MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samotni na swieta.

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Malahai1983

Post #1 Ocena: 0

2010-11-13 18:28:02 (14 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2009

Zaczynaja sie powoli na forum pojawiac tematy swiateczne, wystawy wiekszosci sklepow juz od dobrych paru tygodni rozswietlaja swiateczne ozdoby, w gazetach coraz wiecej reklam zabawek...

...a ja sie zaczalem zastanawiac ilu z Was bylo na swieta zupelnie samych, mam na mysli czas, kiedy mieszkacie w UK. Czy te swieta spedzicie sami, a moze zdarzylo Wam sie spedzic ktorej z poprzednich swiat przytulonym do choinki (i butelki Smirnoffa), ogladajac po raz koleny 'Pamietnik Bridget Jones' w tv?

p.s. Przepraszam z gory, jesli temat pojawil sie w zlym dziale, ale za nic nie moglem go nigdzie dopasowac...

[ Ostatnio edytowany przez: Malahai1983 13-11-2010 18:28 ]

'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

staryznajomy

Post #2 Ocena: 0

2010-11-13 18:40:27 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2010-11-13 18:28:02, Malahai1983 napisał(a):
Zaczynaja sie powoli na forum pojawiac tematy swiateczne, wystawy wiekszosci sklepow juz od dobrych paru tygodni rozswietlaja swiateczne ozdoby, w gazetach coraz wiecej reklam zabawek...

...a ja sie zaczalem zastanawiac ilu z Was bylo na swieta zupelnie samych, mam na mysli czas, kiedy mieszkacie w UK. Czy te swieta spedzicie sami, a moze zdarzylo Wam sie spedzic ktorej z poprzednich swiat przytulonym do choinki (i butelki Smirnoffa), ogladajac po raz koleny 'Pamietnik Bridget Jones' w tv?

p.s. Przepraszam z gory, jesli temat pojawil sie w zlym dziale, ale za nic nie moglem go nigdzie dopasowac...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Malahai1983</i> 13-11-2010 18:28 ]

zostanę sam na 3 tygodnie lecz średnio mnie to martwi:-D.
takie życie raz lepiej raz ...całkiem dobrze:-]:-]
kiedyś była taka piosenka
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

cwieq

Post #3 Ocena: 0

2010-11-13 18:45:22 (14 lat temu)

cwieq

Mężczyzna

Z nami od: 30-06-2006

ja zostaje, jak zwykle w uk, w PL rodzina sie porozjezdzala po kraju, rodzice maja swoje osobne rodziny niestety, wiec coz,,, kolejne swieta w 4 scianach, z lustrem :D, pewnie trzeba bedzie je przespac jakos..
pozdro
always look on the bright side of life.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2010-11-13 18:48:12 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Czyzby temat tygodnia ?;-)8-)
Ja jestem taki troche wyrzutek spoleczenstwa i wywrotowiec z natury;-)
Nie przepadam za swietami ,gdyby nie osoby,ktore sa mi bliskie pewnie nawet nie zawracalabym sobie glowy i zamknela drzwi ,okna i udawala ,ze mnie w domu nie ma

Bridget Jones nie lubie ...Alkoholu nie pijam wiec do Smirnoffa sie tez nie mam potrzeby przytulac ;-)Moge za to przygruchac filizanke latte lub mocha ;-)

Dla mnie to swietny czas (mam wtedy zawsze prawie 2 tyg wolne ) zeby wreszcie nadrobic zaleglosci w ogladaniu filmow ,czytaniu czy malowaniu wiec sie nie martwie specjalnie perspektywa bycia samej bo ja sie ze soba nie nudze i lubie byc sama ( mam syndrom Zosi Samosi 8-)) dlatego nawet z wytesknieniem czekam na ta chwile gdy swieta sie zaczna i bede mogla oddac sie wszytkim przyjemnosciom na ktore zwyczaojwo nie mam czasu
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-11-13 18:49:22 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2010-11-13 18:52:01 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przepraszam musialam to wkelic ;-)

moja ulubiona piosenka swiateczna piosenka ,swietnie oddaje moje odczucia

ho ho f...g ho
stick your christmas up your arse ...
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-11-13 18:55:36 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Malahai1983

Post #8 Ocena: 0

2010-11-13 18:57:38 (14 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Ja wiele razy mialem zostac sam, zapieralem sie rekamo i nogami, ale w koncu predzej czy pozniej dawalem sie namowic znajomym i brali mnie do siebie. Jakis taki miekki jestem. Moze gdybym nie widzial jeszcze tego wszystkiego co sie dzieje dookola, ludzi latajacych po sklepach w poszukiwaniu prezentow, przybywajacej ilosci choinek na sprzedaz i tego wszystkiego co ze swietami zwiazane, to byloby latwiej. Ale uniknac sie tego niestety nie da.

Pewnie tez bym sie cieszyl wolnym, ale dla mnie dwa dni weekendu to wystarczajaco czasu wolnego, jak mysle o dwoch tygodniach bez pracy to mnie przerazenie ogarnia ;-) Ale w tym roku wyciagnac sie nigdzie nie dam, moze naucze sie w koncu spedzac swieta samemu, nie zadzkodziloby.

Nie moge sie tylko doczekac Christmas Market w Manchesterze, niewazne wtedy czy jestem sam czt z kims, ale ta atmosfera nawet na mnie dziala jakos kojaco.

Do góry stronyOffline

Malahai1983

Post #9 Ocena: 0

2010-11-13 19:02:16 (14 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Ewa, masz medal ode mnie za ta piosenke, niezle sie usmialem :-D:-D:-D

Do mnie paczka tez bedzie szla za niedlugo, ciekawe co dobrego sie tam dla mnie znajdzie.

Do góry stronyOffline

koniokrad

Post #10 Ocena: 0

2010-11-13 19:06:12 (14 lat temu)

koniokrad

Mężczyzna

Z nami od: 28-04-2010

Cytat:

2010-11-13 18:49:22, Hail_Eris napisał(a):
Ja byłem totalnie i absolutnie sam w moje pierwsze świeta na obczyźnie. Dół raczej konkretny.

Wzruszające ale i budujące te Twoje opowieści. Ta o Hussajnie też fajna.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,