Str 4 z 7 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-09-05 18:26:00 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2013-09-05 18:26:32 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2013-09-05 18:30:02 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Lullaby__ | Post #4 Ocena: 0 2013-09-05 18:36:50 (12 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2013 Skąd: UK |
"Tak jak ten wątek się ciągnie i mam wrażenie, że robisz na tym forum "badanie rynku" ,dotyczące potencjalnych pracowników - niewolników. Jestem daleki od teorii spiskowych, ale mam takie wrażenie." Chciałabym wyjechać do Anglii do pracy,nie mam tam rodziny ani znajomych,którzy mogliby mnie tam ściągnąć. Nie chcę też jechać poprzez te beznadziejne agencje pracy z pl.. Trafiam na takie a nie inne oferty w necie i chciałam się podzielić tym z innymi,którzy tam mieszkają i są bardziej obyci ode mnie. Nigdy nie byłam za granicą i nie mam doświadczenia w takich sprawach. Więc masz złe wrażenie. [ Ostatnio edytowany przez: Lullaby__ 05-09-2013 18:38 ] |
Post #5 Ocena: 0 2013-09-05 18:37:25 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Lullaby__ | Post #6 Ocena: 0 2013-09-05 18:41:51 (12 lat temu) |
To dla mnie bardzo ważne. Mam stałą pracę w Pl i po prostu chciałam się upewnić poprzez wasze opinie czy warto zaryzykować i skorzystać z tej oferty..
Jeśli chodzi o tą prowokację to gdybym była bez pracy może wtedy mimo tych wszystkich negatywnych komentarzy zdecydowałabym się na coś takiego.A tak to pozostaje mi dalej szukać. |
Richmond | Post #7 Ocena: 0 2013-09-05 18:47:43 (12 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
A co jest zlego w tych agencjach pracy, ktore oferuja ewentualna prace w UK? Przy zalozeniu, ze nie jest to kolejny przekret?
Jakie masz kwalifikacje, jakie pracy bedziesz szukac? Carpe diem.
|
Lullaby__ | Post #8 Ocena: 0 2013-09-05 18:55:21 (12 lat temu) |
Szukam pracy na produkcji. A znacie jakieś agencje pracy z pl oferujące prace w UK ? Ja tylko natknęłam się na agencje wysyłające ludzi do Holandii. Ponadto w wielu agencjach są oferty typowo z zawodem np. ślusarz,mechanik itp. Można przesłać oczywiście cv i czekać na ofertę pracy na produkcji.. Ale mnie interesuje tylko produkcja i tylko Anglia.
|
Post #9 Ocena: +1 2013-09-05 19:00:15 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #10 Ocena: +1 2013-09-05 19:36:29 (12 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2013-09-05 18:55:21, Lullaby__ napisał(a): Szukam pracy na produkcji. A znacie jakieś agencje pracy z pl oferujące prace w UK ? Ja tylko natknęłam się na agencje wysyłające ludzi do Holandii. Ponadto w wielu agencjach są oferty typowo z zawodem np. ślusarz,mechanik itp. Można przesłać oczywiście cv i czekać na ofertę pracy na produkcji.. Ale mnie interesuje tylko produkcja i tylko Anglia. LSJ Szczecin Pierwsze z brzegu: Szanowni Państwo, aktualnie dla naszego brytyjskiego klienta poszukujemy osób do pracy przy PAKOWANIU ZAMÓWIEŃ INTERNETOWYCH. Miejsce pracy: REDDITCH, Worcestershire, Wielka Brytania. Rozpoczęcie pracy: koniec września 2013 / październik 2013. Koniec kontraktu: styczeń 2014. Opis stanowiska: praca w magazynie firmy wysyłkowej, dystrybuującej różnego rodzaju towary (odzież, artykuły gospodarstwa domowego, sprzęt rtv, agd i inne), przygotowywanie i pakowanie produktów do wysyłki zgodnie z zamówieniem klienta, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy oraz przestrzeganie zasad BHP, praca na nocną zmianę (22.00 – 6.00), możliwość przejścia na zmianę dzienną. Wynagrodzenie: zmiana nocna: od 7,07 GBP do 7,37 GBP/h brutto, zmiana dzienna: 6,31 GBP/h brutto (dla osób powyżej 21 roku życia). Zakwaterowanie: Mile widziane własne zakwaterowanie w okolicach Redditch, UK Istnieje możliwość skorzystania z zakwaterowania oferowanego przez pracodawcę. Koszt: pierwszy tydzień - 11 GBP/doba (zakwaterowanie w hotelu, wymagana opłata za każdy dzień z góry), później 65 GBP/tydzień (zakwaterowanie w mieszkaniach, wymagana opłata za tydzień z góry). Wymagania: bardzo dobra znajomość języka angielskiego – warunek konieczny, gotowość do pracy na nocnej zmianie, spostrzegawczość, zdolności manualne, dbałość o szczegóły, dobry stan zdrowia, dyspozycyjność, komunikatywność oraz kultura osobista, łatwość w przystosowaniu się do nowego miejsca pracy. Dokumenty: Osoby spełniające powyższe wymagania prosimy o nadsyłanie CV w języku angielskim na adres: fabryki@lsj.pl podając w temacie: imię + nazwisko + pakowanie Redditch Uwaga: Aplikacje osób nie znających języka angielskiego na wymaganym poziomie nie będą rozpatrywane. Informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami ... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|