|
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-07-07 20:51:56 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2011-07-08 18:43:09 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
A Tobie co się stało, że nagle postanowiłeś się zaprzyjaźniać
![]() Myślisz, że zapraszając użytkowników zrobisz dobre wrażenie, ludzie zaczną cię lubić i jeszcze w dodatku przyjadą do nas na ten angielski koniec świata? Przecież starzy bywalcy forum doskonale pamiętają, że jesteśmy sąsiadami. Jak piszesz w liczbie mnogiej, to mogą się pomylić i pomyśleć, że to my! ich zapraszamy. Wiadomo: moja obecność skutecznie ich odstraszy. Któż oprócz ciebie chciałby spędzać wolny czas w towarzystwie tak niemiłej, niesympatycznej i patrzącej na resztę śmiertelników "z góry" Hexy? Obawiam się, że towarzyski nastrój od wczoraj już ci przeszedł i cieszysz się, na brak odzewu. Tym razem się udało- myślisz zacierając łapska. Jakby co, to zapraszałem- nikt nie może mi zarzucić aspołecznej postawy! Przestańcie się wygłupiać, i zaakceptujcie przykrą rzeczywistość. Nie ma się co buntować i rozglądać za innymi znajomymi. Jesteście skazani na mnie. ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Dwunasty | Post #3 Ocena: 0 2011-07-08 18:48:00 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Kurde, jak pojadę z wizytą do Chelmsford to na złość wam odwiedzę tez Frinton
![]() |
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2011-07-08 18:54:55 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-07-08 18:48:00, Dwunasty napisał(a): Kurde, jak pojadę z wizytą do Chelmsford to na złość wam odwiedzę tez Frinton ![]() Dwunastko nie bądź taki do przodu, bo cię sznurówki wyprzedzą ![]() Nie jestem pewna, czy Hail i Eris zniosą podwójną dawkę Poznaniaków, ale jestem za tym, aby to sprawdzić. Zwykle kłócimy się do białego rana, kiedy wszyscy inni już dawno poszli spać. Oczywiście ja wygrywam i racja jest po mojej stronie. Chętnie pokłócę się na dwa fronty. Tak więc daj znać jak będziesz w okolicach Chelmsford, stawię się w pełnym rynsztunku bojowym! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #5 Ocena: 0 2011-07-08 22:11:05 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-07-09 00:18:05 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2011-07-12 19:10:19 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-07-09 00:18:05, Hail_Eris napisał(a): Jutro - grilluję. I będę żarł. ![]() A Gal nigdy na plażę nie pójdzie. Ona się morza brzydzi. Bo to nie morze a ścieki! Mam nadzieje, że juz odchorowałeś obżarstwo ![]() Pytanie: pojawiły się we Frinton jakieś nowe puby, czy jest tylko Skiper koło Triangl'a i ten przy glównej ulicy, w którym nie mozna palić? Idziemy się upić z koleżanką, i nie wiemy czy zostać w Cl, czy jechać do Bathaus'a do Walton, czy może jest coś nowego/ ciekawego we Frinton? ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #8 Ocena: 0 2011-07-12 22:15:26 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2011-10-10 20:21:54 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|