MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dostawca jedzenia na rowerze

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wielim

Post #1 Ocena: 0

2022-01-20 08:20:46 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Sqlserver przyjedz do Londynu i poobserwuj jak zachowują sie kurierzy z jedzeniem na rowerach. Dla nich liczy sie kazda sekunda, im szybciej dostarczą tym wiecej robot mogą zrobic i tym samym wiecej zarobić. Do tego bonusy za szybkie dostarczenie i napiwki. Co do wynagrodzenia to bys sie zdziwil, w Londynie 600-1000 funtów tygodniowo bez problemu. Bez zadnych kosztów jak rowerem rozwozisz. Aplikacji jest kilka i w godzinach szczytu maja mnożnik jak uber x2 x3 albo nawet x4

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

xxxx1234

Post #2 Ocena: 0

2022-01-20 08:35:29 (3 lata temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2020

Wielim właśnie to samo czytałem o zarobkach, chłopak z Glasgow pisał, że wyciąga 3500 funtów miesięcznie, ktoś inny traktuje to jako pracę dodatkową na weekendy i kilka godzin w tygodniu i wpada mu 200-300 tygodniowo, ciężko jest mi uwierzyć w takie zarobki dlatego chcę spróbować i się przekonać.

[ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 20-01-2022 08:36 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2022-01-20 09:14:56 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

dobra wyciągamy kalkulator i liczymy
sezon na koryto w UK trwa około 5 godzin dziennie i zaczyna się około 17, pracujesz 5 dni w tygodniu, nie po to rzucasz korpo żeby pracować cały tydzień to daje 25 godzin tygodniowo. Średni czas dostawy to 15 minut, czyli tygodniowo masz mniej więcej 100 deliwerek.
żeby osiągnąć 1K tygodniowo cena twojej jednostkowej usługi musiał by wynosić £10. Nie wydaje mi sie to realne bo dużo zamówień nie ma takiej wartości a firma organizująca dostawy zarabia więcej niż sam dostawca
to by było tyle
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

xxxx1234

Post #4 Ocena: 0

2022-01-20 10:08:22 (3 lata temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2020

No właśnie dlatego chciałem żeby wypowiadały się w tym temacie osoby, które pracują/pracowały w ten sposób, a nie którym się coś wydaje.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2022-01-20 10:34:26 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Sqlserver mylisz sie , jakie 5 godzin? Od 13 juz jest lunch a ludzie jedza do poznych godzin nocnych np pozny powrot z pracy co w Londynie czy kazdym duzym mieście jest norma albo jakas domowa imprezka, rowery jeżdżą do północy i jeszcze pozniej . To nie male miasteczka jak Ciechocinek gdzie emeryci ida spac o 21. Do autora postu , poszukaj grup na facebooku , sa ich setki typu uber eats uk czy bike food delivery UK, tam sobie poczytasz. Poza tym jak jest deszcz czy busy to liczniki są x2 x3

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2022-01-20 10:57:23 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

sugerujesz ze cena dostawy tego co się na rower zmieści w deszczu w Londynie to £60. Bądźmy realistami takich zamówień można mieć dwa w miesiącu a nie ustawiać według nich swój budżet. Moje wyliczenia zakładały, ze przez 5 godzin tylko jeździsz i to na krótkie odcinki w rzeczywistości wielokrotnie widziałem takich dostawców czekających kilkanaście minut na przygotowanie zamówienia, musza odpocząć, pójść za potrzeba czy wyregulować łańcuch. Uważam ze wydajne 5 godzin to bardzo optymistyczne założenie. To ze jest to praca bez kosztowa to tez nie prawda bo przy tak intensywnej jeździe rower jest do wymiany po 3-4 miesiącach, dodatkowo bardzo dużo rowerów dostawców po prostu ginie podczas realizacji zamówień.
Bezpieczeństwo dostawcy jest proporcjonalne do miejsca gdzie zawozi jedzenie, dostawcy nie maja taryfy ulgowej a w przeciwieństwie do kierowców taksówek musza chodzić po ulicy, klatce i zostawiać zapięty rower. W moim Ciechocinku małolaty notorycznie zamawiają jedzenie do piętrowych budynków i kradną rower dostawcy.

Rada dla autora wątku kup dobra blokadę, poodkręcaj wszystko z roweru i pojeździj weekend lub kilka to będziesz wiedział, forami się nie sugeruj bo wpisy mogą tam powstawać również przez firmy szukających dostawców rowerowych i opowiadać cuda. Według FB grup kierowca taksówki w Londynie w deszczowy wieczór zarabia grubo ponad 8 tysięcy

tak dla porownania z bajkami

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 20-01-2022 11:03 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Wembley75

Post #7 Ocena: 0

2022-01-20 11:15:07 (3 lata temu)

Wembley75

Kobieta

Z nami od: 26-12-2021

Cytat:

2022-01-20 09:14:56, sqlserver napisał(a):
sezon na koryto w UK trwa około 5 godzin dziennie i zaczyna się około 17, pracujesz 5 dni w tygodniu, nie po to rzucasz korpo żeby pracować cały tydzień to daje 25 godzin tygodniowo. Średni czas dostawy to 15 minut, czyli tygodniowo masz mniej więcej 100 deliwerek.
żeby osiągnąć 1K tygodniowo cena twojej jednostkowej usługi musiał by wynosić £10. Nie wydaje mi sie to realne bo dużo zamówień nie ma takiej wartości a firma organizująca dostawy zarabia więcej niż sam dostawca
to by było tyle

Duzo gospodarstw domowych zamawia jedzenie do domu w godzinach południowych..

U nas duzo dostawców stoi przy mcdonald

A jak nawet ludzie są chorzy na izolacji to też potrzebują jedzenia od rana

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2022-01-20 12:23:50 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-01-20 11:15:07, Wembley75 napisał(a):
Cytat:

to by było tyle

pojeździj na rowerze 5 godzin najlepiej po Londynie i potem wróć tu i przeczytaj to jeszcze raz

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #9 Ocena: 0

2022-01-20 12:50:54 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Jak ktoś chce spróbować to dlaczego nie? Spróbować można i samemu się przekonać jak to wygląda finansowo i fizycznie.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Wembley75

Post #10 Ocena: 0

2022-01-20 14:22:36 (3 lata temu)

Wembley75

Kobieta

Z nami od: 26-12-2021

Cytat:

2022-01-20 12:23:50, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-01-20 11:15:07, Wembley75 napisał(a):
Cytat:

to by było tyle

pojeździj na rowerze 5 godzin najlepiej po Londynie i potem wróć tu i przeczytaj to jeszcze raz

Nie muszę jeździć po londynie rowerem
Ja chodze dziennie 20km...po londynie

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,