MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Obowiązek noszenia maski

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 64 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 62 | 63 | 64 ] - Skocz do strony

Str 10 z 64

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2020-09-29 10:56:06 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2020-09-29 09:22:59, cris82 napisał(a):
ale pracuje w biurze czy na tasmie? jakie ma obowiazki?" przy samochodach "to moze oznaczac wszystko

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2020 09:40 ]

Blacharka i lakiernictwo.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2020-09-29 14:40:38 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

W budynkach/miejscach zamkniętych w Walii obowiązują maski, wiec wychodząc z sali sądowej zakladac musi każdy, chyba ze jest zwolniony z noszenia. Na sali sądowej zaklada kto chce, ale jest ograniczona ilość osób i 2m odstępy minimum zachowane. W sali biurowej nie trzeba maski ale moze przebywać tam tylko max 4 osoby (wczesniej 10 stanowisk), 75% osob pracuje z domu nadal, nie ma problemu z wykonywaniem pracy z domu w większości przypadków, kto musi mieć kontakt z inna osoba idzie do biura, praca z biura jest wg rezerwacji miejsc, nie ma spontanicznego wchodzenia do biura.
Ada

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2020-09-29 15:43:51 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2020-09-29 10:56:06, ZlotaPerla1 napisał(a):
Cytat:

2020-09-29 09:22:59, cris82 napisał(a):
ale pracuje w biurze czy na tasmie? jakie ma obowiazki?" przy samochodach "to moze oznaczac wszystko

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2020 09:40 ]

Blacharka i lakiernictwo.

no to tak jak mowilem zwyklych fizoli szybko ustawia do pionu
tylko patrzec jak u mnie w firmie wyskocza z podobnym pomyslem...
w kazdym kraju od zawalenia zarazonych a oni robia kwarantanny jakby to mialo cos pomoc

jednak borys mial racje moglismy ruszyc na zywiol wziac to na klate w ekspresowym tempie a nie odcinac sobie stope na raty

Do góry stronyOffline

xxxx1234

Post #4 Ocena: 0

2020-09-29 16:06:16 (5 lat temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2020

Cris nie masz racji w ostatnich miesiącach okazało się, że ludzie pracując z domu pracują lepiej i w kolejnych latach prawdopodobnie trend się będzie zmieniał i więcej ludzi będzie pracować z domu.

Oglądałem wczoraj materiał o "Reitach" czyli funduszach inwestujących w nieruchomości i osoba, która to prowadziła ostrzegała przed inwestowaniem w reity, które w swoim posiadaniu mają głównie biurowce, a namawiała, żeby raczej interesować się takimi, które w swoim posiadaniu mają np. hale produkcyjne ponieważ zarządzający korporacjami dostrzegli to, że ludzie lepiej pracują z domu.

Co do maseczek dzisiaj była sprzeczka i doszło do kompromisu do momentu kiedy siedzę w biurze nie muszę nosić maski w chwili gdy muszę wyjść na halę do któregoś z ustawiaczy, albo ktoś do mnie przyjdzie mam założyć maskę ogólnie cała firma nie musi nosić maseczek, do momentu kiedy pracujemy na swoim stanowisku jeśli gdzieś idziemy mamy zakładać maski mi pasuje taki układ.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2020-09-29 16:13:21 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

a gdzie ja napisalem ze ludzie z domu nie pracuja lepiej? przeciez to oczywista oczywistosc gdyby ktos dal mi taka mozliwosc to pracowalbym jak szalony

czy jest tu chociaz jedna osoba ktora nie slucha tradera? to juz sie robi powoli meczace... : P

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2020-09-29 16:33:23 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

No nie wiem czy tak lepiej pracuje sie z domu. Czekalam od 11.00, zeby dorwac jednego goscia, bo najpierw nie odpowiadal, a potem powiedzial, ze mial spotkanie.

Jutro Wam napisze co to jest Covid Kit w mojej firmie. Musialam zadeklarowac o ktorej przyjade do biura, bo musza zmierzyc temp i dac Covid Kit ... Mysle, ze to bedzie jedna z niewielu moich wizyt w biurze, bo to nie na moje nerwy.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2020-09-29 16:39:14 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Tak, praca z domu dla wszystkich! Praca z domu obowiązkiem nie przywilejem! Żądamy 6h czasu pracy z domu! (Wybaczcie te slogany rodem z PRL).

Gdyby gospodarka mogła sie kręcić tylko za pomocą ludzi pracujących z domu - byłbym pierwszym za całkowitym lockdownem. Oczywiście pracujac z domu wciąż chciałbym by mleczarz pracujacy z domu dostarczał mi mleko, żeby zakupy sporzywcze przygotował mi picker z Tesco pracujący z domu a jego kolega dostarczył mi je do drzwi - z jego domu.

A - no i o ile zdrowsze powietrze, bezpieczniejsze ulice bez tych samochodow dostawczych czy uslugowych.

Ja nie lubie pracować w domu, czasem świadomie wymiguje sie od warowania na call-out mimo dodatku bo dom to dla mnie miejsce na dom a nie pracę i dlatego zawsze zadowolony wraz z opuszczeniem budynku nie zabieram jej do domu. Jade do niego nacieszyć sie rodzina, pomóc dzieciom w nauce, odpoczać od pracy, ugotować cos dobrego, zrelaksować i obejrzeć film. Oczywiscie jak to mozliwe to takze na wolnym po aktywnie spedzonym w miare możliwosci dniu.

Nie, dzieki, może jakbym byl sprzedawca telefonow czy ubezpieczen i wydzwanial do ludzi - to tak. Ale że nie - niech dom bedzie domem a nie miejscem pracy.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #8 Ocena: 0

2020-09-29 16:40:45 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja bym nie mogła pracować z domu - ale to nie na temat.

U nas na razie bez zmian, maski non stop wszędzie.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #9 Ocena: 0

2020-09-29 17:23:15 (5 lat temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

U mnie w biurze nikt nie nosi masek ale wlasciciel wpadl na pomysl zeby biurka porozdzielac takim czyms plastikowym przezroczystym, poki co to tylko pomysl. Warehouse pracuje bez maseczek. Wychodzi na to, ze jednak moja firma jest normalna:-]
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2020-09-29 17:34:46 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

w sumie to w kantynie mamy cale pudlo z maseczkami ale nikt nie uzywa wiec u nas chyba jest to dowolne
moze gora wyszla z zalozenia ze jestesmy na tyle dorosli zeby decydowac o sobie

covid mi nie straszny gorzej z jakis zapaleniem pluc odpukac... : P przeniesli nas na nowa hale i wyglada na to ze dopiero w przyszlym roku zrobia ogrzewanie juz mam na oku dwie "farelki" przemyslowe ze screwfixa ale i tak bedzie kicha ; (

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 64 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 62 | 63 | 64 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,