Proszę o sugestie gdzie i jak ją znależć? Interesuje mnie południowo-wschodni Londyn jako miejsce pracy.
Za odpowiedzi z góry dziękuję

|
|
---|---|
bogdano | Post #1 Ocena: 0 2007-10-28 16:52 (18 lat temu) |
Z nami od: 28-10-2007 |
Chciałbym zacząć pracować w Londynie i szukam pracy co do której nie wymagają kwalifikacji i znajomości języka angielskiego, słyszałem, że jest to dobre zajęcie na początek!
Proszę o sugestie gdzie i jak ją znależć? Interesuje mnie południowo-wschodni Londyn jako miejsce pracy. Za odpowiedzi z góry dziękuję ![]() ![]() |
madzik1 | Post #2 Ocena: 0 2007-10-29 12:45 (18 lat temu) |
Z nami od: 29-10-2007 |
Jeżeli nie mówisz jeszcze wystarczająco dobrze po angielsku, polecałabym szukanie pracy w takiej branży jak sprzątanie albo ochrona. W Polsce pracowałam w takiej właśnie firmie www.prof-us.com.pl. Sprzątanie i ochrona to była główna nasza działalność. Dzięki takiemu doświadczeniu nie miałam problemu ze znalezieniem pracy na wyspach. Myślę, że bez doświadczenia, też większego problemu by nie było. Sprzątanie to dosyć opłacalne zajęcie w GB.
|
bogdano | Post #3 Ocena: 0 2007-10-29 16:41 (18 lat temu) |
Z nami od: 28-10-2007 |
Dziękuję za odpowiedź, ale proszę o dane dotyczące pracy jako śmieciarz w południowo-wschodnim Londynie, to też sprzątanie , a nie w Polsce. Może ktoś zna jakąś agencję rekrutacyjną lub firmę , gdzie mógłbym pracować bez znajomości języka angielskiego i doświadczenia czy sprzatając śmieci czy też je segregując obojętne mi to jest
![]() |
stokesay | Post #4 Ocena: 0 2007-10-29 18:33 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Prosimy o nieumieszczanie na forum reklam, ogłoszeń i ofert komercyjnych. Do tego służą działy Ogłoszenia i Reklama. Takie wpisy będą usuwane
![]() Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
|