Str 2 z 4 |
|
---|---|
Wielim | Post #1 Ocena: 0 2022-01-20 08:20:46 (3 lata temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Sqlserver przyjedz do Londynu i poobserwuj jak zachowują sie kurierzy z jedzeniem na rowerach. Dla nich liczy sie kazda sekunda, im szybciej dostarczą tym wiecej robot mogą zrobic i tym samym wiecej zarobić. Do tego bonusy za szybkie dostarczenie i napiwki. Co do wynagrodzenia to bys sie zdziwil, w Londynie 600-1000 funtów tygodniowo bez problemu. Bez zadnych kosztów jak rowerem rozwozisz. Aplikacji jest kilka i w godzinach szczytu maja mnożnik jak uber x2 x3 albo nawet x4
|
xxxx1234 | Post #2 Ocena: 0 2022-01-20 08:35:29 (3 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Wielim właśnie to samo czytałem o zarobkach, chłopak z Glasgow pisał, że wyciąga 3500 funtów miesięcznie, ktoś inny traktuje to jako pracę dodatkową na weekendy i kilka godzin w tygodniu i wpada mu 200-300 tygodniowo, ciężko jest mi uwierzyć w takie zarobki dlatego chcę spróbować i się przekonać.
[ Ostatnio edytowany przez: xxxx1234 20-01-2022 08:36 ] |
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2022-01-20 09:14:56 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
dobra wyciągamy kalkulator i liczymy
sezon na koryto w UK trwa około 5 godzin dziennie i zaczyna się około 17, pracujesz 5 dni w tygodniu, nie po to rzucasz korpo żeby pracować cały tydzień to daje 25 godzin tygodniowo. Średni czas dostawy to 15 minut, czyli tygodniowo masz mniej więcej 100 deliwerek. żeby osiągnąć 1K tygodniowo cena twojej jednostkowej usługi musiał by wynosić £10. Nie wydaje mi sie to realne bo dużo zamówień nie ma takiej wartości a firma organizująca dostawy zarabia więcej niż sam dostawca to by było tyle moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
xxxx1234 | Post #4 Ocena: 0 2022-01-20 10:08:22 (3 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
No właśnie dlatego chciałem żeby wypowiadały się w tym temacie osoby, które pracują/pracowały w ten sposób, a nie którym się coś wydaje.
|
Wielim | Post #5 Ocena: 0 2022-01-20 10:34:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Sqlserver mylisz sie , jakie 5 godzin? Od 13 juz jest lunch a ludzie jedza do poznych godzin nocnych np pozny powrot z pracy co w Londynie czy kazdym duzym mieście jest norma albo jakas domowa imprezka, rowery jeżdżą do północy i jeszcze pozniej . To nie male miasteczka jak Ciechocinek gdzie emeryci ida spac o 21. Do autora postu , poszukaj grup na facebooku , sa ich setki typu uber eats uk czy bike food delivery UK, tam sobie poczytasz. Poza tym jak jest deszcz czy busy to liczniki są x2 x3
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-01-20 10:57:23 (3 lata temu) |
sugerujesz ze cena dostawy tego co się na rower zmieści w deszczu w Londynie to £60. Bądźmy realistami takich zamówień można mieć dwa w miesiącu a nie ustawiać według nich swój budżet. Moje wyliczenia zakładały, ze przez 5 godzin tylko jeździsz i to na krótkie odcinki w rzeczywistości wielokrotnie widziałem takich dostawców czekających kilkanaście minut na przygotowanie zamówienia, musza odpocząć, pójść za potrzeba czy wyregulować łańcuch. Uważam ze wydajne 5 godzin to bardzo optymistyczne założenie. To ze jest to praca bez kosztowa to tez nie prawda bo przy tak intensywnej jeździe rower jest do wymiany po 3-4 miesiącach, dodatkowo bardzo dużo rowerów dostawców po prostu ginie podczas realizacji zamówień.
Bezpieczeństwo dostawcy jest proporcjonalne do miejsca gdzie zawozi jedzenie, dostawcy nie maja taryfy ulgowej a w przeciwieństwie do kierowców taksówek musza chodzić po ulicy, klatce i zostawiać zapięty rower. W moim Ciechocinku małolaty notorycznie zamawiają jedzenie do piętrowych budynków i kradną rower dostawcy. Rada dla autora wątku kup dobra blokadę, poodkręcaj wszystko z roweru i pojeździj weekend lub kilka to będziesz wiedział, forami się nie sugeruj bo wpisy mogą tam powstawać również przez firmy szukających dostawców rowerowych i opowiadać cuda. Według FB grup kierowca taksówki w Londynie w deszczowy wieczór zarabia grubo ponad 8 tysięcy tak dla porownania z bajkami [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 20-01-2022 11:03 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Wembley75 | Post #7 Ocena: 0 2022-01-20 11:15:07 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-12-2021 Skąd: Wembley |
Cytat: 2022-01-20 09:14:56, sqlserver napisał(a): dobra wyciągamy kalkulator i liczymy sezon na koryto w UK trwa około 5 godzin dziennie i zaczyna się około 17, pracujesz 5 dni w tygodniu, nie po to rzucasz korpo żeby pracować cały tydzień to daje 25 godzin tygodniowo. Średni czas dostawy to 15 minut, czyli tygodniowo masz mniej więcej 100 deliwerek. żeby osiągnąć 1K tygodniowo cena twojej jednostkowej usługi musiał by wynosić £10. Nie wydaje mi sie to realne bo dużo zamówień nie ma takiej wartości a firma organizująca dostawy zarabia więcej niż sam dostawca to by było tyle Duzo gospodarstw domowych zamawia jedzenie do domu w godzinach południowych.. U nas duzo dostawców stoi przy mcdonald A jak nawet ludzie są chorzy na izolacji to też potrzebują jedzenia od rana |
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2022-01-20 12:23:50 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-01-20 11:15:07, Wembley75 napisał(a): Cytat: 2022-01-20 09:14:56, sqlserver napisał(a): dobra wyciągamy kalkulator i liczymy sezon na koryto w UK trwa około 5 godzin dziennie i zaczyna się około 17, pracujesz 5 dni w tygodniu, nie po to rzucasz korpo żeby pracować cały tydzień to daje 25 godzin tygodniowo. Średni czas dostawy to 15 minut, czyli tygodniowo masz mniej więcej 100 deliwerek. żeby osiągnąć 1K tygodniowo cena twojej jednostkowej usługi musiał by wynosić £10. Nie wydaje mi sie to realne bo dużo zamówień nie ma takiej wartości a firma organizująca dostawy zarabia więcej niż sam dostawca to by było tyle Duzo gospodarstw domowych zamawia jedzenie do domu w godzinach południowych.. U nas duzo dostawców stoi przy mcdonald A jak nawet ludzie są chorzy na izolacji to też potrzebują jedzenia od rana pojeździj na rowerze 5 godzin najlepiej po Londynie i potem wróć tu i przeczytaj to jeszcze raz moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
SweetLiar | Post #9 Ocena: 0 2022-01-20 12:50:54 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Jak ktoś chce spróbować to dlaczego nie? Spróbować można i samemu się przekonać jak to wygląda finansowo i fizycznie.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Wembley75 | Post #10 Ocena: 0 2022-01-20 14:22:36 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-12-2021 Skąd: Wembley |
Cytat: 2022-01-20 12:23:50, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-01-20 11:15:07, Wembley75 napisał(a): Cytat: 2022-01-20 09:14:56, sqlserver napisał(a): dobra wyciągamy kalkulator i liczymy sezon na koryto w UK trwa około 5 godzin dziennie i zaczyna się około 17, pracujesz 5 dni w tygodniu, nie po to rzucasz korpo żeby pracować cały tydzień to daje 25 godzin tygodniowo. Średni czas dostawy to 15 minut, czyli tygodniowo masz mniej więcej 100 deliwerek. żeby osiągnąć 1K tygodniowo cena twojej jednostkowej usługi musiał by wynosić £10. Nie wydaje mi sie to realne bo dużo zamówień nie ma takiej wartości a firma organizująca dostawy zarabia więcej niż sam dostawca to by było tyle Duzo gospodarstw domowych zamawia jedzenie do domu w godzinach południowych.. U nas duzo dostawców stoi przy mcdonald A jak nawet ludzie są chorzy na izolacji to też potrzebują jedzenia od rana pojeździj na rowerze 5 godzin najlepiej po Londynie i potem wróć tu i przeczytaj to jeszcze raz Nie muszę jeździć po londynie rowerem Ja chodze dziennie 20km...po londynie |