Str 3 z 4 |
|
---|---|
adka222 | Post #1 Ocena: 0 2009-05-08 14:59:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2009 Skąd: londyn |
nie
![]() |
anna69 | Post #2 Ocena: 0 2009-05-08 15:06:04 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
a ja takze nie widze wiekszej roznicy pomiedzy matkami a nie-matkami...
ale wydaje mi sie ze autorce postu chodzilo o to zeby to nie byl kojeny temat...czy sa jakies mamusie z..... tylko czy sa kibity ktore chca sie spotkach i pogdac o ksiazkach, o filmach, o pogodzie i modzie...a nie o dzieciach a przynajmniej ja go tak zrozumialam... sama nie mam pociech jeszcze a wiele moich kolezanake tak...i sa tekie co pogadaja o wszystkim a sa takie co to tylko zdjecia na komorce nwej minki maluch pokazuja...co jest urocze ale nie caly czas i na okraglo... i chyba chodzilo o to zeby zebrac te co nie beda chcialy tego robic... pozdrawiam... |
miamru | Post #3 Ocena: 0 2009-05-08 15:17:02 (16 lat temu) |
Z nami od: 14-10-2008 Skąd: Londyn |
tez mi sie tak wydaje. tak naprawde trudno jest znalezc kobiete-matke ktora nie chce rozmawiac o swoich pociechach i potrzebuje odpoczynku od nich. kazda matka zwsze bedzie sie chciala podzielic nowosciami z zycia dzieciaczkow ze znajomymi. nie wszyscy to lubia...
Jeżeli spadochron się nie otworzył, postaraj się rozkoszować pięknem lotu - drugiej takiej możliwości już nie będziesz miał.
|
Post #4 Ocena: 0 2009-05-08 15:34:46 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Psyche13 | Post #5 Ocena: 0 2009-05-08 15:45:06 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 20-11-2008 Skąd: Londyn- Harrow |
Moze macie racje..dziewczyny ale dochodzimy do paradoksu..
Reasumujac : Jestem w domu i strasznie mi sie nudzi....daje ogloszenie ze szukam dziewczyn,kobiet z mojej najblizszej okolicy, do wspolnych wypadow czy pogawedek...ale zglaszaja sie dwie mamy,ktore z miejsca dyskwalifikuje...bo sa matkami i pewnie nie potrafia gadac o "normalnych" sprawach (jakby nigdy nie byly nie-mamami ![]() Dalej wiec siedze sama w domu i sie nudze..bo w okolicy nie ma nikogo kto by byl wart mojej uwagi (wg moich przekonan). a po co sprawdzac co soba reprezentuja te co sie zglosily? Przeciez to tylko mamy.. ![]() Nie wiem co lepsze?No coz..ale kazdy robi jak uwaza... Pozdrawiam.. [ Ostatnio edytowany przez: Psyche13 08-05-2009 15:47 ] Zawsze wysoko sobie cenię trafne riposty, które dużo bardziej niż stek bluzg trafiają "pod siódme żebro".
|
|
|
anna69 | Post #6 Ocena: 0 2009-05-08 15:45:24 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
dokladnie....zeby sie odbic..
a temat tak zatytuwany moim zdaniem zeby nie byl to kolejny, jak juz pisalam, z serii szukam mam z...albo czy sa tu mamy...albo bede mama... bo kobitki nie mamy sa troche dyskryminowane na tym forum...bardzo duzo pisze sie o kobitkach z dziecmi a zapimina o tym ze sa tez takei co ich nie posiadaj...one nie maja odrebnego watku....(watkow)...a jak jedna zalozyla to sie bidula przestraszyla.. tu chodzilo bardziej o podreslenie tego ze my plec piekna potrafimy rozmawiac o czyms wiecej niz dzieciach... i czy mamy czy nie-mamy...sa zapewne mile widziane ale bez pociech i 100 zdjec i anegdot z ich zycia... ![]() |
Krystian79 | Post #7 Ocena: 0 2009-05-08 15:46:14 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 28-04-2009 Skąd: Londyn |
Tak, kawalerowie z kawalerami bo mala wspolne interesy, tutaj akurat znalezienie sobie kobiety.
Wiec lepiej im chodzic razem do pubow itd na lowy, niz z zonatymi mezczyznami. Tak samo kobieta nie-matka, nie bedaca w zwiazku, nie bedzie sie spotykac z kobieta matka, bo po pierwsze taka kobieta rzadziej bedzie wychodzic (dzieci...) a po drugie dzieci dzialaja odstraszajaco na mezczyzn (podswiadomie). Kobieta nie-matka z kobieta-matka nie poplotkuje sobie o chlopakach itd. bo kobieta matka najczesciej juz ma stare wiadomosci z przed paru lat, wiec rozne rady i doswiadczenia sa malo przydatne, bo swiat sie zmienia. edycja: Jeszcze dodam, ze pisze o przykladach z zycia, bo wiem jak ludzie sie zmieniaja kiedy sie pojawia dziecko, jakie sa tematy. Nie kazdemu to odpowiada. Po prostu tacy ludzie staja sie nudni. [ Ostatnio edytowany przez: Krystian79 08-05-2009 15:48 ] |
Psyche13 | Post #8 Ocena: 0 2009-05-08 15:50:56 (16 lat temu) |
![]() ![]() Cytat: bo kobieta matka najczesciej juz ma stare wiadomosci z przed paru lat, wiec rozne rady i doswiadczenia sa malo przydatne, bo swiat sie zmienia ..no tos mnie teraz rozbawil.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko co Ty biedny zrobisz jak wszyscy Twoi znajomi.../kawalerka/ sie pozenia?Z kim wtedy bedziesz te "wypady na dziewczyny" robil? [ Ostatnio edytowany przez: Psyche13 08-05-2009 15:55 ] Zawsze wysoko sobie cenię trafne riposty, które dużo bardziej niż stek bluzg trafiają "pod siódme żebro".
|
Krystian79 | Post #9 Ocena: 0 2009-05-08 16:00:59 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 28-04-2009 Skąd: Londyn |
Nie martw sie, mam sporo znajomych, ktorym to nie w glowie.
A jesli nawet, to beda nowi. |
Psyche13 | Post #10 Ocena: 0 2009-05-08 16:03:47 (16 lat temu) |
...no moze i beda..ale Ty juz nie bedziesz spelnial ich kryterii..bedziesz za stary.
Bo przeciez mlodzi z mlodymi..itd... Zawsze wysoko sobie cenię trafne riposty, które dużo bardziej niż stek bluzg trafiają "pod siódme żebro".
|