Str 2 z 2 |
|
---|---|
niezdecydowany | Post #1 Ocena: 0 2007-10-10 21:50 (18 lat temu) |
Z nami od: 10-10-2007 |
benucha jeżeli mam tam spotykac takich jak ty i tobie podobnych (rozumiem ze pozdrawiasz swoich kolegow)to z pewnoscia zostane tu.
dziękuje wszystkim ktorzy powaznie potraktowali moje pytania i podzielili sie swoja opinia. dzieki wam coraz bardziej sklaniam sie aby pozostac w Polsce. Moze Kiedy indziej pozdrawiam |
4ary | Post #2 Ocena: 0 2007-10-10 22:48 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Trudno radzic komus przy takiej decyzji. Jesli masz prace ktora lubisz i zyjecie na przyzwoitym poziomie to ryzykujesz wiele. Zarobisz wiecej ale wydatki twoje zdecydowanie beda wyzsze.Nie wiem czy uda ci sie podniesc standard zycia. Wszystko zalezy od indywidualnych przyzwyczajen."Normalnie" ma dla kazdego inne znaczenie.Jeden za 1000 daje sobie rade inny za 5000-6000 nie potrafi zyc. Bylem w podobnej sytuacji jakis czas temu. Utrzymanie dwoch domow nie jest latwe a taka przeprowadzka stawia wszystko na glowie. Ja caly czas licze moje zyski i straty i ciagle nie mam jednoznacznej odpowiedzi. Jedno co zmienilo sie na pewno w moim zyciu to to ,ze kiedys zastanawialem sie czy wyjechac a teraz zastanawiam sie czy wracac.
Powodzenia To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
stokesay | Post #3 Ocena: 0 2007-10-11 23:35 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Wszystko ma swoje priorytety, niestety,
Wszystko ma swoje wady i zalety. Radze siasc z zona i wypisac sobie plusy i minusy. To sa dwa rozne kraje i dwie rozne kultury. Nie kazdy sie tu odnalazl i nie kazdemu (oprocz stanu konta) sie anglia podoba. Osobiscie gdybym mial twoja pozycje, tematu anglia by nie bylo... ![]() Pozdrawiam Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
vitek | Post #4 Ocena: 0 2007-10-12 00:50 (18 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Moim zdaniem jak ktoś jest niezdecydowany to lepiej niech nie przyjeżdża. Szansę na sukces (
![]() The Mythbuster
|
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2007-10-12 07:44 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Albo osoby z poszukiwanymi kwalifikacjami , doswiadczeniem zawodowym i dobra znajomoscia jezyka.
Carpe diem.
|
|
|
szulik31 | Post #6 Ocena: 0 2007-10-14 00:06 (18 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2006 Skąd: Luton |
O matko chłopie...tyle kasy i chcesz sie tu pakowac? jestem w szoku..masz tylko jedno dziecko , stac cie na wszystko...a tutaj..nie no , tesknota za bliskimi to jedno a drugie to nie nasz karaj, tutaj jestesmy obcy..Angole jak i przybysze Pakole nas nie toleruja...Ja mieszkam i pracuje w UK 3 lata mam męża i dwoje dzieci..zarabiamy dobrze , ale jakby nam w Polsce zapłacili 4000 zł to zmywam sie z tąd jak perszing...to nie życie to koczowanie...Co z tego ze stan nas na wszystko...pieniadze to nie wszystko...Powodzenia w przemysleniach...
|
Post #7 Ocena: 0 2007-10-14 07:16 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|