2017-04-07 12:12:53, Psotnik napisał(a):
To ja proponuje, równie sensowną akcję co ta w/w petycja, odrąbmy sobie kciuki w lewej i prawej dłoni, by już nigdy nie pokazać anglikowi kciuka podniesionego do góry, na znak, że wszystko jest Ok
Bo jak wiemy, Ok nie jest, więc niech widzą, ze się sprzeciwiamy.
Będzie to bardo wyraziste i pokaże im, że jesteśmy zdecydowanie na NIE
Co do pouczeń, ze jestem krótko i takie tam.
To co to niby oznacza, ze powyżej 1-2 lat stażu nabieram "oświecenia"
Można być 5 dni i myśleć co się robi, można być 7 lat na forum i robić debilizmy, nie ma na to reguły
Forum to wymiana opinii i różnych poglądów na różne sprawy, ja uważam, że to debilizm i robienie z siebie upośledzonych (zwrot zapłaconych podatków)
Ty Kanonier30 i Valis0 uważacie, ze jest to sensowne i potrzebne, moje prawo, by mówić co o tym myślę i wasze prawo, by bronić swoich racji.
Osobistych wycieczek, nie ma, nie znam ani jednego ani drugiego i nie pozwoliłbym sobie, na ocenę po dwóch wpisach.
Uważam, po prostu luźno, bez emocji, ze ten kto podpisał, powinien się zastanowić, czy z głową wszystko w porządku.
Przykładowo, często mówię do siostry, puknij ty się dziewczyno w głowę.
Chociaż bardziej inteligentnej dziewczyny jak żyję nie spotkałem.
W waszym przypadku było podobnie, stwierdziłem, ze podpisanie się pod petycją to debilizm i to podrzymuję
Także bez urazy panowie, ale pomyślcie, na spokojnie czego dotyczy ta petycja i czy to nie jest śmieszne a podpisanie się pod nią to nie jest coś irracjonalnego.
Ja ci odpowiem tak. Podtrzymuje swoją decyzję o podpisaniu petycji, która uważnie przeczytałem. Ze szczególnym naciskiem informuje cię że to nie twoja sprawa jakie miałem intencje.
Owszem, każdy może wypowiadać się na tym forum, nie zależnie od stażu ( dwa dni czy siedem lat). Natomiast wydaje mi się że w twoim konkretnym przypadku chodzi o nie dojrzałość wiekową, taką wiesz nie forumową

Po prostu nie będę się znizal do twojego poziomu pisząc że "twoje wypowiedzi są kretyńskie, z naleciałościami debilizmu, a ja jestem najmądrzejszy i postępuje słusznie"