MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-06-15 22:12:50 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Yosarian

Post #2 Ocena: 0

2010-06-15 22:16:36 (15 lat temu)

Yosarian

Mężczyzna

Z nami od: 31-08-2008

witajcie. Pozwolicie że i ja się dołączę do tego klubu, choć z drugiej strony to troszkę przygnębiające:-D pamiętam jak jeszcze "wczoraj" planowałem mieć zawał po 30, bo mówiłem że po 30 to już tylko wegetacja a nie życie, no a teraz mam 40, nawet nie wiem kiedy zleciało. Na tematy oszczędzania, dorabiania się nie chce mi się pisać, generalnie jestem leniwy:-D więc nie robię rzeczy bez sensu. Wcześniej były posty, wypowiedzi o wspólnym mieszkaniu tu dla oszczędności. Nie potrafię zrozumieć jak obcy sobie kompletnie ludzie mogą się godzić na mieszkanie razem, ok jak masz 20 kilka, ale na prawdę 20 kila lat to coś takiego może być możliwe, ale nie jak człowiek już trochę doznał, przeżył. Ciekawi mnie to bardzo jakimi kryteriami kierują się ludzie którzy mają trochę więcej lat niż 25 a zamieszkują z kompletnie obcymi i często przypadkowymi ludźmi, może jest tu ktoś taki i zechce się wypowiedzieć czemu idzie na taki układ?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

BOGNA35

Post #3 Ocena: 0

2010-06-15 22:27:50 (15 lat temu)

BOGNA35

Kobieta

Z nami od: 12-02-2010

my na poczatku tez mieszkalismy razem z innymi -takie sa poczatki-ale niemiłe to były wspomnienia-brod(bo tylko ja sprzatałam za wszystkich az w koncu sie zbuntowałam i tez nie sprzatałam bo im to wogole nie przeszkadzało)niemili goscie(palacy trawke albo dilerzy)głosny sex o 23wieczorem ze az na cały dom było słychac,awantury pijackie-to nie było to co powinny widziec moje dzieci.szybko szukalismy czegos innego ale nie było łatwo bo wiadomo agencje potrzebuja dochody a maz tylko pracuje .ale w koncu udało sie i mieszkamy dosc komfortowo i nikomu nie zycze wspolnego zamieszkiwania.a juz w szczegolnosci po 2latach pobytu (albo i wiecej)chyba kazdego powinno byc stac na wynajecie chociaz flatu.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2010-06-15 22:34:28 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Yosarian

Post #5 Ocena: 0

2010-06-15 22:48:47 (15 lat temu)

Yosarian

Mężczyzna

Z nami od: 31-08-2008

mam, mam 40 teraz to już prawie z hakiem, no z haczykiem;-) ale nie czuje się i nie zachowuje się jak 40. Kurka ostatnio oglądnąłem sobie serial "40-sto Latek" pamiętam jak chyba za pierwszym razem puszczali go w TV yo nie mogłem go oglądać, wydawał mi się taki.......wapniarski, choć wtedy nie używałem jeszcze tego słowa, a teraz jest, w każdym razie teraz jego odbiór jest na pewno inny, już nie patrzę na Karwoskiego jak na wapniaka, no może troszkę tylko

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

andyopole

Post #6 Ocena: 0

2010-06-16 04:48:46 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

...przyjechalem do UK majac 45 lat, przyjechalem nauczyc sie jezyka i glownie dlatego ze pomimo zjezdzenia wszerz i wzdluz calej Europy to w Anglii wciaz jeszcze nie bylem ani razu. Po pieciu latach znalazlem jeszcze sile na porzucenie UK i "zdobywanie" nowego kraju. No i jak dotad idzie mi calkiem niezle...
Zycie jest jednak nieprzewidywalne.

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,