MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-13 12:03 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

mam problem zlozylem wypowiedzenie 27 marca,dzis 13 kwietnia mialem jechac na swieta do Polski poniewaz nie bylem tam od 7 miesiecy.Moj byly pracodawca nie wydal mi stosownych dokumentow oraz przetrzymuje moje wyplaty mimo iz obiecal ze do wyjazdy wszystko mi odda.zmusil mnie do odwolania wyjazdu.Gdzie moge sie zglosic o pomoc.mieszkam w oxford.MOj mail ukassh@hotmail.co.uk

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-13 13:17 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

moze ambasada??

http://www.citizensadvice.org.uk/index/getadvice.htm

tu sie zglos pomagaja, a raczej daja rade, nic za ciebie oczywiscie nie zrobia, ale odpowiedza na twoje pytania i doradza co mozesz zrobic i gdzie sie zglosic, wiesz mozesz szukac jakiejs polskiej placowki ale ja raczej nie slyszalem, jak juz to platna bo z tego zyja, CAB robi to za darmo...

Do góry stronyOffline

doris1966

Post #3 Ocena: 0

2006-04-19 22:18 (19 lat temu)

doris1966

Z nami od: 04-04-2006

napewno możesz szukać pomocy,jak jesteś legalnie ztrudniony ,to masz prawa pracownika.wszystko pisze w tej gazetce ,,jak zyc i pracowac w Wielkiej Brytanii"Obok po lewj stronie masz napisane.moze tam cos znajdziesz.pozdrawiam :-)
Mam na imie Dorota,jestem pielegniarka z 20 stazem ,chetnie podejme prace opieki nad starsza osoba.Nie pale ,spokoja i uczciwa.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,