LIFE IS A GAME FISHING IS SERIOUS
|
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
kotlet | Post #1 Ocena: 0 2007-09-23 15:48 (18 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2007 Skąd: LONDON |
witam wyslalem aplikacje wrs pod koniec czerwca.po uplyeie 4 tygodni gdy dzwonilem tam powiedzieli mi ze nie wiedza co sie stalo z moja aplikacja i ze oddzwonia do mnie .minelo juz dwa tygodnie i nic .mam obawy ze zgubili moj dowod osobisty.czy wie ktos co mam zrobic???
|
stokesay | Post #2 Ocena: 0 2007-09-23 16:07 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Podejrzewam ze wyslales to zwykla poczta, wiec o potwierdzeniu doreczenia mozemy zapomniec... Proponuje zadzwonic jeszcze raz do Home Office i spytac czy wogole doszly Twoje dokumenty i czy zostales zarejestrowany. Jesli tak to powinni te dokumenty odeslac przesylka z potwierdzeniem odbioru badz sprawdzic kiedy zostales zarejestrowany zebys mogl na poczcie zapytac o zaginiony list w tym okresie...
Przynajmniej ja bym tak zrobil... [ Ostatnio edytowany przez: stokesay 23-09-2007 16:08 ] Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
kotlet | Post #3 Ocena: 0 2007-09-23 22:08 (18 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2007 Skąd: LONDON |
wyslalem to poczta polecona i mam poreczenie odbioru a takze pobrania pieniedzy
|
stokesay | Post #4 Ocena: 0 2007-09-23 22:15 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
takim razie zapodaj im nastepny oficjalny liscik, wraz z kopia potwierdzenia odbioru. Ladnie i uprzejmie wyjasnij ze nawiazujac do rozmowy telefonicznej, podczas ktorej uslyszales ze Twoje dokumenty sa w miejscu 'unknown' wyrazasz zaniepokojenie faktem ze mogly zostac zagubione i prosisz o wyjasnienie sprawy. Na koniec ladnie dodaj
Cytat: Please note this letter has been sent recorded delivery and a copy has been retained by myself.
Mysle ze odpowiedz przyjdzie w miare szybko ![]() [ Ostatnio edytowany przez: stokesay 23-09-2007 22:15 ] Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
frelcia | Post #5 Ocena: 0 2007-09-24 00:07 (18 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: ~Skelmersdale~ |
Po pierwsze Kotlet, jestes tu nowy widze, wiec notka na przyszlosc; Znajdz na forum podobny temat o WRS lub HomeOffice(gdzie to jest temat rzeka) i opisz tam swój przypadek. Uwierz Mi, czasem i dla Nas jest ciezko juz cos znalezc, jak ktos "nowy" wpada i zadaje pytanie, po czym zmywa sie i juz sie nie pojawia.
Po drugie, masz dobra sytuacje, bo zachowales ten kwitek, wiec zrób to co napisal Stokesay. Po trzecie odpowiedz padla, wiec prosze WEBMASTERA o zamkniecie tematu. Pozdrawiam ![]() |
|