Jak to powiadają: "kto nie ryzykuje szampana nie pije". W polsce ja byłem self-employed równocześnie ucząc się w weekendy i sam potrafiłem rozreklamować i rozkręcić swój biznes więc sądzę, że tutaj mam szansę. Mateo8722 ma duże doświadczenie w sprzedaży bo był kierownikiem regionalnym i bardzo dobrze rozwinął firmę szefa więc jakieś doświadczenie w tej dziedzinie mamy aczkolwiek to było w Polsce. Właśnie jutro aplikujemy do Newcross.
Sam powiedziałes: "gdyby choć jedno z Was było zarejestrowanym RGN/RMN." dlatego sądziłem, że ratownik może być RGN. Poza tym już spotkaliśmy 2 osoby, które pracują legalnie w Anglii jako RGN w Nursing Home kończąc tylko i wyłącznie Ratownictwo w Polsce więc jakoś jest to możliwe. Niestety nie mamy kontaktu do tych osób więc nie wiemy jak to osiągnąć
@espe-7: serdecznie dziękujemy za przekazaną nam niezbędną wiedzę, i nie bądź taka skromna bo nie jest to tylko "podstawowa wiedza" ale także dużo porad, które potwierdzają Twoje doświadczenie i zdolności biznesowe. Wczoraj wspólnie postanowiliśmy, że Mateo8722 zajmie się tworzeniem biznes planu gdyż robił to wcześniej a ja w tym czasie zajmę się wstępną oceną rynku i poszukiwaniem klientów oraz ogólnym porównaniem chociażby z zakresu czego jeszcze nam potrzeba oraz czy też który bank będzie dla nas najlepszy. Gdy część biznes planu będzie opracowana po prostu zabiorę się za jego tłumaczenie
[ Ostatnio edytowany przez: Xzibin 26-01-2017 11:43 ]