Strasznie sie waham... Powiem tak: mam londynski certyfikat jezykowy, zadnej pracy sie nie boje (no prawie zadnej), bede miala u kogo zamieszkac na miejscu przez conajmniej 2 tygodnie... czy ktos moze pomoc mi dokonac wyboru????
Please!!!!
|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-01-25 16:57 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Strasznie sie waham... Powiem tak: mam londynski certyfikat jezykowy, zadnej pracy sie nie boje (no prawie zadnej), bede miala u kogo zamieszkac na miejscu przez conajmniej 2 tygodnie... czy ktos moze pomoc mi dokonac wyboru????
Please!!!! |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-01-27 12:57 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
jesli lubisz ryzyko...................to czemu nie?znasz jezyk ,i wiem ze sobie poradzisz.a pozatym warto sprobowac..............aga.powodzenia.
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-01-27 13:10 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Na twoim miejscu to nie wachałabym się ani minuty dłużej. Znasz angielski i będziesz miała się gdzie zatrzymać a jak się nie uda to zawsze mozesz wrócić do kraju. Ja sama mam zamiar wyjechać ale mój angielski nie jest najlepszy i właśnie go szkolę pozdrawiam i życzę powodzenia
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2005-01-31 18:07 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
jedz i sie nie boj. ja tu przyjechalam bez jezyka i mi sie udalo tylko trzeba chciec pracowac. jesli twoj angielski jest na poziomie komunikatywnym z praca nie bedziesz miala problemu. jak przyjedziesz idz od razu do job center to cos jak urzad pracy oni ci cos znajda na pewno wez dokumenty szkol i pracy przetlumaczone na angielski to ci duzo pomoze powodzenia marta
|
|