Jak tutaj wygląda sprawa z listem motywacyjnym, czy warto go pisać i wysyłać razem z CV? Czy tak samo jak CV różni się trochę? Czy jeśli bym przetłumaczył ten list na angielski, byłoby spoko, żeby go załączać do CV?
Gdzie można, wrzucić swoje CV i list motywacyjny, żeby pracodawcy odzywali się, w sensie poza samym aplikowaniem, może nóż widelec ktoś będzie potrzebował kogoś takiego jak ja?

Dziękuję

Link do CV:
https://docs.google.com/document/d/18guWsTOgs6ah-7ADzrFQFaJQ6NmY5heZTXmaYSpkWSU/edit?usp=sharing
A tak by wygladal list motywacyjny, tylko zastanawiam czy zabierac sie za tlumaczenie tego?
Szanowni Panstwo,
Chcialbym przedstawic swoja osobe jako odpowiedniego kandydata do pracy w przeprowadzanych przez Panstwo
rekrutacjach.
Obecnie jestem zatrudniony na stanowisku Technical assembler.
Posiadam udokumentowane doswiadczenie w pracy na stanowisku Technical Fitter, Machine operator, Warehouse operator;
Posluguje sie jezykiem angielskim w stopniu B2/C1 oraz podstawowym Holenderskim;
Umiejetnosc czytania rysunkow technicznych.
Uprawnienia zezwalajace do kierowania wózkami jezdniowymi akumulatorowymi i spalinowymi; bezproblemowo korzystam z komputera z systemem operacyjnym Windows.
Posiadam prawo jazdy kategorii B
W zalaczonym CV przedstawiam dokladniej swoje dotychczasowe doswiadczenie zawodowe, wyksztalcenie, uprawnienia oraz reszte moich umiejetnosci. Licze, ze mój profil spelni oczekiwania Panstwa klientów w nadchodzacych procesach rekrutacyjnych.
Z powazaniem,