MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w hotelu - za i przeciw

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 6 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Wielim

Post #1 Ocena: 0

2013-09-12 17:53:56 (12 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

mysle ze na poczatek i fabryka czy magazyn nawet moze byc, zeby tylko sie zalapac, ogarnac sie w nowym miejscu, a pozniej mozna rozgladac sie za czyms lepszym, ja na poczatku na myjni samochodowej robilem po 12h i wesolym miasteczku za psie pieniadze, teraz tez nie mam jakiegos zaszczytnego zajecia - robie na smimeciarce ale odpowiada mi ta praca i jej warunki, mam duzo wolnego czasu i mysle nad jakimis kursami tylko za bardzo nie wiem czego chce :D

PS wybaczcie za brak polskich znakow ale cos poprzestawialem w klawiaturze i nie wiem jak to naprawic :D

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 12-09-2013 17:54 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jacobstarr

Post #2 Ocena: 0

2013-09-22 22:00:05 (12 lat temu)

jacobstarr

Mężczyzna

Z nami od: 16-05-2013

restauracje, hotele, mcdonalds etc, jeden badziew. pracowalem wszedzie i nie widze duzej roznicy. tak jak kolega wspomnial wczesniej, nastawienie typu - jak najmniej wydac, jak najmniej zaplacic pracownikom, jak najwiecej zarobic. oczywiscie czasami trafi sie na managerow, ktorzy sa w porzadku ale to trzeba miec szczescie...

Do góry stronyOffline

anja32

Post #3 Ocena: 0

2013-09-25 17:48:31 (12 lat temu)

anja32

Kobieta

Z nami od: 05-03-2013

Dokladnie tak jak piszesz ty masz chociaz kontrakt na jakies godziny ja mam 0 h wiec mozna sobie nim dupsko podetrzec a co do samej pracy 20 min na pokoj i spodziewaja sie cudow w nim po tym czasie, ogolny wyzysk i poganianie wieczne!moze nie wszedzie tak jest nie wiem , ja sie rozgladam za inna pracamam 2 dzieci i wracam do domu skonana o sobocie czy niedzieli wolnej moge pomarzyc

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-09-25 20:04:03 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

malinosia1989

Post #5 Ocena: 0

2013-09-26 14:57:11 (12 lat temu)

malinosia1989

Kobieta

Z nami od: 25-10-2010

A ja bardzo lubilam prace w hotelu do czasu az moja supervisorka nie zaczela wyzywac sie na nas... Ach rumunia rzadzi... Nie mam nic przeciwko jej obywatelom bo znam pare fajnych i w porzadku kobitek tej narodowosci... ale moja przelozona przechodzila sama siebie...dyskryminacja, wyzwiska, dziwne podtrksty, zakazy posiadania telefonow, zakaz rozmow po polsku, pamietam ze na 8-9 godzin pracy mialysmy tylko jedna przerwe 20 minut.. Pospieszanie, szykaniwanie , zastraszania... Az w koncu sprawa czeka na rezultaty w sadzie pracy i polcam wszystkim tak pracujacym aby walczyli o swoje prawa....
"Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anja32

Post #6 Ocena: 0

2013-10-03 13:38:15 (12 lat temu)

anja32

Kobieta

Z nami od: 05-03-2013

u Ciebie rumunka u mnie niemka , slowne potyczki niczego nie zmieniaja w mojej sytuacji a reszta moich kolezanek sie boi cokolwiek powiedziec zakaz tel to norma czasem, w trakcie przerwy potrafi przyjsc i kogos odeslac do pracy lub wymysli ze ona teraz juz potrzebuje pokoj, duzo by pisac kiedys kazala mi nawet zmienic kolor wlosow a ja na upartego ze skoro tak poprosze to na pismie i koniec tematu byl heh szkoda ze reszta dziewczyn nie chce i nie umie walczyc o swoje prawa ktore przeciez mamy takie same jak anglicy

Do góry stronyOffline

malinosia1989

Post #7 Ocena: 0

2013-10-03 13:59:44 (12 lat temu)

malinosia1989

Kobieta

Anja ja mialam tyle szczescia ze w grupie sie trzymalysmy i nie pozwalalysmy nej wlazic totalnie nam na glowie , wielokrotnie pisalysmy compleiny tyle ze kazdy nastepny przlozony to rumun byl tylko szefowa agencji byla z hiszpani... Ale ktoregos dnia kiedy ta kretynka zaczla rzucac w nas pudelkami wrzeszcec wyzywac nas zachowywac sie agresywnie to odeszlysmy we 4 i zglosilysmy sie ro adwokata , ktory prowadzi nasza sprawe w sadzie pracy... Nazbieralysmy dowodow i czekamy na rozprawe kolejna bo na poprzednich ona sie wyparla wszystkiego , agencja tez ze problemu nie znala wcale , szkoda ze nie mysla bo powinni wiedziec ze mamy kopie listow ktore zostaly do nich wyslane z zazaleniami, smsy i inne dowody... Ehh to rumunskie nasienie
"Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2013-10-03 17:58:50 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

malinosia1989

Post #9 Ocena: 0

2013-10-03 21:08:42 (12 lat temu)

malinosia1989

Kobieta

Oki oki dam znac nastepna rozprawa w pazdzierniku niby , zobaczymy , chociaz jak na porodowce wyladuje to beda musieli termin przelozyc...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2013-10-03 21:16:51 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,