:05:05 (13 lat temu)

PIOTR295

Mężczyzna

Tak właśnie się domyślałam,bo Honorata mówiła mi,że Karolina(na myśli mam Ciebie),wpadła na pomysł żeby iść do Play Centre,żeby poznać ludzi którzy mieszkają tak blisko siebie a o sobie nawet tak długo nie wiedzieli.. W ogóle widziałam Cie na NK,Ty do mnie tez zaglądałaś.Śliczne masz dziewczynki. Dobrze by było się poznać i żeby dzieci się poznały,bo moja niunia ma bardzo mało kontaktu z innymi dziećmi,a i ja nie będę ukrywać,że się zanudzam siedząc w domu. Miłego wieczorku.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-02-03 09:26:13 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PIOTR295

Post #5 Ocena: 0

2012-02-03 14:38:43 (13 lat temu)

PIOTR295

Mężczyzna

Witam Kobietki. Kurcze słoneczko świeci ale zimnoooo jest. Niestety w ten weekend kompletnie odpadam. Moją małą kompletnie połozyło.Strasznie jej w płucach świszczy i jakaś nie do życie jest. A wiecie co jest śmieszne-pojechaliśmy z nią dzisiaj do lekarza bo aż strach ze może ma zapalenie płuc albo oskrzeli,jak zwykle dużo ludzi,spotkać z lekarzem możemy się dopiero jutro.To ja mówię ze dziecko się męczy,nie chce jeść i marudna jest i śpi cały dzień. To pani recepcjonistka wpisała w swój magiczny komputer objawy i kazała przyjść o 13.00 po receptę. Poszłam,receptę wzięłam.Okazało się ze przepisali tabletki dla dorosłych które ma brać niespełna 2 letnie dziecko.Wróciłam się i tłumacze recepcjonistce. Nowa recepta będzie jutro rano. No ludzie. Jak można przepisać antybiotyk dla dziecka bez żadnego osłuchania i ogólnego badania. Wczoraj to już nie wiedziałam co robić taka osłabiona była moja niunia. Nasmarowałam ją Vickiem na noc i dziś już lepiej ale dalej świsty ma. NOOo-to się napisałam.Sorka.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

PIOTR295

Post #6 Ocena: 0

2012-02-03 14:44:52 (13 lat temu)

PIOTR295

Mężczyzna

Aaaa,Starka. Słuchaj-ta Fryzjerka to gdzieś ma swój salon czy po prostu u siebie w domu przyjmuje? Czy może to fryzjerka jest z Wigan? Moje włosy już dawno fryzjera nie widziały. Przydało by się i cięcie i farbowanie.Noo mój facet pojechał do pracy. Trzeba troche porządku zrobić,na obiado-kolację coś przyszykować i pójść dziecko położyć spaś.A przy okazjii i siebie hehee. Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

niunia_840

Post #7 Ocena: 0

2012-02-03 15:21:44 (13 lat temu)

niunia_840

Kobieta

witamy Aniu w towarzystwie :) , nas tez rozlozylo, ja jestem przeziebiona a dziewczynki przechodza grype zoladkowa (masakra), ale juz jestesmy na dobrej drodze ku koncowi :).
a fryzjerka Kasia ma salon w Atherton na koncu naszego '' deptaku'' - tego centrum wielkiego.
mysle , ze moje dziewczynki do nastepnej niedzieli beda juz oki no i ja tez, wiec jak co to w niedzielke po obiedzie mozna sie spotkac ?? co Wy na to ???
Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-02-03 15:32:38 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PIOTR295

Post #9 Ocena: 0

2012-02-03 15:32:45 (13 lat temu)

PIOTR295

Mężczyzna

Ja jestem jak najbardziej za nastepna niedziela.Mam nadzieje ze Wikunia wydobrzeje i bedzie mogla sie wyszalec. I juz nawet mojemu Piotrowi mowilam o takim pomysle i sie zgodzil. Najwyzej jak bedzie mial w niedziele pracować to wezmie wolne. Ja widzialam profil na NK salonu fryzjerskiego ale,przejezdzajac tamtedy samochodem nie dojrzalam tego salonu.Widocznie zle patrzalam. Trzeba bedzie sie kiedys wybrac w koncu.Wgl to ja jeszcze dobrze nie znam Atherton bo mieszkam tu dopiero 3 miesiace,wczesniej mieszkalosmy w Wigan.Tam tez jest polska fryzjerka,ale przyznam,ze wiele osób narzeka na nia i nawet nie mialam odwagi pojsc do niej zrobic sobie wlosy. zaraz zmykam polozyc dziecie spac. Karolina-zdrowka dla dziewczynek. pozdrawiam,

Do góry stronyOffline

niunia_840

Post #10 Ocena: 0

2012-02-03 15:44:09 (13 lat temu)

niunia_840

Kobieta

dzieki, dzieki zdrowko sie przyda.
tak do szkoly nie chodzimy, bo Maja ma zakaz wychodzenia z domu do niedzieli. i w domu idzie swira z nimi wykrecic :)

to tak wstepnie mozna sie na niedziele przyszla umowic, ja dam znac Agnieszce i Honoracie , ale to najwczesniej w poniedzialek jak bede miala pewnosc , ze mi dziewczynki wyzdrowialy.
teraz puscilam im bajki i wyobrazcie sobie , ze ogladaja i mam chwilke na kawe - jak to dobrze ze sa takie udogodnienia. :)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,