MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam pracy w szpitalu ( sala operacyjna )

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

pigula

Post #1 Ocena: 0

2007-01-05 12:36 (18 lat temu)

pigula

Z nami od: 05-01-2007

Szukam pracy w szpitalu w Londynie. Mam wszelkie uprawnienia ( polskie i brytyjskie - posiadam NMC Pin ) aby pracowac jako tzw. instrumentariuszka na sali operacyjnej, poparte wieloletnim doswiadczeniem oraz referencjami z Akademi Medycznej w Gdansku. W chwili obecnej pracuje pod Oxfordem w domu opieki ( trafilam tu prosto z Polski, przez agencje ktora mi ta prace zalatwila ), niestety to jest takie odludzie, ze mam kontakt tylko z pensjonariuszami, pracuje 6-7dni w tygodniu, a w takich warunkach ciezko szukac pracy.Praca ta jest malo wymagajaca, codziennie to samo, mycie, ubieranie, karmnienie, niestety taka prace moze wykonywac prawie kazdy po tzw. treningu, nie potrzeba byc pielegniarka.Nie taka prace chcialabym wykonywac, cale zycie pracowalam przy operacjach i to chcialabym robic dalej. Dlatego tez prosze jezeli pracujesz w UK jako instrumentariuszka lub pielegniarka w szpitalu i mozesz cos poradzic, daj znac. Wyslalam juz kilka CV do agencji medycznych, ale jak do tej pory nic. Mam solidne doswiadczenie i wiedze, skonczone studia pielegniarskie, NIN, konto, jez. ang. komunikatywny. |Dziekuje. Basia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

halszka3007

Post #2 Ocena: 0

2007-03-08 17:46 (18 lat temu)

halszka3007

Z nami od: 07-03-2007

Witaj Basiu, ja zaczynalam podobnie, wiec pare informacji , moze Ci sie cos przyda. W Oxfordzie masz duzy szpital z poteznym blokiem operacyjnym John Radcliffe /Headley Way,Headington,OX3 9DU,puntk rekrutacyjny znajduje sie w Churchill Hospital-Recruitment & Careers Centre /Old Road Headington OX 3 7LJ/. Skontattuj sie maile , telefonicznie albo wez dzien wolnego i jedz tam.Ja pracuje w zawodzie, nie poradzilam sobie sama wiec znalazlam agencje - polecam, sprawnie, szybko i uczciwie.
Jesli chcesz sprobowac -to prosze
HRI Ltd
Hospital Recruitment International/ room 207/Rowlandson House/ 289/293Ballards Lane /Finchley /London/ N12 8NP. Rekrutacje prowadzi Fiona i Helen, przygotuja cie do interview, zalatwia za ciebie wiekszosc papierow. adres internetowy i tel znajdziesz w internecie
powodzenia pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,