Mogę robić remonty od podstaw, panele, kafelki, tapetowanie, sufity itd.... wysoka jakość i dokładność : mgrcobra@poczta.onet.pl
|
Strona główna » Praca, Formalności, itp » Budowlaniec szuka pracy- "złota rączka" |
| Autor | (Odpowiedzi: 5) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-01-18 10:32 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Witam, mam 33 lata i duże doświadzenie w branży budowlanej(ok.10lat). Słabo mówię po angielsku. Szukam pracy w UK. Mogę zabrać ze sobą drugiego fachowca. Szukam pracy na stałe, chcę póżniej ściągnąć żonę i dzieci . Czy może mi ktoś pomóc? Jestem zdecydowany na wyjazd, szybko się uczę więc język nie powinien stanowić problemu. Nie interesują mnie pośrednictwa pracy pobierające opłaty!
Mogę robić remonty od podstaw, panele, kafelki, tapetowanie, sufity itd.... wysoka jakość i dokładność : mgrcobra@poczta.onet.pl |
| Anonim | Post #2 2005-01-18 11:43 (4 lata temu) |
|
proszę napisać sobie CV w języku angielskim i powysyłć do agencji pośrednictwa pracy, ale takich które nie pobierają opłat od potencjalnych pracowników ( płąci pracodawca)
pozdrawiam Monika |
| Anonim | Post #3 2005-01-18 13:24 (4 lata temu) |
|
Pisałem, mam CV i mogę jeszcze porozsyłać. Może znasz jakieś adresy pośredniaków????
|
| Anonim | Post #4 2005-01-31 17:57 (4 lata temu) |
|
mam mala firme budowlana i potrzebuje ludzi do pracy. czy ty juz jestes w uk a jak nie czy masz jak cos gdzie mieszkac jak przyjedziesz
|
| RobsonR | Post #5 2005-02-25 12:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 07-02-2005 |
My też poszukujemy pracy za granicą, najchętniej w Anglii, Irlandii pilnie, od marca - kwietnia 2005. Jesteśmy 5-osobową brygadą murarzy, tynkarzy, stawiamy budynki od podstaw, wykonujemy wysokiej jakości tynki tradycyjne, lub gipsowe .Chętnie przyjmiemy poważne oferty, lub nawiążemy współpracę z firmą budowlaną na terenie Anglii, Irlandii.
Jesteśmy uczciwi, sumienni i dokładni, tworzymy zgraną ekipę, dobrze znającą się na wykonywanej pracy. Robimy również wykończenia łazienek, wraz z podłączeniem hydrauliki. Jeden z nas ma wykształcenie wyższe i zna dobrze jez. angielski i niemiecki. Jeżeli potrzebował by Pan takich ludzi to bardzo proszę o kontakt, Pan napisze mi może e-meila ilu pracowników mógłby Pan zatrudnić na początek w swojej firmie. Jeśli współpraca by nam się dobrze układała moglibyśmy przyjmować cały czas zlecenia. Chciałbym podkreślić, że obecnie jesteśmy w Polsce i najlepiej by było z zakwaterowaniem, oczywiście byśmy płacili za to, jeżeli Pan miałby dla nas pracę lub wie Pan gdzie moglibyśmy szukać pracy bardzo proszę o kontakt, pod numerem tel. ( 0048 )502277681 - Arek, lub 508212853 Robert, lub e-meil lutomierzynrobert@interia.pl. Pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieję, że Pan to przeczyta. |
Post #6 2005-02-25 13:32 (4 lata temu) |
|
|
Praca dla elektryków, hydraulików i kierowców
Od zaraz! Potrzebujemy murarzy-plastrarzy, carpenterów, hydraulików, elektryków oraz kierowców. Najwazniejsze jest doświadczenie! Przynajmniej kilka lat pracy w zawodzie. Co do kierowców, kandydat musi potrafić także naprawiać auta. 2-3 dniowy okres próbny. Po tym czasie szef podejmie decyzje i zaoferuje także zakwaterowanie. Jeśli jesteś profesjonalistą nie będzie problemu. Mieliśmy wielu Polaków. Po pierwszym, drugim tygodniu okazało się że niewiele potrafią w 'swoim' zawodzie. Uwaga! Szef nie znosi ludzi z nałogami. Zainteresowanych proszę o kontakt: 02086548072 Praca w Londynie na East Croydon. Data publikacji: 02-25-2005 |