MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Stres przed powrotem do Polski

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 49 z 89 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 48 | 49 | 50 ... 87 | 88 | 89 ] - Skocz do strony

Str 49 z 89

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Doris78

Post #1 Ocena: 0

2012-10-28 18:47:33 (13 lat temu)

Doris78

Kobieta

Z nami od: 09-09-2012

Sorki ukończyłam dobre studia i co jajco muszę wyjeżdżać do pracy bo nie mam układów , narzekać ja nie narzekam tylko pisze jak jest ,tobie spadną różowe okularki kaska się skończy a tu wszystko ciągle drożeje i zobaczysz jak się żyje w Naszym Ukochanym kraju ,,,,,,

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-10-28 21:51:30 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-10-30 20:28:26 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MrMaverick1971

Post #4 Ocena: 0

2012-10-30 20:36:32 (13 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Cytat:

2012-10-30 20:28:26, x_fish napisał(a):
Wlasnie mialem rozmowe z moimi szefami i w zwiazku z trudna sytuacja na rynku, w podziekowaniu za bycie pracownikiem z najdluzszym stazem (7 lat) zaproponowano mi obnizke pensji....
Propozycje odrzucilem i przedstawilem kontrpropozycje dzieki, ktorej beda mogli zaoszczedzic jeszcze wiecej.
W zwiazku z powyzszym w najblizszych miesiacach bede sie prawdodobnie stresowal przed powrotem do Polski bo od jakiegos czasu jakos mniej mi sie tutaj podoba.
W najblizszych dniach wszystko sie wyjasni :) pozniej tylko przekonac zone i mozna wracac...

Zycie sie nie konczy na jednej firmie w UK. Jezeli masz potencjal i doswiadczenie, to zaden problem znalezc innego pracodawce.

Do góry stronyOffline

alewariat123

Post #5 Ocena: 0

2012-10-30 20:39:31 (13 lat temu)

alewariat123

Mężczyzna

Z nami od: 28-10-2012

Powiem tyle ;) wydaje mi sie ze najgorsze co mozna zrobic to poukladac sobie wszystko tak jak domyslam sie ze sobie po ukladaliscie..przykre jest to ze bedac tu 6 lat chcesz po prostu to wszystko to zostawic a wiec postaram Ci przedstawic sytuacje..moja siostra z dzieckiem szuka wlasnie dachu nad glowa i ma w kieszeni 25 zlotych..moj kolega po dobrych studiach wyjechal do belgii...wytlumacz mi tylko prosze dlaczego pracowalem w "fabrykach" z ludzmi takimi jak prawnicy lekarze czy menadzerowie duzych firm w polsce bo tego nie moge zrozumiec..tak jak nie moge zrozumiec dlaczego mam 20 lat i powinienem siedziec dalej i sie uczyc w polsce a tego nie robie i podjalem sie pracy w wieku lat 16..odpowiedz jest prosta mam dosc makaronu z ziemiakami na okraglo a nie wszystkim ludziom zalezy na pieniadzach a na godnym zyciu na jakie sie zasluguje po tym co czlowiek jest w stanie przejsc czy tez zniesc..pozdrawiam Cieplo

ps.najgorsza glupota to powrot do polski bo pieniazki z konta bardzo szybko sie skoncza a co potem ? wraca sie do anglii i zapierdla na nowo od poczatku..i tak ludzie robia wlasnie zjezdzaja a potem wracaja pieniadz sie rozchodzi a my dalej stoimy w miejscu i jak tu zaznac choc troche szczescia kiedy jest sie w ciagle pogoni ? WRACAJ JAK CHCESZ PRZEMYSL JAK MASZ NA TO CZAS

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

xxxemi

Post #6 Ocena: 0

2012-10-30 21:19:42 (13 lat temu)

xxxemi

Kobieta

Z nami od: 28-12-2011

Powiem Ci alewariat,ze jak na 20 lat masz spore doświadczenie i bardzo mądrze myslisz....i sensownie..To jest prawda.Sama sprawdziłam,tyle że już nie mam 20 lat :-(A szkoda,bo jak by rozum był wtedy inny,to dzis tez byłoby inaczej...Ale cóż,trzeba się cieszyć,że jest sie zdrowym i jeszcze wszystko może sie ułożyć ..Pozdrawiam :-)

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-10-30 23:05:56 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-10-30 23:08:09 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

relly

Post #9 Ocena: 0

2012-10-30 23:38:28 (13 lat temu)

relly

Z nami od: 01-01-1970

poloniusz, grubsson
mam swoje lata i nie zamierzam już nic osigac ciezka praca (sporo osiagnałem i straciłem)
to chyba jakies polskie zboczenie wszystkim każecie coś osiagac
ja mam zamiar po prostu normalnie zyc za najnizszą stawke :-)
jak to powiedział bohater American beauty
"less responsibility -better" (czy jakos w tym sensie)
Btw moze ja jestem dziwny ale pracuje w fabryce wijajac gwoździe (szympansa mozna przyuczyc w 15 minut)razem z MAGISTREM PRAWA któremu system w polsce nie umożliwił zrobienia aplikacji

Do góry stronyOffline

Prawda79

Post #10 Ocena: 0

2012-10-30 23:57:48 (13 lat temu)

Prawda79

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2012

Pewnie admin i tak usunie mój post ale chciał bym się spytać co bawi was na tej wyspie śmiechu ? przebywanie z tymi zadufanymi "tubylcami" nie będę się dalej wypowiadał bo nikt tego nie dopuści . Praca w której i tak będziecie dla nich najgorszą rasą . Byłem tam siedem miesięcy , ulice brudne , nie tylko wizualnie ale też ludnościowo . Ogólna żenada , Średnio rozgarnięty Polak może zarobić zbliżone pieniądze w Polsce . Ciekawe jak zareagujecie na ten post .

Do góry stronyOffline

Strona 49 z 89 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 48 | 49 | 50 ... 87 | 88 | 89 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,