MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Swieta na "smutno" ??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 2 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kati-kat

Post #1 Ocena: 0

2007-11-08 19:49 (18 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

pierwsze swiata w anglii spedzialam z.. nowym facetem na tle rodzinnej afery miedzynarodowej! totalny odlot!
always look forward.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Milusia

Post #2 Ocena: 0

2007-11-08 20:10 (18 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

To beda moje czwarte swieta odkad jestem w Londynie. Dwa razy bylam w Polsce a raz bylam zmuszona zostac i wiem, ze to nie wesole uczucie,ciagle jest sie myslami z rodzina w Polsce a kazdy sms z zyczeniami od najblizszych jeszcze bardziej dobija. Ale w tym roku jade i na dodatek zabieram moje kochanie zeby poznalo moja rodzinke, to beda swieta!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

czytelnik1

Post #3 Ocena: 0

2007-11-08 20:15 (18 lat temu)

czytelnik1

Z nami od: 12-06-2007

My rowniez w tym roku spedzamy swieta w UK i beda smutne bo nie dostalismy kredytu na mieszkanie, innego nie mozemy kupic bo nic nie ma, jestesmy teraz u mojego brata, bezdomni, bez adresu z pudlami wypelnionymi naszymi gratami w jednym malutkim pokoiczku. Cale szczescie ze mieszkamy rodzinnie bo to zawsze inaczej niz z obcymi. A mialo byc tak pieknie, nowe mieszkanko, nasza piekna " rodowa " zastawa itd. hmmm...

Do góry stronyOffline

mercurio

Post #4 Ocena: 0

2007-11-09 11:27 (18 lat temu)

mercurio

Mężczyzna

Z nami od: 11-01-2007

Czesc Akimek,
Jak tam u Ciebie? Cos sie wyklarowalo w sprawie swiat? Ja mieszkam w pn Anglii (to kawalek drogi od Ciebie) i tez nie mam jeszcze planow na swieta.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2007-11-09 11:44 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mercurio

Post #6 Ocena: 0

2007-11-09 11:57 (18 lat temu)

mercurio

Mężczyzna

Z nami od: 11-01-2007

Ta strona powinna chyba nazywac sie SWIETA NA WESOLO bo wiekszosc piszacych tutaj (wbrew oczekiwaniom autora tematu) chce sie pochwalic tym jak to wesolo beda spedzac najblizsze swieta. Dobrej zabawy kochani!

Do góry stronyOffline

tordis

Post #7 Ocena: 0

2007-11-11 17:35 (18 lat temu)

tordis

Kobieta

Z nami od: 12-08-2005

To beda moje trzecie 'emigranckie' swieta, w tym drugie, ktore bede spedzala w Londynie. Ale ze mam tu siostre, chlopaka i troche znajomych, nigdy nie spedzalam ich samotnie. W tym roku mialo byc troche smutniej, bo bez rodzicow i brata, ktorzy mieszkaja w Polsce, ale postanowili jednak przyjechac, wiec znow nie moge sie doczekac swiat :) Spedzimy je u mojej siostry w Cheshunt i wiem juz teraz, ze atmosfer bedzie, jak zwykle, wspaniala.
Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ciesza

Post #8 Ocena: 0

2007-11-15 10:58 (18 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

to beda juz drugie swieta ktore spedze bez mojego chlopaka.
rok temu on byl tutaj a ja w Polsce:-[
w tym roku mimo tego ze jestesmy tutaj razem ja jade z synkiem do Wloch do mojej mamy a on nie chcial z nami jechac wiec znowu osobno nie bedzie wesolo:-[

Do góry stronyOffline

magba

Post #9 Ocena: 0

2007-11-15 11:16 (18 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Dla mnie to będą drugie świeta w Londynie, tylko teraz będą troszke inne , ponieważ narodzi nam się drugie dziecko 28 grudnia-zaplanowany poród,Mąż już nie może się doczekać i mam nadzieje że Święta Tegoroczne będą udane , wesołe , chociaż zdala od bliskich w Polsce.Ale jestem dobrej myśli i postaram się aby moja rodzina miała tutaj udane Święta-choć wiadomo że Swieta tutaj nie maja takiego uroku jak w Polsce.
Mąż spędza już trzecie Świeta tutaj , jego pierwsze Święta były tutaj straszne -wiadomo był sam , zdala od rodziny i kolega go zrobił w konia i siedział sam w pokoju.Nikomu w tym czasie nie życze być samemu.
Życze wszystkim Pogodnych Świąt:-)I dużo wytrwałości
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2007-11-15 11:44 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »