Oczywiscie znow teoria wielkiego spisku ale ja juz nie mam zamiaru dyskutowac bo szkoda mojego czasu.
Pozatym napisalem o Twojej wiedzy zwiazkowej zlosliwie po Twoich
oszczerczych sugestiach ze ktos mi te prace zalatwil i na tym koncze ten temat.
Str 3 z 3 |
|
---|---|
zibby68 | Post #1 Ocena: 0 2007-04-14 11:12 (18 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2007 |
Oczywiscie znow teoria wielkiego spisku ale ja juz nie mam zamiaru dyskutowac bo szkoda mojego czasu.
Pozatym napisalem o Twojej wiedzy zwiazkowej zlosliwie po Twoich oszczerczych sugestiach ze ktos mi te prace zalatwil i na tym koncze ten temat. |
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2007-04-14 14:04 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: Po tym wszystkim cos mi doszyli. Nie wiem jak się kontaktują przedsiębiorcy, ale jak tylko znajdę jakąś pracę to po pewnym czasie robią sobie jaja i albo musze sam się zwalniać, albo znajdują jakiś wymyślony powód i w ten sposób mam fajnie zasrany CV. Zacząłem więc szukać pracy w UK i tu stało się to samo. Zwolnili mnie wymyślonym powodem w najmniej spodziewanym momencie, na drugi dzień po załatwionej rejestracji NIN, więc mam prawo już nawet myśleć o włoskich mackach mafijnych. To moze czas zastanowic sie czy nie robisz czegos zle? Moze zachowujesz sie w takim sposob, ze pracodawcy nie chca przedluzyc z Toba umowy? Jaki to wymyslony powod byl przyczyna Twojego ostatniego zwolnienia? Carpe diem.
|