Witam ponownie Izabello465.
Troszkę mi ręce opadają na myśl dyskusji z Tobą, ale jeszcze raz się przemogę. Mówisz, że na GG mogę sprawdzić twój wiek. OK. To mój tez możesz sprawdzić nr GG 7026407. Jak widzisz jestem bardzo powaznym facetem i co za tym idzie ważne sprawy załatwiam w poważny sposób. O przesłanie dokumentów nie prosiłem tylko jednym emailem, który moze nie dotarł lecz również telefonicznie. Trzy dni temu przypomniałem się ponownie, a pani pracująca tam przypomniała ponownie pani księgowej i tyle wiem.
Mówisz, żeby podac ci adresy emailowe pracowników Europeople? Myślę, że mogą sobie tego nie życzyć. Podam ci skoro jesteś ciekawa tych co mnie zwerbowali, a już tam nie pracują
Manager, o którym pisałem to Paul Wilshaw, a pani pilot to Katarzyna Kierzkowska.
Na koniec. Nie chciałbym byc źle zrozumiany. Do tej agencji jako instytucji nic nie mam. Duży niesmak pozostał, ale pracowałem. Wypłaty otrzymywałem regularnie. Co prawda w niczym mi nie pomogli (nawet przeszkadzali), a temu drugiemu nawet konto bankowe pomogli otworzyć, ale np. mieszkanie załatwili super dla nas dwóch. Z kompletnym wyposażeniem 2 bedrooms, big livingroom 10 minut drogi pieszo do fabryki. Kolega został i mieszka tam do dzisiaj sam. O co chodzi nie wiem. Kto za to płaci - nie wiem. Niby potem agencja twierdziła, że to nie ich mieszkanie tylko podobno BPI.
Piszę te teksty jedynie po to, aby ludzie inteligentni przeczytali i po prostu wiedzieli jak wiele dziwnych rzeczy dzieje sie na rynku pośrednictwa pracy. To wszystko.
Stoczek