Str 3 z 8 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2012-08-16 16:39:05 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Aniela masz pw, powodzenia może się uda
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
anielafm | Post #2 Ocena: 0 2012-08-16 20:08:10 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-01-1970 Skąd: Londyn |
DZIEKI WIELKIE moze akurat-no nie jest to londyn ale co tam zawsze mozna dojechac
|
anielafm | Post #3 Ocena: 0 2012-08-16 20:12:43 (13 lat temu) |
A MOZE KTOS moglby polecic jakis hotelik w londynie?
|
anielafm | Post #4 Ocena: 0 2012-08-17 00:23:27 (13 lat temu) |
Ciekawa jestem tez jak to wyglada kasowo czy jest szansa na 7f na h netto hmm
|
Dwunasty | Post #5 Ocena: 0 2012-08-17 00:55:56 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-08-17 00:23:27, anielafm napisał(a): Ciekawa jestem tez jak to wyglada kasowo czy jest szansa na 7f na h netto hmm Bez urazy: Cytat: 2012-08-14 11:15:06, anielafm napisał(a): znam podstawowe slownictwo typu umyc,zmyc,wyczyscic,poscielic Zacznij kombinować jak znaleźć prace za minimum, a później myśl o więcej... Jakakolwiek praca na start to już coś. Wystarczy na utrzymanie. Później zacznij myśleć o ewentualnym zarabianiu. A jak zaczniesz przeliczać i wybrzydzać przed wyjazdem z Polski to może się okazać że UK nie dla Ciebie.... Chwała Ci za to że chcesz znać swoje prawa i obowiązki, zadania i wymagania...Niestety nijak ma się to do życia ![]() |
|
|
blacktulip | Post #6 Ocena: 0 2012-08-17 01:28:12 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-05-2012 Skąd: london |
Cytat: 2012-08-16 11:02:01, anielafm napisał(a): No tak to prawda.CHcialam zobaczyc co lepsze-nie jest mi latwo ale musze zaryzykowac-siedziec w polsce i tez sprzatak to chyba wole w londynie-kasa inna.czy na pól etatu to sie oplaca pracowac w hotelu-mam taka mozliwosc. Szczerze?..... Szukam polki na zmywanie od miesiąca i cztery, którym dałam szansę po tygodniu odpadały. Problem z wami siedzącymi w polsce: lenistwo i brak poczucia obowiązku po przyjeździe tutaj. Wydaje się wam, że w krainie mlekiem i miodem płynącej można robić nic a kasa z nieba spadnie. Sorry, ale obserwuję z boku to co się dzieje, osoby które określają się jako "pracowite" to te, które myślą, że anglia to raj, w którym zasiłki i stanie przy zawalonym zlewie to takie ot sobie... Ale po kasę biegnie taka po tygodniu... Powoli, właśnie zadecydowaliśmy, że nie dasz rady, sorryyyyy. I tu prośba: jeśli ktoś szuka legalnej pracy, nie chce dużej odpowiedzialności ( do diaska mycie naczyń nie jest aż tak trudne chyba!!! ![]() Od zaraz. Jak kogoś macie to jak w dym. Adres mailowy: black.tulip@interia.eu Po edicie: kandydaci z kent i ze znajomością angielskiego. Praca w DA15 [ Ostatnio edytowany przez: blacktulip 17-08-2012 01:32 ] |
karina440 | Post #7 Ocena: 0 2012-08-17 01:54:08 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2012 Skąd: A-i-M |
Re:
Szczerze?..... Szukam polki na zmywanie od miesiąca i cztery, którym dałam szansę po tygodniu odpadały. Problem z wami siedzącymi w polsce: lenistwo i brak poczucia obowiązku po przyjeździe tutaj. Wydaje się wam, że w krainie mlekiem i miodem płynącej można robić nic a kasa z nieba spadnie. Sorry, ale obserwuję z boku to co się dzieje, osoby które określają się jako "pracowite" to te, które myślą, że anglia to raj, w którym zasiłki i stanie przy zawalonym zlewie to takie ot sobie... Ale po kasę biegnie taka po tygodniu... Powoli, właśnie zadecydowaliśmy, że nie dasz rady, sorryyyyy. I tu prośba: jeśli ktoś szuka legalnej pracy, nie chce dużej odpowiedzialności ( do diaska mycie naczyń nie jest aż tak trudne chyba!!! ![]() Od zaraz. Jak kogoś macie to jak w dym. Adres mailowy: <a href="mailto ![]() Po edicie: kandydaci z kent i ze znajomością angielskiego. Praca w DA15 ________________________________________________________________ Czy ponizej zacytowane ogloszenie (z innego forum) dotyczy tego samego stanowiska? Jesli tak, to wymagania i zakres obowiazkow jednak sie roznia... ![]() „Potrzebujemy sprytnej dziewczyny do pomocy w kuchni w restauracji. Sprytnej i szybkiej oznacza : dawanie sobie rady w powierzanych obowiazkach - od zmywania naczyn po wydawanie starterow i deserow. Nie akceptujemy osob, ktore na kazda uwage reaguja "ok, no problem''. U nas kazdy blad jest problemem i staramy sie je eliminowac i dazymy do perfekcji. Jesli nie potrafisz obierac ziemniakow - nie aplikuj. Nie potrafisz pokroic kiwi w 2-milimetrowe plasterki - nie aplikuj. Nie umiesz zlozyc maszynki do mielenia miesa - nie aplikuj. Masz problemy osobiste wplywajace na Twoj stosunek do pracy - nie aplikuj. Wazne : miejsce zamieszkania w bliskiej lokalizacji (praca dwuzmianowa). Adres : Sidcup, DA15 Prosze pisac : tulip@interia.eu”" [ Ostatnio edytowany przez: karina440 17-08-2012 02:07 ] W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz
dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2012-08-17 08:13:54 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
No w pracy na kuchni przydają się umiejętności ww.
Wymagania świadczą o poważnym traktowaniu klienta. W kuchni musi być perfekcja, ale inaczej traci się czas i wychodzi nie smaczne. W dużych drogich restauracjach, ale w czasie serwisu jest jak w wojsku. Wszystko na komendę, w odpowiedniej minucie, przecięte perfekcyjnie i bardzo szybko. Tak by od zamówienia do wydania posiłku nie minęło dłużej niż 20 minut. A nie stosuje się mikrofali ![]() Kuchnia zwłaszcza dobra, to to bardzo ciężka praca, praca raczej dla mężczyzn niż kobiet. Kobiety zbyt się rozkojazaja w takiej pracy, nie utrzymują tempa. Knajpki fish and chips, itp spoko tam nie ma presji od klienta. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #9 Ocena: 0 2012-08-17 08:20:44 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2012-08-17 11:14:51 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|