MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 20 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

Str 20 z 26

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

BOGNA35

Post #1 Ocena: 0

2012-02-12 21:31:07 (13 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

Z nami od: 12-02-2010

hejka!no fajniutkie takie malenstwo(ale teraz juz tylko czyjes he he)tylko czekam jak moje najmłodsze pojdzie do przedszkola i zrobi sie bardziej samodzielne-przedtem czekałam jak wyjdzie z pampersow i zacznie sikac normalnie.No ale JAAAAAAA to juz weteranka -na wiekszosci z was to dopiero poczatek drogi w macierzynstwie.Ja juz sie ciesze ze to za mna (kolki,ulewanie,pampersowanie,zabkowanie....)Z wiekiem niestety człowiek ma juz mniej cierpliwosci wiec radze wszystkim mamom jak najszybciej miec dziecko(no nie w wieku 16 ale tak 22-30lat)
joasiu-tak mamy spotkania na boscombie 2razy w tyg oprocz tego spotykamy sie jeszcze na osobnym studium (w domku)no i teraz jeszcze zorganizowalismy sobie j.angielski-nawzajem sie douczamy.Nasze dzieciaczki sie spotykaja nawzajem -teraz half term wiec wiecej czasu beda mieli na wizyty -własnie jutro do mnie przyjezdzaja-bedzie wesoło .
a jak tam weekend?
wczoraj było tak cieplutko-super -bylismy na plazy -spacerkiem z alum chine do bournemonth (tu piwko)i z powrotem mielismy jechac kolejka ale nam zwiała ,corka pytała o ktorej ostatni odjezdza i bylismy o tym czasie on odjechał wczesniej wiec musielismy na pieszo wracac ale było super.dzis pojechalismy do lasu do moors valey -czesto tam wpadamy,dzieciaki najezdza sie na hulajnogach,my pobiegamy za nimi(he he)czekam na dzien kiedy bedzie juz mozna grila rozpalic mniam mniam.no a teraz wieczor jak co niedziela-na skypie polska.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2012-02-13 08:31:50 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

BOGNA35

Post #3 Ocena: 0

2012-02-13 09:23:58 (13 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

hej
joasiu mi sie zaraz przypomniało jak szukalismy mieszkania-weszlismy do tkiego było to 2bed ale takiego pokoju chyba nie widziałyscie po wstawieniu łozka single zostałoby tylko 20cm do sciany byłam w szoku ale za to klatk schodowa i hol przy klatce był ogromny duzy pokoj z tego by zrobił .to było bardzo przemyslane budowanie.my akurat nie mozemy narzekac nie sa az tak malutkie pokoje(chociz w bloku)mieszkamy w meisonette-salon kuchnia na dole ,3pokoje na gorze na nasza 5-tke wystarczajce .
no a z tym niepracowniem to czytałam ze nieraz całe osiedla sa gdzie dzieci nie widziały nikogo kto by szedł do pracy.J TEZ NARAZIE NIE IDE DO PRACY gdyz trzeba poodwozic do szkoł potem odebrac czesto cora chodzi n dodtkowe zjecia to musze po 2razy jezdzic odbierac ale maz pracuje -nie jest tak ze tylko czekamy na socjal.czytałam włsnie ze duzo takich co po kilkadziesiat lat nie pracowali-szok.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

BOGNA35

Post #4 Ocena: 0

2012-02-13 18:03:11 (13 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

hej laseczki zyjecie?nie widac was?zamarzłyscie?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2012-02-13 18:46:27 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

BOGNA35

Post #6 Ocena: 0

2012-02-13 21:13:15 (13 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

najlepsze-bawi mnie ostatnio to ze mowi sie o cieciach benefitow a ci co maja 44tys rocznie burza sie ze ma sie im zabrac child benefit a to tylko np tj ja przy 3dzieci 2.200rocznie to przy kwocie 44tys to nic prawie-ale sie wykłocaja .anglicy sie nie dadza i co panstwo daje to wezma albo beda o to walczyc a polaczki-------tj tu na blogu potrafia od nierobow sie wyzywac bo oni.......nie smia brac benefitow i beda zapieprzac nawet kosztem dzieci byle tylko pokazac ze oni nie potrzebuja byc BENEFITOWCAMI.
Ogrzewanie-to juz wogole kaszana ja mam jeden mały grzejnik na salon ,w kuchni wogole niema ogrzewania z to w przedpokoju (malutkim)taki grzejnik jak na cały salon-koszmar.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2012-02-13 23:11:17 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-02-14 08:30:29 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-02-14 10:00:59 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-02-14 10:30:52 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 20 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,