Str 3 z 4 |
|
---|---|
xxxx1234 | Post #1 Ocena: 0 2022-01-20 14:45:51 (3 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Temat był założony w innym celu, ale pewne wnioski udało mi się wyciągnąć zawsze im bardziej są krytykowane moje pomysły tym odnoszą większy sukces, więc w jakimś stopniu było to pomocne. Na ten moment że wszystkich osób jakie pytałem tylko dwie osoby widzą w tym potencjał moja żona i jeden kolega, który skomentował to w sposób "zrezygnowanie z tego co robisz na rzecz rozwożenia jedzenia na rowerze brzmi jak skrajny idiotyzm, ale coś co na początku wygląda idiotycznie później, może się okazać ciekawym pomysłem", pozostałem osoby skomentowały to w sposób większej głupoty nie słyszałem, albo nie powiedziały nic, ale widać było, że myślą podobnie tylko nie chcą tego powiedzieć.
Więc pomysł zostanie wprowadzony w życie na początek jako zajęcie dodatkowe, ale jego realizacja musi poczekać że względu na wyjazd w Alpy w lutym musi poczekać do marca. Nadal jednak liczę, że odezwie się osoba, która zajmowała/zajmuje się tym osobiście. |
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2022-01-20 15:41:20 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
czekamy na wrażenia i wnioski
... jak można nie oglądać american beauty moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2022-01-20 17:35:21 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Nie wiem gdzie mieszkasz. Stawki roznia sie bardzo. Np. u mnie minimalna plus napiwki. Teraz to kazdy przelicza I malo tips bedzie. Uwazaj na siebie na tym rowerze. Czesto widze wypadki na drogach.
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2022-01-20 18:16:51 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Niie tylko lunch time. Ja widze w centrum justeatersow na rowerach odbieraja zamowienia z greggs,a po 8 ej rano jak ide do pracy.
[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 20-01-2022 18:17 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2022-01-20 18:35:25 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-01-20 18:16:51, galadriel napisał(a): Niie tylko lunch time. Ja widze w centrum justeatersow na rowerach odbieraja zamowienia z greggs,a po 8 ej rano jak ide do pracy. [ Ostatnio edytowany przez: <i>galadriel</i> 20-01-2022 18:17 ] Czyli sugerujesz, ze może jeździć już od rana, najlepiej od 8am do północy to będzie 16 godzin wiec zarobi zacnie. Ile godzin maksymalnie spędziłaś na rowerze, teraz pomyśl ze tak będzie 5 dni w tygodniu. Nie ma tu dostawcy ale są ludzie sprzątający domy, zakładając że za czyszczenie domu, które zajmuje godzinę i zarabiasz £80 (nie znam cen, to założenie) możemy przyjąć, że twoja tygodniówka wynosi £6.5 tysiąca £80*16h*5days Jeśli ktoś kiedyś pracował na akord to wie ze takie wyliczania są o kant końcówki pleców moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
|
|
Wielim | Post #6 Ocena: 0 2022-01-20 20:13:37 (3 lata temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Swoją droga przerąbane caly dzień po mieście na rowerze jeździć. Kiedys rozwoziłem jedzenie na skuterze , nie bylo jeszcze aplikacji, pracowalem bezposrednio dla restauracji, byla to praca dodatkowa na wieczory, zapewniali wszystko- od floty skuterow nowych co dwa lata ,paliwo, serwis , naprawy , ubezpieczenie , posilek w pracy , stała stawka plus napiwki , mimo ze bylo mi to bardzo na rękę bo po pierwsze poznawalem wiecej miasta to jeszcze skuter moglem zabierac do domu po pracy do domu, dojezdzac nim do mojej glownej pracy rano a nawet robic Knowledge of London na nim tylko ze musiałem wtedy dokladac sie do paliwa , to jednak z perspektywy czasu mysle ze praca straszna. Zimno , mokro , co z tego ze masz ciuchy przeciwdeszczowe jak po pewnym czasie zwlaszcza podczas duzej ulewy i tak nie dają rady. Albo ubierzesz sie za cieplo na zime a pozniej wchodzisz tak do klatki albo do windy. Albo robisz w ciuchach bezpiecznych z lato i leje sie z ciebie na swiatlach. O nie , nigdy wiecej . A na rowerze jeszcze gorzej bo oprocz tego wszystkiego jeszcze pedalowac trzeba ... no i jeszcze jak pracoealem w City to ok . Ale czasami byly ordery na councilowskie osiedla a tam stado wszelkiej masci mlodziezy ktora chętnie zaje... by ci skuter I wbiła kose
[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 20-01-2022 20:15 ] |
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2022-01-20 20:31:14 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-01-20 14:22:36, Wembley75 napisał(a): Nie muszę jeździć po londynie rowerem Ja chodze dziennie 20km...po londynie Rozumiem, że jesteś listonoszem Mamy na forum jedna, która 3/4 tego dystansu robi dla przyjemności ale to chyba ewenement. Przecież to z 5-6 godzin moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
dominikana36 | Post #8 Ocena: 0 2022-01-20 20:36:47 (3 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Nie przesadzaj SQ- 20 km to 4h gora- 5km na godz to normalnie jak ktos chodzi.
Ja pamietam czasy jak chodzilam 1,75h do pracy w jedna strone, tu w UK i bylo to wlasnie ok 10 km. Oczywiscie 20 lat temu ale jednak ![]() |
Maat17 | Post #9 Ocena: 0 2022-01-20 21:00:15 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
20km to 12.4!mile. Troczku ponad 3 godziny.
Zeby do pracy tyle chodzic? To dla tych co przy biorku siedza. Jak ktos ma prace fizyczna, a jeszcze 12 godzin zmiana, to co mu zostanie z doby. |
dominikana36 | Post #10 Ocena: 0 2022-01-20 21:12:13 (3 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Ja chodzilam Maat
![]() ![]() ![]() |