MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ksonski

Post #1 Ocena: 0

2007-04-16 09:42 (18 lat temu)

ksonski

Z nami od: 07-04-2007

Witam serdecznie ! jestem studentem na urlopie dziekanskim, mysle zeby, w czerwcu przyjechac do londynu za przyslowiowym chlebem na 3 miesiace. Mysle o pracy grafika komputerowego, co prawda niemam wyksztalcenia ale mam ogromne doswiadczenie i umiejetnosci. Swoj angielski oceniam na komunikatywny.
Powiem wam ze mam ogromne obawy co do Londynu, przyjade co prawda na 3 miesiace... ale niewiem co robic...

Jak wyglada procedura "przezycia" w Londynie...

Jezeli chodzi o prace to pierwsze co chce to jakakolwiek praca byle zarobic na laptopa, jak mam laptopa to mam prace jako grafik komputerowy... niechwalac sie ;-)
Bylbym wdzieczny... moze ludzie z brazny ocenia mnie obiektywnie:

moje mostatnie dzielo: www.alisee-lingerie.com

cale portfolio: http://ksonski.o7.pl

jak myslicie mam szanse ... chociaz na 3 miesiace?? prosze o prosilbym o porady ...co i jak i gdzie... Krzysiek z 3miasta
Wymagaj od siebie nawet wtedy kiedy inni od Ciebie niewymagają

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2007-04-16 09:51 (18 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Szczerze mowiac to watpie. Musialbyc zlapac jakis krotkotrwaly kontrakt. A zlapanie takiego kontraktu tez troche trwa.

Postaw sie na miejscu pracodawcy: interesowalbys sie grafikiem, ktory bedzie w kraju przez bardzo krotki okres i na dodatek nie mowi dobrze po angielsku? Jak pracodawca przekaze mu swoje oczekiwania?

Nie chce Cie zniechecac, ale lepiej zebys zszedl na ziemie i nie liczyl na cud. Przejrzyj sobie ogloszenia o prace, strony roznych agencji i powinno dac Ci to jakis obraz czego mozesz sie spodziewac. Mozesz szukac juz jakis zlecen bedac w Polsce i zaczac je juz realizowac.

[ Wiadomość edytowana przez : Richmond on 16-04-2007 09:54 ]

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

ksonski

Post #3 Ocena: 0

2007-04-16 10:05 (18 lat temu)

ksonski

dzieki za Odp ... tzn teoretycznie chce byc na 3 miesiace ale wszystko okaze sie na miejscu, nieukrywam ze ten czas bedzie czasem na zastanowienie ;-) a jezeli chodzi o angielski to kwestia wyglada tak ze jestem w pelnik komunikatywny na ulicy, a jezeli chodzi o grafike komputerowa czy szerokopojeta informatyke to wiadomo jest lepiej...
Ogolnie mysle ze 1 praca (zmywak, budowa, cokolwiek- ja pracy ise nieboje) bedzie szansa by podszlifowac swoj angielski i po miesiacy bezproblemu pojsci na interview :)

takze plan jest taki
1) jakakolwiek praca byle zarobic na laptopa i podszlifowac jezyk
jak to juz bedzie
2) laptop i web designer ;-)

ogolnie jak jestem na gumtree.com i patrze sobie codzienie na ogloszenia to nie zebym sie jakos wywyzszal czy szczycil ale spelniam wszystkie wymagania, wiekszosci ogloszen.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2007-04-16 10:12 (18 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

To skladaj. Mozesz zaczac na pare tygodni przed wyjazdem.

Znowu nie chce Cie zniechecac, ale na budowie czy zmywaku nie podszkolisz jezyka. Jesli w ogole ktos bedzie sie wdawal w jakies konwersacje, to raczej beda one dosc proste i ograniczone.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

ksonski

Post #5 Ocena: 0

2007-04-16 10:50 (18 lat temu)

ksonski

:/ qrcze... ech bedzie dobrze, dlatego juz teraz robie portfolio i zamierzam wysylac do poszczegolnych firm. Ufam i moze sie pocieszam ze najbardziej beda zwracali uwage na umiejetnosci ;-) Pozdrawiam i dziekuje za porady Richmond!!!

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,