2012-11-02 19:28:11, niewiadoma napisał(a): W Anglii trochę mieszkałam,języka nie znam.Ale wiem swoje,że Wy wszyscy jesteście tam bo tu nie potrafiliście poradzić sobie w kraju,a tam trochę na tacy dają.
Mysle, ze ta piosenka pasuje do Twojego toku myslenia...
Niestety jest inaczej ... kazdy jest kowalem swojego losu.
2012-11-02 19:28:11, niewiadoma napisał(a): W Anglii trochę mieszkałam,języka nie znam.Ale wiem swoje,że Wy wszyscy jesteście tam bo tu nie potrafiliście poradzić sobie w kraju,a tam trochę na tacy dają.
Mhmmm no skoro tak... A Ty wiedźma jesteś, bo wszystko wiesz? :D
"kiedyś przejeżdżałam i w gazecie czytałam, ale ja swoje wiem". Że też się nie wstydzisz takich głupot wypisywać... aż dziw bierze.
2012-11-02 19:33:01, niewiadoma napisał(a): A poza tym nie zapominajcie,że to ,że Polska weszła do Unii i otworzyła Wam drogę do Eldorado to sorry nie Wasza zasługa.
A czyja, przepraszam?! oO kosmici przylecieli i zagłosowali za nas, że do Unii chcemy? Referendum było, nie pamiętasz?
Jakaś zgorzkniała jesteś prze to swoje "poświęcenie" w imię ojczyzny. Widać na zdrowie Ci ta "wierność" nie wyszła, cóż, powinnaś się cieszyć, że innym się lepiej żyje mimo że Tobie się nie udało, nie? ^^
W Anglii trochę mieszkałam,języka nie znam.Ale wiem swoje,że Wy wszyscy jesteście tam bo tu nie potrafiliście poradzić sobie w kraju,a tam trochę na tacy dają. O tą Panią mi chodzi
2012-11-02 19:33:01, niewiadoma napisał(a): A poza tym nie zapominajcie,że to ,że Polska weszła do Unii i otworzyła Wam drogę do Eldorado to sorry nie Wasza zasługa.
Kolezanko, ja wyjechalem do UK jeszcze przed wejsciem Polski do UE, takze nie pakuj wszystkich do jednego worka
W kazdym razie to juz moj ostatni post, bo dalsza dyskusja z Toba na ten temat nie ma sensu.
Polacy żyją w kryzysie od dawna bo nigdy nie byliśmy bogatym krajem i dla nas to normalka.Natomiast w Anglii-dla ludzi przyzwyczajonych do dobrobytu /obojętne czy się pracuje,czy nie/to kryzys będzie czymś nie do pokonania no bo benefity obetną i tu klops!!!My jakoś bez szczodrej pomocy państwa tyle lat sobie radzimy.Ale co Wy o tym wiecie mając 20,30,a nawet 40 lat!!!!