MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anonim59665886

Post #1 Ocena: 0

2006-04-10 12:09 (19 lat temu)

anonim59665886

Z nami od: 10-04-2006

Praca w tesco to sama przyjemnosc, praca z ludzmi tutaj to koszmar. nie macie mozliwosci wyboru miejsca pobytu, ja zostalem wyslany do jakiejs wioski. ludzie sa koszmarni. robia sobie z nas posmiewisko, otwrty rasizm i homofobia, spowodowana wejsciem nowego prawa. kazdy to gej.sytuacja jest nie przyjemna, zewszad agresja, kierownicy przymykaja oko, i udaja ze nic nie wiedza mimo moich uwag. ci ludzie maja nie poukladane w glowie. no i ostatnie - to pracuj jak wół - anglicy to leniwy narod, dumny, chcieliby zeby ktos odwalal za nich cala brudna robote. innych nie szanuja - zreszta sami sa tempi. Odradzam ludziom, ktorzy szanuja sie, i jada tutaj z wyksztalceniem. Uczcie sie angielskiego i szukajcie lepszej pracy - nie zawiedziecie sie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-14 00:20 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

A ja tam na Tesco nie nazekam. Pracuje juz rok (duze miasto) i jak dotad jest nie zle.Zaczynalem jako General Assistant , Jak na razie jestem Team Leaderem i w ciagu tego roku mam szanse zostac Section Manager. Uklady z kadra kierownicza bez zarzutu to samo z reszta personelu. No jedynie co to Polacy pracujacy u nas jakby zmienili do mnie stosunek- zazdrosc- to takie polskie...A jesli chodzi o ilosc pracy to faktycznie jest kociol, bo zamiast zatrudnic 3 osoby to zatrudniaja jednego Polaka...Pozdro Tescowicze

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,