Str 55 z 193 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2017-04-26 19:50:58 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2017-04-26 19:59:56 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2017-04-26 20:04:59 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
valis0 | Post #4 Ocena: 0 2017-04-26 20:34:38 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 24-03-2017 Skąd: Birmingham |
Dobra. Ja się na bankowości nie znam. Więc może ktoś mnie uświadomi. Mają swoje wewnętrzne przepisy czy nie ?
A jeżeli mają to chyba w związku z uruchomieniem artykułu 50 chcą się jakoś przygotować na opuszczenie UK z UE ? A swoją droga, wracając do tematu przedwczesnych wyborów, to jestem przekonany że Tereska to wymyśliła wstając pewnego dnia lewą nogą i stwierdziła "a co mi tam ... będą wybory w czerwcu, bo to ładny miesiąc i motyle już latają" |
Post #5 Ocena: 0 2017-04-26 20:52:32 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2017-04-26 23:14:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Farage moze wzbudzac rozne emocje ale od dawna go lubie za gracje, z jaka masakruje te europejskie brylanty polityczne.
Kiedys go wysmiewano jak mowil, ze wyprowadzi UK z UE. Traktowano go jak Korwina, nieszkodliwego wariata. Mozna zobaczyc na youtubie miny schultza czy innych versztogentow jak im to oficjalnie oglosil. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Kanonier30 | Post #7 Ocena: 0 2017-04-27 08:59:01 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Kwestia kto kogo lubi jest jak najbardziej prywatna i nie mnie oceniać czyjeś preferencje. Dla mnie spora część obecnych elit europejskich, na czele z niewykształconym Schulzem, jest pomyłką - co ma przełożenie na kryzys Unii.
Natomiast elokwencja Fromaga nie oznacza, że facet jest wybitnym politykiem. Od 2010 roku - od momentu dojścia Konserwatystów do władzy - zaczęła się nagonka, na masową skalę, w brytyjskich mediach, a zwłacza w prasie z rodziny Daily Express, na imigrację z Unii Europejskiej. Wcześniej też miało to miejsce, jak historie o tym, jak zżeramy brytyjskie łabędzie - "przywiązanie do zdobywania pożywienia poprzez polowanie" (cytat) ![]() http://fakty.interia.pl/prasa/news-daily-mail-polacy-poluja-na-labedzie,nId,877230 Wbijanie przez lata (do referendum 2016) do głowy Brytyjczykom właśnie takiego obrazu przybysza z Europy Środkowej dało efekt w wynikach referendum. Nie w błyskotliwych przemówieniach Fromaga, który gładko mówił wiele głupot, obrażając wszystkich wkoło - w Parlamencie Europejskim. Jeśli ktoś nie łapie, że Unia Europejska jest jedynym "graczem", który może wynegocjować korzystny status dla Polaków i reszty w UK - trudno, nie chce mi się tłumaczyć oczywistych oczywistości. Jeśli ktoś nie łapie, że Unia i wcześniejsze Wspólnoty zapewniły stosunkowy spokój na kontynencie od II wojny światowej, dobrobyt większości krajów, wspólny rynek, swobodę przemieszczania się obywateli, to rozumiem, że tęskni za komuną, albo kupuje hasła Korwina i spólki. Owszem, też Go oglądam na You Tube zamiast Monty Pythona. Tudzież jest "narodowcem" ze sloganem "husaria przed Pałac Prezydencki" (popularne w niektórych grupach na Facebooku) ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 27-04-2017 09:04 ] |
Severance_ | Post #8 Ocena: 0 2017-04-27 09:12:49 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-04-26 23:14:05, Jurny_Jurek napisał(a): Kiedys go wysmiewano jak mowil, ze wyprowadzi UK z UE. Traktowano go jak Korwina, nieszkodliwego wariata. To ten sam Farage ktory zwinal sie po referendum do USA i ktory ma tam zamiar zamieszkac jesli Brexit okaze sie katastrofa? Ten sam ktory mial zone Niemke i dzieki temu zalatwil swoim dzieciom niemieckie paszporty zaraz po ref., a w miedzyczasie "dymal" Francuzka kochanke? Korwin w porownaniu z Fromage to porzadny gosc i maz zaufania! Mind your own biscuits and life will be gravy
|
Kanonier30 | Post #9 Ocena: 0 2017-04-27 09:59:37 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Chyba ten sam Severance_
![]() Ten sam, który był idolem Walijczyków, których spotkałem wracając z urlopu w Grecji w 2011 roku i siostra odezwała się do mnie po polsku.Byliśmy w autokarze, który zbierał z hoteli na Rodos klientów brytyjskiego biura podróży w drodze na samolot. Wysiadła Pani pilot i kierowca. Wypita grupa - drąc mordy na cały autokar (faceci i kobiety) - zaczęła ryczeć ze śmiechu, jak to jedna z nich (gruba, ale to norma w UK) zaczęła opowiadać, jak siadła na osiołka, pomimo sprzeciwu właściciela i zwierzę upadło. Siostra, która jest bardzo nerwowa, gdy słyszy w ogóle hasła o znęcaniu się nad zwierzakami, zwróciła im na początku uwagę, że może byliby ciszej, bo musimy słuchać wszyscy ich chamskich opowieści. "Were you from...?" - zaraz padło pytanie. Odpowiadam, że jestem z Polski. "Fuc...in immigrants etc". Mnie już wtedy podniosło, choć było ich sporo, to zapytałem czy ma ubezpieczenie u dentysty (tego najbardziej jurnego). Akurat był późny wieczór, druga połowa września i miałem na sobie legijny sweter. Nie wiem, jak by się akcja skończyła, ale podszedł gość z Manchesteru - też były legionista - i mówi, że służył z Polakami i jak wylądujemy w UK, to sobie na nich poczekamy i do domu w Walii już ich odwiozą ambulansem. Dopiero wówczas przymknęli mordy i wysłali na lotnisku najmniej wypitą, aby chodziła i nas przepraszała. Dzięki Fromage! Dupcz dalej żonkę Niemkę i fanki z innych krajów. W końcu co za problem? Niewyparzona gęba w Parlamencie Europejskim, gdzie masz do czynienia z ludźmi na pewnym poziomie i starają się traktować Cię z powagą i szacunkiem, doprowadzi Cię do spotkania z chłopakami z innych krajów, którzy byli w Afganistanie czy Kosowie, aby trzymać w ryzach towarzystwo ganiające z różnej maści granatnikami z rodziny RPG itd. Przyjdź i powiedz swoje tezy (czemu pozujesz w pubach z piwkiem?), to już o włąsnych siłach nie wyjdziesz. Zresztą taką samą opinię ma gro brytyjskich żołnierzy, zwłaszcza tych co byli z Polakami na różnych misjach. Akurat mój sąsiad jest brytyjskim żołnierzem i bardziej porządnych facetów w życiu nie spotkałem... ![]() A przywołany Korwin niech teraz powie Tomkowi Gollobowi (nasz najlepszy żużlowiec, który miał teraz wypadek i nie wróci do sportu), że jest "ludzkim śmieciem" a paraolimpiady to "mistrzostwa w szachach dla debili" (cytaty Mr Korwina). Któregoś dnia, nie spotkasz Boniego - co mu dałeś w pysk - ale odwiedzą Cię kibice Tomka i kur...a skończysz w jednym kącie, a szczęka w drugim. Abyś nie musiał pierdolić głupot w PE. (Przepraszam Panie za zwroty, ale mnie już podnosi). [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 27-04-2017 10:16 ] |
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2017-04-27 10:24:44 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Wszyscy oburzeni ale fakty sa takie ze w tv nikt tego nie transmituje i prezesi telewizji maja te igrzyska w glebokim powazaniu za to walke pudziana z najmanem juz warto wywnioskuj sobie cis z tego
On przynajmnie mowi co mysli i nie udaje placac duza cene bo jyz dawno moglby byc w parlamencie I tylko szkoda potencjalu ludzi ktorzy sie angazuja przy nim [ Ostatnio edytowany przez: cris82 27-04-2017 10:32 ] |